• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydınnn😀 Kızlar sizinki de sen sürekli kucak istiyor mu? Ya eşimin kucağında ya benim, yerde oturma süresi gün boyu 15 dk yı geçmez, böyle olunca gün boyu yoruluyoruz. Gün boyu toplamda 3 saati geçmiyor gündüz uykusu. Gece de kaçta yatarsa yarsın kurulmuş saat gibi sabah 6 da uyanıyor. Genelde akşam 9 da yatıp sabah 6 da kalkıyor. Gündüz 3 saatlik uykuyu çıkarırsak 15 saat ayaktayım 😀 Gece uyanmalarını saymıyorum bile. Sizin de öyle mi?
Evet evet öyle. Bir de 8. Ay ayrılık kaygısının yoğun olduğu bir ay.
Metehan kucak istemeyi de öğrendi çok komik 😄 kollarını yukarı doğru kaldırıyo 😄 uykusu gayet güzel dert etme bence. Kucak istiyorsa da ihtiyacı vardır, al 🥰 yerde otururken de sık sık öp sarıl, ten teması kur. Tek başına yerde otururken de yalnız olmadığını bilsin

Uyanma saatleri aynıymış😀 Bir de bizimki uyurken bazen başına vuruyor ya da saçlarını çekiyor, az önce bir yazı gördüm bu tür hareketleri bebekler stres altındayken sakinleşmek için yaparlar yazıyor. Gece sık uyandığı için gündüz genelde eşimin kucağında oluyor ben de bulaşık, temizlik vs yapıyorum. Beni özleyip strese giriyor olabilir😔 Yorgun olsam da gün boyu ben ilgilencem artık.
Benimki de bazen emerken basina vuruyor ve sacini cekiyor. Hep kucak istiyor ozellikle su son gunlerde. Sicak bizi fena carpti. Gece milyon kez uyandi. En uzun uykusu 40 dk falandi. Sabah da 6 bucuk gibi uyaniyor zaten. Dis ciktigini sanmiyorum ama sicak cok etkiledi. Yemek de yemiyor. Bugun sadece yogurt yedi. Onu da bu sefer fazla ilitmadan verdim, serinletsin biraz diye. Hatta suyunu bile sogukla karistirip veriyorum. Su saate kadar 300 ml icmistir. Kana kana iciyor, doymuyor.

Evet evet öyle. Bir de 8. Ay ayrılık kaygısının yoğun olduğu bir ay.
Metehan kucak istemeyi de öğrendi çok komik 😄 kollarını yukarı doğru kaldırıyo 😄 uykusu gayet güzel dert etme bence. Kucak istiyorsa da ihtiyacı vardır, al 🥰 yerde otururken de sık sık öp sarıl, ten teması kur. Tek başına yerde otururken de yalnız olmadığını bilsin
Ya zaten yanimda oynarken durup donup bi dokunuyor, bakiyor. Yaninda oldugumu bilmek istiyor sanki. Yerim bu minnoslari.

Ya zaten yanimda oynarken durup donup bi dokunuyor, bakiyor. Yaninda oldugumu bilmek istiyor sanki. Yerim bu minnoslari.
Öyleler 🥰 hakları da zaten sevilmek, ilgi, kucak ☺️ kabul ediyorum bazen çok zor oluyor ama bütün her şeylerine bin şükür. Mete de hep dokunsun, sarılsın, öpülsün, kucağa alınsın, göz göze konuşulsun bunları seviyo 🥰 iyi ki varlar, küçücük elleriyle dokunuyorlar yüzümüze gözümüze 🤗🍀
Bağımsız insanlar olabilmeleri için şu an bize bağlı olmalılar. Yolları, bahtları hep açık olsun kuzularımızın

Öyleler 🥰 hakları da zaten sevilmek, ilgi, kucak ☺ kabul ediyorum bazen çok zor oluyor ama bütün her şeylerine bin şükür. Mete de hep dokunsun, sarılsın, öpülsün, kucağa alınsın, göz göze konuşulsun bunları seviyo 🥰 iyi ki varlar, küçücük elleriyle dokunuyorlar yüzümüze gözümüze 🤗🍀
Bağımsız insanlar olabilmeleri için şu an bize bağlı olmalılar. Yolları, bahtları hep açık olsun kuzularımızın
Amin insallah. 🥰 cok sukur kucagimizdalar. Ben de bayiliyorum minnos elleriyle yuzume koluma dokunmasina.

