gece 23te uydu 1de emdui uyuduKaç kere uyanıyor
3te emdi uyudu
4.30da kalkti oturdu sallayarak uyuttm
6.30 da kalktı 9da uyudu 10da kalkti
13 ya da 14 te uyur
18 ya da 19da uyur 1er saat
sonraki gece uykusu için 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece 23te uydu 1de emdui uyuduKaç kere uyanıyor
Hepimiz 3 4 kere kalkıyoruzvyaklaşık. Hani düzelecektiiigece 23te uydu 1de emdui uyudu
3te emdi uyudu
4.30da kalkti oturdu sallayarak uyuttm
6.30 da kalktı 9da uyudu 10da kalkti
13 ya da 14 te uyur
18 ya da 19da uyur 1er saat
sonraki gece uykusu için 23
Dün saat başı uyandımHepimiz 3 4 kere kalkıyoruzvyaklaşık. Hani düzelecektiii
Kesin dis geliyor. Bizim dis zamani oyle oldu.Dün saat başı uyandım
DelirdimmKesin dis geliyor. Bizim dis zamani oyle oldu.
Teşekkür ederim canımKiyamam kuzuya cokcok gecmis olsun
GececeeeeeekDelirdimm
Sabah uykuları da bozulmuş muydu? Bir de hiç belirti yokKesin dis geliyor. Bizim dis zamani oyle oldu.
Evet her sey bozulmustu. Cok mizmizdi. Istahi da gitmisti. Elinle dokundugunda hafif sertlik geliyor mu? Bir de boyle golgesi gorunuyor sanki alttan.Sabah uykuları da bozulmuş muydu? Bir de hiç belirti yok
ya sorma az önce tirlattimHepimiz 3 4 kere kalkıyoruzvyaklaşık. Hani düzelecektiii
Yok sertlik de gölge deEvet her sey bozulmustu. Cok mizmizdi. Istahi da gitmisti. Elinle dokundugunda hafif sertlik geliyor mu? Bir de boyle golgesi gorunuyor sanki alttan.
Biz de bu gece uyumadik. Defalarca uyandi. Saatlerce uyanik kaldi.Yok sertlik de gölge de
Cok gecmis olsun, nasil daha iyi mi bebis?Günaydın kızlar, sabaha kadar uyumadık. Ateş düşürmeye çalıştım, iki kez calpol verdim, sabaha kadar sadece kısa kol zıbınla yatırdım altına bir şey giydirmedim. Zaten doğru düzgün uyumadı da. Ateşi 37,8 i gördü şimdi ise 37,4 lerde hala. Normalde 36,5 civarı olurdu ateşi. Şimdi uyuyor üstünü örtmedim hala ama altına ince bir pijama giydirdim. Niye ateşlendi anlamıyorum. Diş çıkarırken hiç ateşlenmemişti. Dişten değildir o yüzden.
Benimki de 19 eylulBiz de 19 eylül doğumluyuz
Nasil ildu veracik? Daha iyi mi?ya sorma az önce tirlattim
emzirdim uyuması 23 30 oldu
0000 da geri ciril ciril aglama
osuruyor kusuyor sanirim kiraz gaz yaptı salliyorum uyuycak inş
Dün de çok ateşlendi, 3 günde geçer dedi doktor, bugün 3. gün inşallah düzelir.Cok gecmis olsun, nasil daha iyi mi bebis?
6. Hastalik neymis ki, ilk kez duydum ben de. Cok gecmis olsun. Atesten baska belirtisi var mi?Dün de çok ateşlendi, 3 günde geçer dedi doktor, bugün 3. gün inşallah düzelir.