1 şişe bitti mi?Biz de Haziran basinda gidecegiz. Saglik ocagi da oyle cagirdi kizamik ve kan testi icin. Kan damlasini ben de hala veriyorum. Nadiren atliyorum. Nefret ediyor ondan. Her gun zorla iciyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 şişe bitti mi?Biz de Haziran basinda gidecegiz. Saglik ocagi da oyle cagirdi kizamik ve kan testi icin. Kan damlasini ben de hala veriyorum. Nadiren atliyorum. Nefret ediyor ondan. Her gun zorla iciyor.
Sonrasi emzirme beni bitirdiiiiiHamilelikte 10 kilo cok iyi. Ben 15 kilo almistim.
Beni de beni dereceSonrasi emzirme beni bitirdiiiii
Tam degil ama damlaliktan zor geliyordu artik ben de tam bitmeden ikinciye gectim. Zaten kutuda iki sise vardi.1 şişe bitti mi?
Evet benim aldigim ilk sise koyu renkli, koyu kivamliydi, diger aldıklarım daha acik renk ve akiskan. Hatta damlaliklari bile farkli, ilki daha sivriydi damladigi yer digerleri daha oval.Bestiron damlada 2.ye geçtim ama yeni şişenin yoğunluğu ve tadı farklı? Bu durumu yaşayan var mı?
9 aylik mi? Bizim bebeler 8 aylik degil mi yahu? kafasi hem de 1 cm daha buyuk hic kafana takma bizim dr 43 cm normal %25-50 persentil arasinda dedi. Kilosu da 8 civarinda olmali dedi. Sen niye taktin ki kafaya?doğum 4kg
9 aylık yaklaşık 9
baş çevresi
doğum ; 36
9 aylık ; 44
Ben çeyrek muz koyarak yediriyorum muzu sevdiği için yiyiyor sevdigi meyvelerden koyarak hazirla yer belki.Bizimki yediklerimizi istiyor sanki dün bulgur pilavı yapmıştım nasıl bakiyo yoğurtla karıştıp bir tatlı kaşığı kadar verdim severek yedi ☺Ben de kasik mamasi aldim. 5 tahilli olani bazen yiyor bazen yemiyor, keyfine gore. Simdi sutlu meyveli aldim ama 3 kere denedim hicbirinde yemedi. Yiyor dedigim de 1 yemek kasigi kadar yapiyorum. Kahvaltida yarisini bile yemiyor.
Bizimki vermişti ama 3 gün falan vermisimdir sevmedi kabız yaptı vermedim.Çok kasmamak lazım benceBizim dr demir damlasi hic verdirmedi. Acaba unuttu mu diye 2,3 kere sordum, her seferinde hayir dedi. Demek ki verilmese bile oluyor... ben artik oyle her seyi sorgulamiyorum.
Benimki de muzu cok seviyor, bugun muzlu yaptim ama yine 4-5 kasik ancak yedi. Sabahlari sevdigi sey bile olsa yemiyor. Bulguru rahat yiyebildi mi?Ben çeyrek muz koyarak yediriyorum muzu sevdiği için yiyiyor sevdigi meyvelerden koyarak hazirla yer belki.Bizimki yediklerimizi istiyor sanki dün bulgur pilavı yapmıştım nasıl bakiyo yoğurtla karıştıp bir tatlı kaşığı kadar verdim severek yedi ☺
4 5 mama kaşıgı mı ben 4 tatlı kaşığı tahıllı mama çeyrek muz koyuyorum.Bulguru yedi cigniyor bide çok tatlıdayanamayıp çatalla ezdim biraz ama çatalla ezmeden de yemişti☺Benimki de muzu cok seviyor, bugun muzlu yaptim ama yine 4-5 kasik ancak yedi. Sabahlari sevdigi sey bile olsa yemiyor. Bulguru rahat yiyebildi mi?
Mama kasigi canim. Bir yemek kasigi hazirliyorum asla bitirmiyor. Sabah istahi olmuyor sanirim.4 5 mama kaşıgı mı ben 4 tatlı kaşığı tahıllı mama çeyrek muz koyuyorum.Bulguru yedi cigniyor bide çok tatlıdayanamayıp çatalla ezdim biraz ama çatalla ezmeden de yemişti☺
Bu ara bizde de ıstahsiz lik var diş çıkartıyor çok ıstahsiz mutfaktaki kavanozları gosteriyorum kapağını açıyorum dalıyor babası da yediriyor o esnada.Mama kasigi canim. Bir yemek kasigi hazirliyorum asla bitirmiyor. Sabah istahi olmuyor sanirim.
Çook teşekkürler. Bir de ilki şekerliydi şimdiki daha yağ tadıyor gibiEvet benim aldigim ilk sise koyu renkli, koyu kivamliydi, diger aldıklarım daha acik renk ve akiskan. Hatta damlaliklari bile farkli, ilki daha sivriydi damladigi yer digerleri daha oval.
ay 9 ay ne yaa9 aylik mi? Bizim bebeler 8 aylik degil mi yahu? kafasi hem de 1 cm daha buyuk hic kafana takma bizim dr 43 cm normal %25-50 persentil arasinda dedi. Kilosu da 8 civarinda olmali dedi. Sen niye taktin ki kafaya?
Hmm anladim simdi. Ya yine de soyle soyleyim mesela bizim bingildak da erken kapandi, ona ragmen dr normal dedi. Akrabamiz zaten bir sorun olsa soyler. Sizin dr bu konuda yorum yapti mi?ay 9 ay ne yaa
saate baksana
normal sapıtmam
şöyleki kendi percentile da değerlendirilmesi gerekiyor ya bi eğri çıkıyor doktorun önüne
eğri 1 ay durmuş mesela baş çevresi
sen de kendi percentile nda değerlendirmelisin
yani başı 32 doğan bi bebekle başı 39 dogan bi bebeğin gelişim basamaklarinda bu kadar erken buluşmasi sorun
evet canim bizim doktor da arkadaşm çizelge eğri düzelince korkarim dediHmm anladim simdi. Ya yine de soyle soyleyim mesela bizim bingildak da erken kapandi, ona ragmen dr normal dedi. Akrabamiz zaten bir sorun olsa soyler. Sizin dr bu konuda yorum yapti mi?