• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bestiron damlada 2.ye geçtim ama yeni şişenin yoğunluğu ve tadı farklı? Bu durumu yaşayan var mı?

Bestiron damlada 2.ye geçtim ama yeni şişenin yoğunluğu ve tadı farklı? Bu durumu yaşayan var mı?
Evet benim aldigim ilk sise koyu renkli, koyu kivamliydi, diger aldıklarım daha acik renk ve akiskan. Hatta damlaliklari bile farkli, ilki daha sivriydi damladigi yer digerleri daha oval.

doğum 4kg
9 aylık yaklaşık 9

baş çevresi
doğum ; 36
9 aylık ; 44
9 aylik mi? Bizim bebeler 8 aylik degil mi yahu? 🙈 kafasi hem de 1 cm daha buyuk 😁 hic kafana takma bizim dr 43 cm normal %25-50 persentil arasinda dedi. Kilosu da 8 civarinda olmali dedi. Sen niye taktin ki kafaya?

Bizim dr demir damlasi hic verdirmedi. Acaba unuttu mu diye 2,3 kere sordum, her seferinde hayir dedi. Demek ki verilmese bile oluyor... ben artik oyle her seyi sorgulamiyorum.

Ben de kasik mamasi aldim. 5 tahilli olani bazen yiyor bazen yemiyor, keyfine gore. Simdi sutlu meyveli aldim ama 3 kere denedim hicbirinde yemedi. Yiyor dedigim de 1 yemek kasigi kadar yapiyorum. Kahvaltida yarisini bile yemiyor.
Ben çeyrek muz koyarak yediriyorum muzu sevdiği için yiyiyor sevdigi meyvelerden koyarak hazirla yer belki.Bizimki yediklerimizi istiyor sanki dün bulgur pilavı yapmıştım nasıl bakiyo yoğurtla karıştıp bir tatlı kaşığı kadar verdim severek yedi ☺

Ben çeyrek muz koyarak yediriyorum muzu sevdiği için yiyiyor sevdigi meyvelerden koyarak hazirla yer belki.Bizimki yediklerimizi istiyor sanki dün bulgur pilavı yapmıştım nasıl bakiyo yoğurtla karıştıp bir tatlı kaşığı kadar verdim severek yedi ☺
Benimki de muzu cok seviyor, bugun muzlu yaptim ama yine 4-5 kasik ancak yedi. Sabahlari sevdigi sey bile olsa yemiyor. Bulguru rahat yiyebildi mi?

Benimki de muzu cok seviyor, bugun muzlu yaptim ama yine 4-5 kasik ancak yedi. Sabahlari sevdigi sey bile olsa yemiyor. Bulguru rahat yiyebildi mi?
4 5 mama kaşıgı mı ben 4 tatlı kaşığı tahıllı mama çeyrek muz koyuyorum.Bulguru yedi cigniyor bide çok tatlı😂dayanamayıp çatalla ezdim biraz ama çatalla ezmeden de yemişti☺

4 5 mama kaşıgı mı ben 4 tatlı kaşığı tahıllı mama çeyrek muz koyuyorum.Bulguru yedi cigniyor bide çok tatlı😂dayanamayıp çatalla ezdim biraz ama çatalla ezmeden de yemişti☺
Mama kasigi canim. Bir yemek kasigi hazirliyorum asla bitirmiyor. Sabah istahi olmuyor sanirim.

Evet benim aldigim ilk sise koyu renkli, koyu kivamliydi, diger aldıklarım daha acik renk ve akiskan. Hatta damlaliklari bile farkli, ilki daha sivriydi damladigi yer digerleri daha oval.
Çook teşekkürler. Bir de ilki şekerliydi şimdiki daha yağ tadıyor gibi

9 aylik mi? Bizim bebeler 8 aylik degil mi yahu? 🙈 kafasi hem de 1 cm daha buyuk 😁 hic kafana takma bizim dr 43 cm normal %25-50 persentil arasinda dedi. Kilosu da 8 civarinda olmali dedi. Sen niye taktin ki kafaya?
ay 9 ay ne yaa🤦🏻‍♀️💆‍♀️
saate baksana 🤣
normal sapıtmam 🤪
şöyleki kendi percentile da değerlendirilmesi gerekiyor ya bi eğri çıkıyor doktorun önüne
eğri 1 ay durmuş mesela baş çevresi
sen de kendi percentile nda değerlendirmelisin
yani başı 32 doğan bi bebekle başı 39 dogan bi bebeğin gelişim basamaklarinda bu kadar erken buluşmasi sorun

ay 9 ay ne yaa🤦🏻‍♀️💆‍♀️
saate baksana 🤣
normal sapıtmam 🤪
şöyleki kendi percentile da değerlendirilmesi gerekiyor ya bi eğri çıkıyor doktorun önüne
eğri 1 ay durmuş mesela baş çevresi
sen de kendi percentile nda değerlendirmelisin
yani başı 32 doğan bi bebekle başı 39 dogan bi bebeğin gelişim basamaklarinda bu kadar erken buluşmasi sorun
Hmm anladim simdi. Ya yine de soyle soyleyim mesela bizim bingildak da erken kapandi, ona ragmen dr normal dedi. Akrabamiz zaten bir sorun olsa soyler. Sizin dr bu konuda yorum yapti mi?

Hmm anladim simdi. Ya yine de soyle soyleyim mesela bizim bingildak da erken kapandi, ona ragmen dr normal dedi. Akrabamiz zaten bir sorun olsa soyler. Sizin dr bu konuda yorum yapti mi?
evet canim bizim doktor da arkadaşm çizelge eğri düzelince korkarim dedi
izlemeye devam edicez dedi edokrinci arkadsiyla konuşturdu beni o da halini hareketlerini yapıp yapamadıklarını sorguladı ayıyla genel bir uyumu var mı yok mu mental olarak
gelmene gerek yok şimdilerde zaten anormal bir süreç yaşıyoruz dedi
ilk an o eğrinin ekran fotosu ben de çok büyük korku ve üzüntü yaşattı sonra sacmalama dedim kendime gayet iyi algılamasi tepkileri v.s.

percentile tablosu ve grafik

Eklentiler

• Screenshot_20200523-015846_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200523-015846_Samsung Internet.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200523-015804_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200523-015804_Samsung Internet.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 37
Back