Cok sagol canim benim..bizde de var o berjerden ama olacagi vardi bu gece bir seyi var diye diyr gezdik aglamalar uykuya dalamamalar..emzigi kopartcak gibi isiriyo ve o kadr hareketliydiki sanki sikntısindan ne yapacagni bilemiyor gibiydi 3e kadar..esim kollarinda uyuttu pispispis...
surekli kafamda o senaryo donuyordu emzirirken dusurursem ? Odada bile birakmiyordum bez alirken birlikte gidiyorduk 2saniye bile gozumden ayirmazken sarhos gibi sızmısim her sabah 6da babasina birakiyorum salona oyun halisina cevresini yastiklarla kapliyorm falan..bu sabah ne yaptgmin farkinda bile degilmisim..esim diyorki cidden soktaydin tokat atmayi falan dusundum

korktugum sey basima geldi alcak bir mesafe olsa yine bu denli paniklemezdim ama inanilmaz kotuyum hala...gulcede surekli memede.. irkiliyor..kucagimda zapt edemez oldumcok
hareketlendi..cok dikkatli olmak lazim..hicbir kuzunun tirnagina zaarar gelmesin

uykulu halde asla yataga almamak lazim..lohusa hallerimde yaomadgm seyleri yaptim hayret ediyorum kendime..