• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya masallah duzenli gidiyor tospiklerimiz 🥰 yaaa sorma cirliyor uyanayim diye bende o uyanikken uyuyamiyorum zaten en son yasananlardan sonra oyunck veriyorm ya biseyini yutarsa bakayim derken uyanmis oluyorum 😂
Gozum yari kapali oyun oynuyoruz. Yatakta oynardik eskiden artik korkuyorum duser diye bir dalarsam. Mecbur oyun halisinda cingirak tokusturuyoruz. 😅

Bizim emme baya azaldi ya ona sira gelmiyor :))) bu saat oldu emmedik daha arada acikirsa bastirsin diye veriyorum hahaha😂artik takmiyorumda ama doktorun canli yayini vardi gecen aksam asiri mama karsiti bi adam ona ragmen dedi ki anne sutu alsin yuzde 70 anne sutu falan diye bir sey yok ek gidaya gecildiyse agirlik ek gidadir.. dedi .. bende hep boyle baktigimdan herhalee artik emmesini pek tınlamiyorum zaten baya baya yiyor..hani diyorlar hic bir ek gida anne sutunun yerini tutamaz,1 yasa kadar anne sutu mama falan bizimki ek gidayi arttirip mamayi birakacagiz 9.ayda dedi. zaten 9 aylik oldular artik bi zahmet yemekleri yesin 😂🤦‍♀️ mamadan daha sagliklidir yedirdiklerim..anne sutu zaten hep azdi dusununce mama firmalarinin oyunu gibi bile geliyor su zamana kadr formul mama falan
Peki uzun sure emmediginde memelerinde siskinlik hissediyor musun? Dun benimki de bir kere uyandi gece, az emzirdigim icin sabah memem cok agriyordu bir de sizinti yapmis ki cok uzun zamandir sizmiyordu. Ictigim omega mi etki etti bilmiyorum.

Peki uzun sure emmediginde memelerinde siskinlik hissediyor musun? Dun benimki de bir kere uyandi gece, az emzirdigim icin sabah memem cok agriyordu bir de sizinti yapmis ki cok uzun zamandir sizmiyordu. Ictigim omega mi etki etti bilmiyorum.
Yok canim benim sutu gulcee ceke ceke getirdi bir de aldigim kilolarla zar zor bugunleri gorduk😃 yani hic sutumun aktigini bilmem..suanda cokcok emmiyor sanki oyun oynuyor 😂 cokta takilmicam demistimki dogru olani yapiyormusum doktorumuza gore..benim icinde ek gida basladgindan beri oncelik ek gida saglikli beslenmesiydi.. o nedenle arada meme istiyor ama sanki rahatlamak uyku vs icin gibi geliyor

Yok canim benim sutu gulcee ceke ceke getirdi bir de aldigim kilolarla zar zor bugunleri gorduk😃 yani hic sutumun aktigini bilmem..suanda cokcok emmiyor sanki oyun oynuyor 😂 cokta takilmicam demistimki dogru olani yapiyormusum doktorumuza gore..benim icinde ek gida basladgindan beri oncelik ek gida saglikli beslenmesiydi.. o nedenle arada meme istiyor ama sanki rahatlamak uyku vs icin gibi geliyor
Benim de akmiyordu. Iki gundur akiyor. Omega icmeye basladim, ona yoruyorum.

ama bu kase büyük görünüyor baktım da ml bulamadim
ama bence büyük
düşündüm de
(ben silikondan haz etmiyorum o yüzden porselen ve çelik ) ben her türlü anam babam usuluyum🤣
Evet buyuk ama zaten yarisini ancak yiyor. 😅

Ben de ona basladim. 2-3 hafta oldu. Oyle bir etkisi var mi acaba. Ben de bebisin kilosuna etki etmesini umut ederek basladim. (Benimkine etmez insallah 🤪) Insalah kalitesini artiriyordur. 😬
Arttırma olur mu canım? Bir sürü vitamin ve mineral var içerisinde. Muhakkak etkisi vardır. Kilo yapmadi ben de. İlk hafta iştah arttırmıştır sonra normale dönmüştü.