Kizlar, minnosumun tum vucudu isilik oldu sicaktan. Doktoruna sordum, allerset surup verin dedi. Alerji ilaci bu benim bildigim. Siz bir sey kullaniyor musunuz isilk icin?

Günaydınnn😀 Kızlar sizinki de sen sürekli kucak istiyor mu? Ya eşimin kucağında ya benim, yerde oturma süresi gün boyu 15 dk yı geçmez, böyle olunca gün boyu yoruluyoruz. Gün boyu toplamda 3 saati geçmiyor gündüz uykusu. Gece de kaçta yatarsa yarsın kurulmuş saat gibi sabah 6 da uyanıyor. Genelde akşam 9 da yatıp sabah 6 da kalkıyor. Gündüz 3 saatlik uykuyu çıkarırsak 15 saat ayaktayım 😀 Gece uyanmalarını saymıyorum bile. Sizin de öyle mi?
Biz surekli yanyanayiz ama kucakta degil. Mutfaktaysam mama sandalyesine ya da arabasina koyuyorum. Onun disinda yerde bir alan yaptik, yastiklarla filan cevreledik. Onun icinde oturuyoruz birlikte.

Doğru tespit. 1.5 / 2 ay öncesine kadar deli gibi temizlik yapıyordum babasına bırakıyordum Oguz'u. Gerçekten o dönem saçını çekip duruyordu. Ben dış çıkarmasına bağlıyordum ama ne zaman iş güç yapmayı bıraktım gündüzleri o hareketler yok oldu. Ve evet, geceleri ağlayıp uyandığı da çok oluyordu. Gündüz anne ile çok yoğun vakit gecirmediklerinde strese girebiliyorlarmis. 😓
Biz dogdugundan beri 7/24 birlikteyiz ama bilge de saclarini cekistiriyor. Ben dis filan cikariyor diye dusunuyorum.

😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20200518_204537.jpg
    Screenshot_20200518_204537.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 18
9 da yatsa bizimki kesin 5te kalkar🤣

Kizlar, minnosumun tum vucudu isilik oldu sicaktan. Doktoruna sordum, allerset surup verin dedi. Alerji ilaci bu benim bildigim. Siz bir sey kullaniyor musunuz isilk icin?
ben sık üstünü degistirdim dün bana aşırı geldi sicak
sanki bugün daha iyiyiz
kısa kollu giydir mistim uzun kollu tek antilop zibinla geziyor
...
yoksa açık kalan yerler isilik oldu dün
bugün iyice hametanla boynunu kremledim
ve zibinini giydirdum çok iyi geldi

Geçmiş olsun ben de bu konuyu yazacaktım tam. Oğlumun boynu isilik olmuş ve bir tarafı omzuna kadar isiik olmuş. Evde hametan vardı onu sürdüm.

Ankara’da yaşayıp gece kısa kol zıbın üstüne bir şey giydirmeden yatıran var mı? Kafası çok terliyor. Oda 27,5 derece ama kolları nemli ve soğuk. Terlemiş ve soğumuş gibi. Uzun kol zıbın mı giydirsem. Kolu üşüyor mudur bilemedim.

ben sık üstünü degistirdim dün bana aşırı geldi sicak
sanki bugün daha iyiyiz
kısa kollu giydir mistim uzun kollu tek antilop zibinla geziyor
...
yoksa açık kalan yerler isilik oldu dün
bugün iyice hametanla boynunu kremledim
ve zibinini giydirdum çok iyi geldi
Ben de canim hep body ile biraktim 2 gundur. Gece de ince muslin ortuyle ortuyorum. Yine de sirilsiklam oluyor. O kadar sicak ki bir sey kar etmiyor. Klima acip acmama konusunda kararsizim. Usutmekten de korkuyorum. Kisin daha kolay korumak ya.

Back