• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni durumdayim. Adana 41 derece. Kafasini koydugu yer gol oluyor. Ince muslinle ortuyorum. Kisa kolku zibinla yatiyor. Ben de gece degistirmiyorum. Klima mi acsam diye dusunuyorum, hasta olmasindan korkuyorum.
Gece banyo yaptırarak mı yatıroyorsun? Ben artık yatmaya yakın banyo yaptırcam, normalde gündüz yaptırıyordum.

Hmm ben hametol almıştım hiç memnun kalmadım.resimdekini büyüklere sanıyordum😅
Hametol pişik önlüyor sanırım ama tedavi ediyor mu bilmiyorum. Pişik olamdan etkilidir ama olduktan sonra tedavi edici krem gerekir. Pişik önleyici dediğine göre mustela pişik kremi gibi bir şey ama hametan üzerinde pişiklerde yazıyor yani tedavi amaçlı diye düşünüyorum.

Banyo yaptırırken suyun ısısı kaç derece oluyor? Normalde 37-38 derece yapıyorum ama hava sıcak olunca tereddüt ettim.

Ama bu bende alışkanlık. Kendimize de tek ogunluk yapıyoruz hep. Bir yemeği 2 kere isittigimiz azdir. Kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek bu üçü genelde ertesi güne kalıyor. Ama hemen tadı değişiyor. Tat duyum fazla gelişkin ve aradaki farkı çok net anlıyorum.
Evet seni biliyorum da bazen yetişmiyor

Gece banyo yaptırarak mı yatıroyorsun? Ben artık yatmaya yakın banyo yaptırcam, normalde gündüz yaptırıyordum.
Evet, son birkac gundur yatmadan banyo yaptiriyorum. Dun dayanamadik klima actik. Yine uyumuyordu. Klimayi actiktan sonra uyudu sabah 8'e kadar. Yavrucum sicakmis tek derdi.

Gece 2ye geliyordu bir uyandık. 3.15e kadar. Nereden geldi bu enerji anlamadım. İnat ettim ben de. Işık falan açmadım. Sonunda kazanan ben oldum. Yanımda hooooop uyudu 😂
Bazen yapiyor benimki de. Yeni seyler yapmayi ogrendiklerinde yapiyorlarmis bunu. Heyecandan gece uyaniyorlarmis. 🤩

Bazen yapiyor benimki de. Yeni seyler yapmayi ogrendiklerinde yapiyorlarmis bunu. Heyecandan gece uyaniyorlarmis. 🤩
Ama görmen lazım. 1 kg baklava yemiş gibi cisss cisss deyip durdu. Cis onun mutluluk belirti kelimesi 😍 yavrum ya kıyamam hiçbirine. Yeni yeni öğrendikçe bir şeyler heyecanlaniyorlar demekki 😍

Ama görmen lazım. 1 kg baklava yemiş gibi cisss cisss deyip durdu. Cis onun mutluluk belirti kelimesi 😍 yavrum ya kıyamam hiçbirine. Yeni yeni öğrendikçe bir şeyler heyecanlaniyorlar demekki 😍
Ya zaten bir seyi ilk kez yapabildiginde duruyor oyle bi dusunuyor 'ben naptim simdi' der gibi. Sonra da tekrar tekrar yapiyor ama nasil bir ozguvenle, sanki 10 yildir dort ayak durabiliyor. Bi de boyle bana bakiyor 'baaaak napabiliyorum' der gibi. Bayiliyorum bu hallerine.

X xxyyzztt canim pipetli bardak geldi. Sabah verdim ilk kez. Oyuncak sandi once. Ama su geldigini anladi, ufak ufak cekti. Fazla icmedi ama gun icinde iyice alisir diye dusunuyorum. Su cok akitmiyor. Bizimki cok salladigi icin birkac damla sicradi. Uzerini cok islatacak kadar degil. Simdilik tek olumsuz yani uzerinde ml gostermiyor.

Gülce yataktan düstü kizlar bu sabaah 7 de..hep okuyordum o kadarrda dikkat ediyordum ne ara yanima aldim haberim bile yok uykusuz kaldik gece hic uyumadik neredeyse cok derdi vardi agladi 2.30a kadar.
sabah korkunc bir sesle uyandim gulce yerde..dusecek diyr yanimda bile yatirmazdim nasil yaptim boyle biseyi bilmiyorum sukur ilk bulgularda bir sey yok simdi gözlemde kaldik baya..7de oldu daha simdi anca uyudu..durup durup agliyorum esim sana bir sey olacak sandim diyo şoka girmisim 😔 yari ömrüm gitti o sese..cok dikkat edim ben ki tikirtiya uyanirdim uykum hafif diye guvenirdim..bir daha asla almam yanima yatagima uykuluyken..