Sizin kontrol ne zaman? 9. Ayinda doktora gidecek misiniz?
Su an 8 ay 25 günlüğüz. Bayram dönüşü doktorunu arayıp soracağım gelelim mi diye. 2 3 hafta önce salgın azaldı gelebilirsiniz demişti. Bayramdan sonra gideceğiz muhtemelen artık hepimiz Allaha emanetiz. Kan taraması idrar taraması falan yapılacak çünkü. Kan testi de önemli. Valla kan damlasını son günlerde bazen veriyorum bazen vermiyorum. Bizimkine pek yaramıyor. Kabızlığı ondan kaynaklı bence. Kansizligs dair belirtisi de yok. Gayet canlı kanlı duruyor ten rengi falan. Sağlık ocağı aradi geçenlerde. 9 9.5 ay arası aşı için cagiracagiz dedi. E Elwing6 canım yumurta akı alerjisi olsa bile kızamık muhakkak yapılıyormuş bilgine. Geçen Osman hocanın yayında dinlemiştim.

Okumadim, sen de okuma 🙈 ben daha dustugu icin zeka geriligi yasayan kimseyi gormedim, duymadim ama okumaya kalksak muhakkak 1 milyonda 1 olani okuruz 🙈 sen dusmeyen insan duydun mu? Bence bir sikinti olsan simdiye olurdu.
ya be biliyim canim işte takacak seyler bulmak...
Allah korusun öyle büyük şeyler değil de ne biliyim Allah korusun...

Bizde de var bu kaseden, 300 ml. Cay bardagi usulu olcmek kolay bence. 1 cay bardagi 120 cc. Bilge ogle ogunde 250 cc filan yiyor. Kaseye koydugumda bu nasil bitecek diye dusunuyorum ama bitiyor bir sekilde bir kismini da elleri, ayaklari ve kiyafetler yiyor 😬 temiz yedireyim diyince strese giriyorum sonra yine pat bir vuruyo elime her yer corba oluyo. Ben de saldim artik hizli hizli doke saca yediriyorum, sonra da yikiyorum.
bak ben bunu bu kez yapmamaya çalışıyorum
1 çay bard. fazla asla yemiyor o yüzden sadece 1 çay bard. hazırlıyorum

Ben evde kendim olcuyorum. Biz de yeni 8 aylik olduk. Kilo 8250, boy 70cm, kafa 43 cm. Tabi %100 dogru olcumler degildir ama asagi yuksri boyle. Bizim dr la konustuk bugun normal sinirlarda dedi. Vera'nin olcumleri nasil? Evde olcebiliyor musun?
doğum 4kg
9 aylık yaklaşık 9

baş çevresi
doğum ; 36
9 aylık ; 44

Su an 8 ay 25 günlüğüz. Bayram dönüşü doktorunu arayıp soracağım gelelim mi diye. 2 3 hafta önce salgın azaldı gelebilirsiniz demişti. Bayramdan sonra gideceğiz muhtemelen artık hepimiz Allaha emanetiz. Kan taraması idrar taraması falan yapılacak çünkü. Kan testi de önemli. Valla kan damlasını son günlerde bazen veriyorum bazen vermiyorum. Bizimkine pek yaramıyor. Kabızlığı ondan kaynaklı bence. Kansizligs dair belirtisi de yok. Gayet canlı kanlı duruyor ten rengi falan. Sağlık ocağı aradi geçenlerde. 9 9.5 ay arası aşı için cagiracagiz dedi. E Elwing6 canım yumurta akı alerjisi olsa bile kızamık muhakkak yapılıyormuş bilgine. Geçen Osman hocanın yayında dinlemiştim.
Biz de Haziran basinda gidecegiz. Saglik ocagi da oyle cagirdi kizamik ve kan testi icin. Kan damlasini ben de hala veriyorum. Nadiren atliyorum. Nefret ediyor ondan. Her gun zorla iciyor.

Ben de ona basladim. 2-3 hafta oldu. Oyle bir etkisi var mi acaba. Ben de bebisin kilosuna etki etmesini umut ederek basladim. (Benimkine etmez insallah 🤪) Insalah kalitesini artiriyordur. 😬
Ben hamileligimin basindan beri kulmaniyodum hamilelikte10kg aldm 🤪 bebislere bol vitaminnnn olsunnnn

Tabi canim asi yaptirmama gibi bir luksumuz yok 🥰sadece ileri boyut icin gozetim istiyorlar sanirim..ayy salicam aklimi bir sey olmaz insallah 💕 onu dusun bunu dusun yıldım🤪

Aa o yayına ben de başlayıpmyarım bıraktım

Back