• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende de aynısı var ama kupa kullanıyoruz pek sevmemişti bunu sonradan da denemedim aslında versem sever belki 😊
Kusura bakma çok geç dönebiliyorum.
* Avokado+yumurta sarisi+ihlamur
* kuru incir+irmik+kuru kayisi+ihlamur+yumurta sarisi
* kuru kayisi+armut veya elma+yulaf+ihlamur
* avokado+kuru meyve veya yaş meyve haslanmis+irmik
Ve bunlara ilave kuru erik, kuru dut falan kullanıyorum ben. Her gün farklı bir şey yapıyorum kahvaltıda ve her öğün ünde...

Bak şöyle bir şey bulmuştum ben nette. Bu arada bana sürekli annem ve kayınvalidem aman emzir diyorlar, bu aylarda ek gıda dönemi meme reddi olabiliyormuş gibi bir şey söylemişlerdi. Sanırım emmekten soğumasın die öyle diyorlar.
Bu bana uyuyor tek farkı 4 kere ek gıda yerine 3 kere veriyorum onu bile yemiyor

180 cc.saat 8de iciyor canim ama bazen 12de kalkiyor bir daha 180 veriyoruz :) doktorumuz 9.ayda mamayi birakmis olalim dedi..mama karsiti baya 🤪 nasil olacak o is bilemiyorum.gulce surekli ac gezdgi icin gece sutum doyurmaz onu
mamanın yeri ayrı onu anladım bu ek gıda da..ek gıda veriyorum doyurmuyor ki e sütümde az ne yapacam mecbur formül mama..anne sütü yoksa yada azsa alması gereken ek gıda değil ki
9.ayda ek gıdayı artırırsan belki bıraktırabilşrsin ama ben kendi adıma pek sanmıyorum 😄

Kusura bakma çok geç dönebiliyorum.
* Avokado+yumurta sarisi+ihlamur
* kuru incir+irmik+kuru kayisi+ihlamur+yumurta sarisi
* kuru kayisi+armut veya elma+yulaf+ihlamur
* avokado+kuru meyve veya yaş meyve haslanmis+irmik
Ve bunlara ilave kuru erik, kuru dut falan kullanıyorum ben. Her gün farklı bir şey yapıyorum kahvaltıda ve her öğün ünde...
olsun canım kahvaltıya daha var nasılsa😄 teşekkür ederim senin yulaflı kuru meyveli tarifini her sabah yapıyorum😘 avakodayu katayım bide dut erik 👍 yumurtayada alerji miz var bizim ☹️

Ek gıda sonrası, uykuya geçmeden ve gece emzirmesi dışunda emziriyor musunuz?
Evet.Oglum yarin 8 ayını dolduruyor
Öyle aman aman ek gıda vermiyorum fazla yüklenince kabız olabiliyor o yüzden daha çok emiyor , Diş sıkıntısı da olduğu için emerek rahatlıyor o yüzden çoğunluk memede.

Günaydınnn😀 Kızlar sizinki de sen sürekli kucak istiyor mu? Ya eşimin kucağında ya benim, yerde oturma süresi gün boyu 15 dk yı geçmez, böyle olunca gün boyu yoruluyoruz. Gün boyu toplamda 3 saati geçmiyor gündüz uykusu. Gece de kaçta yatarsa yarsın kurulmuş saat gibi sabah 6 da uyanıyor. Genelde akşam 9 da yatıp sabah 6 da kalkıyor. Gündüz 3 saatlik uykuyu çıkarırsak 15 saat ayaktayım 😀 Gece uyanmalarını saymıyorum bile. Sizin de öyle mi?

