• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar, sabaha kadar uyumadık. Ateş düşürmeye çalıştım, iki kez calpol verdim, sabaha kadar sadece kısa kol zıbınla yatırdım altına bir şey giydirmedim. Zaten doğru düzgün uyumadı da. Ateşi 37,8 i gördü şimdi ise 37,4 lerde hala. Normalde 36,5 civarı olurdu ateşi. Şimdi uyuyor üstünü örtmedim hala ama altına ince bir pijama giydirdim. Niye ateşlendi anlamıyorum. Diş çıkarırken hiç ateşlenmemişti. Dişten değildir o yüzden.

Günaydın kızlar, sabaha kadar uyumadık. Ateş düşürmeye çalıştım, iki kez calpol verdim, sabaha kadar sadece kısa kol zıbınla yatırdım altına bir şey giydirmedim. Zaten doğru düzgün uyumadı da. Ateşi 37,8 i gördü şimdi ise 37,4 lerde hala. Normalde 36,5 civarı olurdu ateşi. Şimdi uyuyor üstünü örtmedim hala ama altına ince bir pijama giydirdim. Niye ateşlendi anlamıyorum. Diş çıkarırken hiç ateşlenmemişti. Dişten değildir o yüzden.
Geçmiş olsun üşüttü mü acaba? Bol bol emzirirsen düzelir inşallah

Geçmiş olsun üşüttü mü acaba? Bol bol emzirirsen düzelir inşallah
Sağol canım bilmiyorum ki. Kaç gündür hava suçla diye şort ve kısa kol zıbınla gezdiriyordum evde gündüz ama hava sıcaktı üşütmemiştir herhalde. İnşallah düşer sabah bir tane 38,5 i gördü şimdi yine 37 lerde.

Sağol canım bilmiyorum ki. Kaç gündür hava suçla diye şort ve kısa kol zıbınla gezdiriyordum evde gündüz ama hava sıcaktı üşütmemiştir herhalde. İnşallah düşer sabah bir tane 38,5 i gördü şimdi yine 37 lerde.
Geçmiş olsun. Hemen ılık bir duş aldıran? Kuvetine su doldur içine oturt. Sırtına başına suu dök bol bol.

Ayrıca diș çıkarırken 37.8 ve 38 dereceyi geçmez ateşte. Bilgin olsun...

Gecmis olsun canim. Cok terleyip uzerinde soguduysa da etkikenmis olabilir. Cocuklarin da bunyesi sasirdi bu sicaklarda napsinlar.

Geçmiş olsun herseyi ağzına götürüyorlar belki mikrop kapmistir oyuncaklarını disliklerini emzik kullanıyorsa emzigini yıka sık sık :(

Gecmis olsun 😔 baska dis geliyor olabilrmi onda yaomamissada bunda yapmis olablirmi acaba

Bebisleriniz desteksiz oturabiliyor mu? Bizimki tek koluna destek vererek oturmaya çalışıyor ama yapamiyo
Oturuyor artik. Bir sure bizimki de oyleydi birdenbire kendi basina oturmaya basladi. Benimki haftaya 9 aylik olacak, 2 haftadir falan oturabiliyor. Seninki ne zaman dogdu?

😊
zaten her bebek her konuda değişkenlik gösteriyor genel olarak beklenen şeyleri nihayetinde yapiyorsa korkma canım
yani bir bebek
erken oturdu yürüdü konuştu diye bu onu ilerde diğerini geride yapmıyor kardeşler bile bambaşka
bir de kimisi genetik olarak
fiziksel aktivitelerde daha aktif olabiliyor
benimki oturuyor ama benimki hep oturuyordu🤦🏻‍♀️
sürekli bir oturma ve doğrulma isteği vardı

😊
zaten her bebek her konuda değişkenlik gösteriyor genel olarak beklenen şeyleri nihayetinde yapiyorsa korkma canım
yani bir bebek
erken oturdu yürüdü konuştu diye bu onu ilerde diğerini geride yapmıyor kardeşler bile bambaşka
bir de kimisi genetik olarak
fiziksel aktivitelerde daha aktif olabiliyor
benimki oturuyor ama benimki hep oturuyordu🤦🏻‍♀️
sürekli bir oturma ve doğrulma isteği vardı
Benimki emeklemeye taktı kafayı oda oda geziyo küçük desteklerle de oturuyo koltukta oturuyo baş kontrolü iyi ama halıda oturamiyor. Her bebek kendine özel hakikaten zamanla olacaktır elbet ☺

Arkadaşlar rica etsem herkes akşam ek gıdayı en son saat kaçta verdiğini ve gece kaç kere uyandığını yazabilir mi? Ben başlatayım

Ek gıda en geç 7-8
Uyanma sayısı 4

Arkadaşlar rica etsem herkes akşam ek gıdayı en son saat kaçta verdiğini ve gece kaç kere uyandığını yazabilir mi? Ben başlatayım

Ek gıda en geç 7-8
Uyanma sayısı 4
Ek gıda en geç 7
Uyanma sayısı 1 bazen 0 🙈
Ama uyuyana kadar bayaa emiyor.

Back