• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizimki de sıcaktan uyuyamadı emzirme üstüne su verdim 30 cc icmistir çok susamış geceleri de su vermek gerekecek artık.Uzun kollu ile yatırdım üstüne ince bişey attım ama kafası ter içinde kalmıştı
Ben de gece uyandiginda su vericem bugun. Bugun de cok az cis yapti, hep terle atiyor. Butun gun sulukla dolastik.

Oğlum tek zibinla duruyor.
Terleme çok fazla emerken ve özellikle gece aşırı terliyor yattığı yer ve sırtı su içinde kalıyor
Gece de mi tek zıbın? Ben şu an ince bir battaniye örttüm bir tane daha örttüm banyo yaptığı için iki ince battaniyeyle uyuyor.Birini alsam mı ki 🤔

Gece de mi tek zıbın? Ben şu an ince bir battaniye örttüm bir tane daha örttüm banyo yaptığı için iki ince battaniyeyle uyuyor.Birini alsam mı ki 🤔
Gece üstüne kısa kollu üst ve altında sort ya da ince alt giydiriyirum üstünü açmasa onu da giydirmem aslında
Gece sık sık sırtındaki bezi değiştiriyorum ve yattığı her ıslandığı için yatağın bir enine yatıyoruz bir boyuna 😁
Ben yıllardır pek üstümü örtmeden uyurum gece usudugimu hissedip uyandığımda çocukların üstünü kontrol ederim üşümüyorsam onlarda usumuyordur diye daha rahat uyurum👍

Tek atlet mi? İçinde zıbın yok dimi? Sanırım sen de Ankaradaydın, ben de kısa giydireyim bari. Şort da giydirmeyi düşündüm ama birden alışık olmadığı için sakıncalı olur diye düşündüm..
Evet canin Ankara sıcakbbizimki sevmiyor sicagi hic isilik oluyo hemen :) cibil cibil geziyoruz.dun sadece kisa kollu zibin altla yatti bu aksamda incecik bir tulum ayaklar acik :) incecik bir yorgan uyku setinin..boyle :)

Bizimki üşüttü uzun kolluya döndüm😏
Baska bir seyden kusmusta olabilir canim 6.aydan sonra kendimiz nasilsak o sekilde giydirmek gerekiyormusbdoktor oyle demisi o yuzden bende pek kat kat giydirmiyorm..kisin bile uyku tulumu giydiremedim ben kucuk hanimefendiye 🥰🤣

Bizimki de sıcaktan uyuyamadı emzirme üstüne su verdim 30 cc icmistir çok susamış geceleri de su vermek gerekecek artık.Uzun kollu ile yatırdım üstüne ince bişey attım ama kafası ter içinde kalmıştı
Yaaaa ben bu ara suyu cok ihmal ettim :( ama icmiyor zaten gecen bardakla denedim kismen sevdi :)

Yaaaa ben bu ara suyu cok ihmal ettim :KK43: ama icmiyor zaten gecen bardakla denedim kismen sevdi :)
Benimki iciyor doke saca...buna ragmen cisi azdi 2 gundur. Bugun geceki bezindeki cis koyu renkli ve kokuyor. Ay anlamiyorum noldu boyle bu cocuga. Uyanir uyanmaz su verdim yine bakalim. Insallah duzelir.

Benimki iciyor doke saca...buna ragmen cisi azdi 2 gundur. Bugun geceki bezindeki cis koyu renkli ve kokuyor. Ay anlamiyorum noldu boyle bu cocuga. Uyanir uyanmaz su verdim yine bakalim. Insallah duzelir.
Kaç ml içtiğine bakıyor musun? Ben 150ml civarı veriyorum. Dün 200 mle yakın şu içti.

Kaç ml içtiğine bakıyor musun? Ben 150ml civarı veriyorum. Dün 200 mle yakın şu içti.
Bakiyorum ama emin olamiyorum. Birazini icip birazini oyun yapip agzinda biriktirip firlatiyor. Sabah 50 ml'ye yakin icti simdilik. Toplamda dun 150 ml falan icmistir galiba. Pipetli bardak aldim, siparisimin gelmesini bekliyorum. Onda dokmeden icebiliyorlarmis. Elimdeki suluklarin agiz kisimlarini cigneye cigneye yirtti. O yuzden de akiyor fazla su.

Yaaaa ben bu ara suyu cok ihmal ettim :KK43: ama icmiyor zaten gecen bardakla denedim kismen sevdi :)
Ben bardakla veriyorum, suluk aldım ama suluğun ağız kısmını sevmedi. Ben de çıkardım bardak gibi tepesine dikiyoruz kontrollü öyle içiyor. Babası günde 4-5 litre su içer ona çekmişse suluğun başlığındaki az gelen su onu kesmez😂 Eskiden kaşıkla verdiğinde de ek içmezdi bizim gibi tepesine dikip içmeyi seviyor.

Bakiyorum ama emin olamiyorum. Birazini icip birazini oyun yapip agzinda biriktirip firlatiyor. Sabah 50 ml'ye yakin icti simdilik. Toplamda dun 150 ml falan icmistir galiba. Pipetli bardak aldim, siparisimin gelmesini bekliyorum. Onda dokmeden icebiliyorlarmis. Elimdeki suluklarin agiz kisimlarini cigneye cigneye yirtti. O yuzden de akiyor fazla su.
Kullanınca yorum yapar mısın? Ben hala kaşıkla veriyorum😏

Back