• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya kizlar icim hic rahat degil bir zarar gormusmudur kafasi 😔o sesi hafizamdan nasil silicem
Bir şey olmamıştır inşallah. Doktorlar 48 saat gözlem altında tutun diyorlar ama sen 1 hafta dikkat et canım. Kuzenimle ilgili bir şey yaşamıştık yataktan düşmeyle. 1 hafta sonra yüzünün tek tarafı şişti ama bir şey olmadı. 1 ay falan o şişlik devam etti. Neyse ki geçti gitti. Bu hepimize ders olsun. 😓 Hareketlerine dikkat edersin. Şişlik falan oldu mu?

Kendi kuvetimiz canim jakuzi var.ya babasi ya ben giriyoruz yaninda bizde o sekilde yikiyoruz dizime yatiriyorum ya da oturtuyorum cok rahat oluyo dusakabine bir tabureyle kucagna alabirsin cok rahat yikarsin dizine oturur vaziyette 🥰 ama bazen doldurmakla ugrasmamak icin kendi kuvetinide dolduruyorduk dediign gibi buyuduler arrtik sisme bir havuz alsakmi dedik bugun gunes goruyor kapali balkonum var 2tane birine koysam arada oynasa..
Biz de o sekilde dizimizde yikiyoruz ama balik gibi kayiyor. Korkuyorum dusmesinden. Havuz almayi biz de dusunuyoruz. Butun yaz boyle gecmez. Bir de benim balkonum buyuk bir otelin acik havuzunu direkt goruyor. Ben de atayim havuzunu, karsida cistak muzikler havuz keyfi yapsin. 😂

Eklentiler

• 15899108144994634502884040558311.jpg
    15899108144994634502884040558311.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 14
Ben de bunu almayı düşünüyorum. Bakındım baya bir marka daha var bitkisel ama çok pahalı 180 lira falandı galiba. 6 ay için değmez diye dusunuyorum
Bence de. Icerikler onemli ama bence icinde belli basli iritant maddelerin (alkol, parfum vs) olmamasi yeterli. Her seyin en organigini en bitkiselini bulmak zor ve surdurmesi olanaksiz.

Bir şey olmamıştır inşallah. Doktorlar 48 saat gözlem altında tutun diyorlar ama sen 1 hafta dikkat et canım. Kuzenimle ilgili bir şey yaşamıştık yataktan düşmeyle. 1 hafta sonra yüzünün tek tarafı şişti ama bir şey olmadı. 1 ay falan o şişlik devam etti. Neyse ki geçti gitti. Bu hepimize ders olsun. 😓 Hareketlerine dikkat edersin. Şişlik falan oldu mu?
Hafif sol tarafta..direk sirtustuydu gordugumde zaten demekki solu vurdu 😔 ay icim aciyo hala ya.

Yok canim merak etme. Bebeklerin kafasi sandigimizdan daha dayanikliymis dusmelere karsi. Sen yine gozlemle ama icin rahat olsun.
Ses kulagimdan cikmiyo ya baya sert dustu ona ragmen fazla aglamadi onu konusuyoruz az once nasil dirayetli bi cocuk ya..asi olurkende sesi cikmazdi pek ama bu kadsr kutlemeye biraz agladi babasi balkona cikardi gulmeye basladi arabada falan 😔🤦‍♀️ ben ondn cok agladim herhalde..bir daha gozumun onunden ayirirmiyim😔

Ses kulagimdan cikmiyo ya baya sert dustu ona ragmen fazla aglamadi onu konusuyoruz az once nasil dirayetli bi cocuk ya..asi olurkende sesi cikmazdi pek ama bu kadsr kutlemeye biraz agladi babasi balkona cikardi gulmeye basladi arabada falan 😔🤦‍♀️ ben ondn cok agladim herhalde..bir daha gozumun onunden ayirirmiyim😔
Biliyorum o sesi. Yegenim dusmustu oyle. Yani o sekilde biz dussek travma geciririz kesin. Alt kattakiler demistir noluyor diye. Ama hicbir sey olmamisti cok sukur. Tahmin edebiliyorum ne hissettigini. Anneligin en zor tarafi zaten bu. Saclarinin teline bir sey olsa deliriyoruz.

