• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ben daha önce de demiştim yine söyleyim suyu kupayla veriyorum ve ondan içiyor günde 150 içiyordur benimkide kupayı dolduruyorum yarısına iniyor onlardan baya büyük olduğu için 😊
ya şu kahvaltı olayını ne yapacam ben yumurta alerjisi süt alerjisi var deli olacam😣😣😣 hergün hurma kayısı üzümle mama yapıp veriyorum biraz değişik istiyorum ve yumurta yoğurt yemediğinede canım çok sıkılıyor ☹️ pankek bir kez yaptım korkudan veremedim😬

kızlar ben daha önce de demiştim yine söyleyim suyu kupayla veriyorum ve ondan içiyor günde 150 içiyordur benimkide kupayı dolduruyorum yarısına iniyor onlardan baya büyük olduğu için 😊
ya şu kahvaltı olayını ne yapacam ben yumurta alerjisi süt alerjisi var deli olacam😣😣😣 hergün hurma kayısı üzümle mama yapıp veriyorum biraz değişik istiyorum ve yumurta yoğurt yemediğinede canım çok sıkılıyor ☹ pankek bir kez yaptım korkudan veremedim😬
Bizim de süt alerjimiz var. Bizim menulerden örnekler yazayım sana. Ay telin şarjı bitiyor. Bir kaç saate paylaşırım 💞

Öglen menumuz :) 1.5su bardagi 2tablet et suyuyla yaptm

Eklentiler

• 20200517_110522.jpg
    20200517_110522.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 36
Benimki iciyor doke saca...buna ragmen cisi azdi 2 gundur. Bugun geceki bezindeki cis koyu renkli ve kokuyor. Ay anlamiyorum noldu boyle bu cocuga. Uyanir uyanmaz su verdim yine bakalim. Insallah duzelir.
Insallah canim sicak cok etkiliyor cocuklari tum duzen altust oldu

ya şu kahvaltı olayını ne yapacam ben yumurta alerjisi süt alerjisi var deli olacam😣😣😣 hergün hurma kayısı üzümle mama yapıp veriyorum biraz değişik istiyorum ve yumurta yoğurt yemediğinede canım çok sıkılıyor ☹️ pankek bir kez yaptım korkudan veremedim😬
Zeytin alsana çok faydalı vitmadoğalgıdadan zeytin ezmesi istedim bakalım ben de. Bir de ceviz rendeleyrbilirsin kayısının içine

Ek gıda sonrası, uykuya geçmeden ve gece emzirmesi dışunda emziriyor musunuz?
evet emziriyorum gün içinde de istiyor zaten 3 kere emmiştir şimdiye kadar ek gıda olarakta sabah bir hurma bir kayısı 4 siyah üzüm yulaflı mama yaptım onu yedi 1 çay bardağı kadar..
balkabağı haşladım üzerine keçiboynuzu pekmezi 1 çay kaşığı o da 1 çay bardağı kadar yedi
3. öğün olarakta sebze püreli yaparım yada mercimek çorbası olabilir ama 8 den sonra olur
şimdi uyuyor uyanınca açlık durumuna göre 120 mama yapacam çünkü sütüm az yetmiyor

Gece misil misil uyuyan cocuk gunduz neden uyumuyor ya 10 dk uyutamiyorum gunduz zaten enbasindan beri gunduz uykulari berbatti :) surekli donuyor besikte 😃

Bizim de azaldı ama sonraki öğün yer diye öğündem sonra emzirip diğer öğünü bekliyorum
Bak şöyle bir şey bulmuştum ben nette. Bu arada bana sürekli annem ve kayınvalidem aman emzir diyorlar, bu aylarda ek gıda dönemi meme reddi olabiliyormuş gibi bir şey söylemişlerdi. Sanırım emmekten soğumasın die öyle diyorlar.

Eklentiler

• 14B1D9E5-79FE-4309-B582-F85235DAF757.jpeg
    14B1D9E5-79FE-4309-B582-F85235DAF757.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 17
Tabi, 2 gune elimde olur sanirim. Aventinkini aldim.
Ben bunu almıştım, ucuna dokunmayınca dökülmüyor ama bizimki ucuyla oynandığı için döktü ıslattı her yeri. Ben de ağız kısmını çıkardım bardaktan tepesine dikip içiriyorum.

Eklentiler

• B3B5EC49-9016-4147-B81A-9138AC332A95.jpeg
    B3B5EC49-9016-4147-B81A-9138AC332A95.jpeg
    201,9 KB · Görüntüleme: 18
Bak şöyle bir şey bulmuştum ben nette. Bu arada bana sürekli annem ve kayınvalidem aman emzir diyorlar, bu aylarda ek gıda dönemi meme reddi olabiliyormuş gibi bir şey söylemişlerdi. Sanırım emmekten soğumasın die öyle diyorlar.
burda 4 öğün ek gıda koymuş çok değil mi ya🙄 benim ki bugün 2 öğün yedi 3.de yemedi 2 kaşık belki..

Ben bunu almıştım, ucuna dokunmayınca dökülmüyor ama bizimki ucuyla oynandığı için döktü ıslattı her yeri. Ben de ağız kısmını çıkardım bardaktan tepesine dikip içiriyorum.
bende de aynısı var ama kupa kullanıyoruz pek sevmemişti bunu sonradan da denemedim aslında versem sever belki 😊

canım kaç cc içiriyorsun saat kaçtan 3 e kadar mamayla idare ediyor?
180 cc.saat 8de iciyor canim ama bazen 12de kalkiyor bir daha 180 veriyoruz :) doktorumuz 9.ayda mamayi birakmis olalim dedi..mama karsiti baya 🤪 nasil olacak o is bilemiyorum.gulce surekli ac gezdgi icin gece sutum doyurmaz onu

Back