Günaydınnn😀 Kızlar sizinki de sen sürekli kucak istiyor mu? Ya eşimin kucağında ya benim, yerde oturma süresi gün boyu 15 dk yı geçmez, böyle olunca gün boyu yoruluyoruz. Gün boyu toplamda 3 saati geçmiyor gündüz uykusu. Gece de kaçta yatarsa yarsın kurulmuş saat gibi sabah 6 da uyanıyor. Genelde akşam 9 da yatıp sabah 6 da kalkıyor. Gündüz 3 saatlik uykuyu çıkarırsak 15 saat ayaktayım 😀 Gece uyanmalarını saymıyorum bile. Sizin de öyle mi?
Bizimki bütün gün yerde ve kısa süreli pusette yada mama sandalyesinde tutuyorum. Yerde oyun oynamayı çok seviyor. Ama kucakta olsa daha az yorulurum sanırım. Evi güvenli hale getirsekte bir yere kadar. Sürekli parke in üstüne kaçıyor. Kendi odası büyük. Dolabi sifonyerin kenara çektim. 3 yorgan serdim yere. Diğer duvarlar boş. Debeleniyor sürekli orda ama gidip süpürgelik ler ısırmaya çalışıyor 😭 bizde 8 gibi yatıp 5.30 6 gibi ayaktayız. Gündüzleri toplamda 2.5 saat civarı uyuyor. Kalanı peşinde koşturmaca yola geçiyor

Bizimki bütün gün yerde ve kısa süreli pusette yada mama sandalyesinde tutuyorum. Yerde oyun oynamayı çok seviyor. Ama kucakta olsa daha az yorulurum sanırım. Evi güvenli hale getirsekte bir yere kadar. Sürekli parke in üstüne kaçıyor. Kendi odası büyük. Dolabi sifonyerin kenara çektim. 3 yorgan serdim yere. Diğer duvarlar boş. Debeleniyor sürekli orda ama gidip süpürgelik ler ısırmaya çalışıyor 😭 bizde 8 gibi yatıp 5.30 6 gibi ayaktayız. Gündüzleri toplamda 2.5 saat civarı uyuyor. Kalanı peşinde koşturmaca yola geçiyor
Uyanma saatleri aynıymış😀 Bir de bizimki uyurken bazen başına vuruyor ya da saçlarını çekiyor, az önce bir yazı gördüm bu tür hareketleri bebekler stres altındayken sakinleşmek için yaparlar yazıyor. Gece sık uyandığı için gündüz genelde eşimin kucağında oluyor ben de bulaşık, temizlik vs yapıyorum. Beni özleyip strese giriyor olabilir😔 Yorgun olsam da gün boyu ben ilgilencem artık.

mamanın yeri ayrı onu anladım bu ek gıda da..ek gıda veriyorum doyurmuyor ki e sütümde az ne yapacam mecbur formül mama..anne sütü yoksa yada azsa alması gereken ek gıda değil ki
9.ayda ek gıdayı artırırsan belki bıraktırabilşrsin ama ben kendi adıma pek sanmıyorum 😄
Yok canim bende sanmiyorum :)

Bugun menumuzde 🤣

Eklentiler

• Screenshot_20200518-105346_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200518-105346_WhatsApp.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 38
artık eskisi gibi kucak istemiyor canım kendi keşfettiği içim sağı solu 😄 hele bi dolap kapağının önüne gelsin tamam onları açmaya çalışıyor çekmecelerim içini boşaltıyor 😂😂
önüne oyuncaklarını veriyorum çok çok az oynuyor hep gözü farklı yerlerde

11.30 12 de yatıp 8 de kalkıyor. Gece 3 veya 4 den sonra saat başı kalkıyor😏

Uyanma saatleri aynıymış😀 Bir de bizimki uyurken bazen başına vuruyor ya da saçlarını çekiyor, az önce bir yazı gördüm bu tür hareketleri bebekler stres altındayken sakinleşmek için yaparlar yazıyor. Gece sık uyandığı için gündüz genelde eşimin kucağında oluyor ben de bulaşık, temizlik vs yapıyorum. Beni özleyip strese giriyor olabilir😔 Yorgun olsam da gün boyu ben ilgilencem artık.
Doğru tespit. 1.5 / 2 ay öncesine kadar deli gibi temizlik yapıyordum babasına bırakıyordum Oguz'u. Gerçekten o dönem saçını çekip duruyordu. Ben dış çıkarmasına bağlıyordum ama ne zaman iş güç yapmayı bıraktım gündüzleri o hareketler yok oldu. Ve evet, geceleri ağlayıp uyandığı da çok oluyordu. Gündüz anne ile çok yoğun vakit gecirmediklerinde strese girebiliyorlarmis. 😓

Back