Gülce yataktan düstü kizlar bu sabaah 7 de..hep okuyordum o kadarrda dikkat ediyordum ne ara yanima aldim haberim bile yok uykusuz kaldik gece hic uyumadik neredeyse cok derdi vardi agladi 2.30a kadar.
sabah korkunc bir sesle uyandim gulce yerde..dusecek diyr yanimda bile yatirmazdim nasil yaptim boyle biseyi bilmiyorum sukur ilk bulgularda bir sey yok simdi gözlemde kaldik baya..7de oldu daha simdi anca uyudu..durup durup agliyorum esim sana bir sey olacak sandim diyo şoka girmisim 😔 yari ömrüm gitti o sese..cok dikkat edim ben ki tikirtiya uyanirdim uykum hafif diye guvenirdim..bir daha asla almam yanima yatagima uykuluyken..
Cok cok gecmis olsun. 🧡 Kendini suclama. O uyku haliyle insan naptigini bilemiyor. Ben de bazen Can'i yanima aldigimda bir bakiyorum icim gecmis. O an bi sey olabilir. Cok dikkat etmemiz lazim ama insanlik hali. Cok sukur bi sey olmamis. Duse kalka buyuyecekler.

X xxyyzztt canim pipetli bardak geldi. Sabah verdim ilk kez. Oyuncak sandi once. Ama su geldigini anladi, ufak ufak cekti. Fazla icmedi ama gun icinde iyice alisir diye dusunuyorum. Su cok akitmiyor. Bizimki cok salladigi icin birkac damla sicradi. Uzerini cok islatacak kadar degil. Simdilik tek olumsuz yani uzerinde ml gostermiyor.
Tamam😄inşallah içet

Çok geçmiş olsun🙁Allah tan birşey yokmuş. Çok şükür.

Cok cok gecmis olsun. 🧡 Kendini suclama. O uyku haliyle insan naptigini bilemiyor. Ben de bazen Can'i yanima aldigimda bir bakiyorum icim gecmis. O an bi sey olabilir. Cok dikkat etmemiz lazim ama insanlik hali. Cok sukur bi sey olmamis. Duse kalka buyuyecekler.
Hic olmazdi bende uykuyuda pek sevmem ama bunyem artik nasil yorgun dustuyse hicbir sey hatirlamiyorum..en iyisi hep kendi yataginda yatmasi..daha dun korumaligini kaldirdim olurda aniden kalkarsa diye..sanki cagirdim.yatagimiz biraz yuksek alirken ne diye yuksek almissak o nedenle cok korktum direk kafadan da ses gelince en kotusunu dusunuyorsun o an dunya basima yikildi ya 🤦‍♀️ sukur kizlar bir sey yok sagolun X xxyyzztt

Gece 2ye geliyordu bir uyandık. 3.15e kadar. Nereden geldi bu enerji anlamadım. İnat ettim ben de. Işık falan açmadım. Sonunda kazanan ben oldum. Yanımda hooooop uyudu 😂
Biz de gece 3 te uyandık 4:15 e kadar😀 Bu durumları sık yaşıyoruz ve ben de hiç ışık açmam hatta uykusu açılmasın diye konuşmam😀

Çok geçmiş olsun şükür bir şey yokmuş 🤲 Ben de bir kaç kez gece emzirirken uykuya dalarken irkilerek uyandım. Vücut dayanmıyor uykusuzluğa. Rabbim korusun bebeklerimizi.

Çok geçmiş olsun şükür bir şey yokmuş 🤲 Ben de bir kaç kez gece emzirirken uykuya dalarken irkilerek uyandım. Vücut dayanmıyor uykusuzluğa. Rabbim korusun bebeklerimizi.
Aman kizlar cok dikkat etmek lazimmis o kadar sakinirken bunu yasadik..babasi aldi hemen balkona cikardi orada daha gulucukler sacmaya basladi.doktora gittik guluyo ne kadar mutlu bi bebek dediler😅 anlamli anlamli bakiyo diyo doktor.bir sorun gozlemlemediler ama 24 48 saat dikkat edecegiz..Allahim korusun tekrar yasatmasin omrumce unutamam herhalde. 😔 kucuk dusmele4 ufak tefek seyler tamamda mesafenin yuksek olmasi yari aklimi oynatmama neden oldu yani :( bir cikamadi dislerde emzigi kopartacak nerdeyse dis falan yok

Back