Gülce yataktan düstü kizlar bu sabaah 7 de..hep okuyordum o kadarrda dikkat ediyordum ne ara yanima aldim haberim bile yok uykusuz kaldik gece hic uyumadik neredeyse cok derdi vardi agladi 2.30a kadar.
sabah korkunc bir sesle uyandim gulce yerde..dusecek diyr yanimda bile yatirmazdim nasil yaptim boyle biseyi bilmiyorum sukur ilk bulgularda bir sey yok simdi gözlemde kaldik baya..7de oldu daha simdi anca uyudu..durup durup agliyorum esim sana bir sey olacak sandim diyo şoka girmisim 😔 yari ömrüm gitti o sese..cok dikkat edim ben ki tikirtiya uyanirdim uykum hafif diye guvenirdim..bir daha asla almam yanima yatagima uykuluyken..
Offf çok geçmiş olsun, metehan da bir kez düştü, eşim arkasını dönmüş saniyesinde yerde, bi düşme sesi bi ağlama, sinir krizi geçirdim çocuğuma bi şey oldu diye. Ağlamanı çok iyi anlıyorum, bu korku sanırım bi süre daha devam eder içimizde. Rabbim beterinden korusun. Gülce de sen de çok korkmuş olmalısınız, muhtemelen o da uykuluydu bi anda ne olduğunu anlamamıştır yavrum benim kıyamam. Çok geçmiş olsun, içim sızladı 🙏 sizi seviyorum

Offf çok geçmiş olsun, metehan da bir kez düştü, eşim arkasını dönmüş saniyesinde yerde, bi düşme sesi bi ağlama, sinir krizi geçirdim çocuğuma bi şey oldu diye. Ağlamanı çok iyi anlıyorum, bu korku sanırım bi süre daha devam eder içimizde. Rabbim beterinden korusun. Gülce de sen de çok korkmuş olmalısınız, muhtemelen o da uykuluydu bi anda ne olduğunu anlamamıştır yavrum benim kıyamam. Çok geçmiş olsun, içim sızladı 🙏 sizi seviyorum
Size de çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim tekrarını yaşatmasın 😓

Yaa sizi bilmiyordum cok gecmis olsun zeynepcim sizede.. ya gülce cok sasirtiyor bizi ben agliyorm babasi aldi balkona cikardi guluyor..doktor muaynnr ediyor guluyor ne kadar mutlu bi bebek dedi ben daha cok agladim 😔 yavrum boyle zor zamnlarda bile gulmesi benim icimi eziyo..asidan sonra yapmisti bir kez de hafif agladi kucagma aldim bana gulmeye calisiyor 😔 sonra gozlemde guvercinleri besledik falan cok mutlu oldu korkusu gecmistir umarim unutnustur ama ben dedigin gibi kolay kolay unutamicam..

Biliyorum o sesi. Yegenim dusmustu oyle. Yani o sekilde biz dussek travma geciririz kesin. Alt kattakiler demistir noluyor diye. Ama hicbir sey olmamisti cok sukur. Tahmin edebiliyorum ne hissettigini. Anneligin en zor tarafi zaten bu. Saclarinin teline bir sey olsa deliriyoruz.
Ben zaten iyice panik atak oldum😔 gece falan esime bise olmus gibi kalkiyorum bagiriyorum bazen uykulu halde.. tamam sakin ol falan diyo..annemden sonra tum sevdiklerimi kaybedersem korkusu..direk en kotu senaryoyu yazdim..trafikte mesela sakin degilim nasil aktif arac kullanirim hic bilmiyorum kulmanamam sanirim 😔 boyle boyle seeyler ..her sey duzene girsin bi destek almam lazim..

Ben zaten iyice panik atak oldum😔 gece falan esime bise olmus gibi kalkiyorum bagiriyorum bazen uykulu halde.. tamam sakin ol falan diyo..annemden sonra tum sevdiklerimi kaybedersem korkusu..direk en kotu senaryoyu yazdim..trafikte mesela sakin degilim nasil aktif arac kullanirim hic bilmiyorum kulmanamam sanirim 😔 boyle boyle seeyler ..her sey duzene girsin bi destek almam lazim..
Ya en kotu senaryoyu yazmak anneligin sanindan. ☺ cok normal, bence hepimiz yapiyoruz. Bunla yasamayi ogrenecegiz. Hep diyorum annelik buyuk manyaklik. Butun hayatimiz birisi icin endiselenmekle gececek.

Back