Ben hicbir sey yiyemiyorum ama cok bulantim var az once afedersiniz ogurmekten mahfoldum. Nasil hafifletebiliriz bu bulantilari?

Ben hicbir sey yiyemiyorum ama cok bulantim var az once afedersiniz ogurmekten mahfoldum. Nasil hafifletebiliriz bu bulantilari?
Bulantım yok ama biraz araştırma yapmıştım kuzum tuzlu kraker , çizi ve ayva da çok iyi geliyormuş bir dene bakalım

Teşekkür ederim güzelim
Bana 2 gün sonra tekrar kan ver dedi değerin artmış mı görelim diye de ben vermicem :))
Niye vermiyorsun canım. O değere göre keseyi göreceğiniz zamanı söyler.
Ben de haftaya gideceğim. İnşallah hem kese hem kalp atışını görürüz

yaş 32
Kilo yazmayalım en iyisi :) :)
Son adet tarihi 17 aralık 2018
Tahmini Doğum 15 Eylül 2018
Şehir Samsun
Hastane Samsun Medicana

Sevgiler
T tuboz

Selamün aleyküm kızlar hepinizin bebeği hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bende adetime 3 gün kala öğrendim gebeliğimi yarında doktor randevum var keseyi görmek için çağırdı doktor bakalım hayırlısı

leblebi dene bakalım o da alıyormuş bakk ayy inşallah bulantı gelip geçer ya
Bir gun onu da denedim ama 1 gunde o da tiksinti yapti ne yapacagimi sasirdim gercekten ac ac oturuyorum insallah zamanla azalir yoksa ne yaparim bilmiyorum

Selamün aleyküm hayırlı akşamlar kızlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yarın doktor kontrolüm var keseyi görmek için çağırmıştı doktorum bakalım hayırlısı

Kızlar bu arada doktoruma kasık ağrısını sordum bugün. Magnezyum eksikliğinden olabilir kuruyemiş ye özellikle çiğ badem ceviz fındık gibi dedi. Evet anlık kramp şeklinde giriyorsa magnezyum takviyesine ihtiyaç olabilir dedi.

Bir de hergün az miktar zencefil ye, bulantı önler dedi. Sizin de bilginiz olsun

Kesinlikle haklısın helede o sonuçlar artmayinca sitelere girip olumsuz şeyler görünce dış gebelik gibi insan kendini parçalıyor resmen. Bende bu defa uğraşmadim Allah'a emanet ettim bekliyorum. Eğer bişey olacaksa çok ileriki zamanlarda bile olabilir. Mutlaka endişeleniyor uz ama hamileliği mümkün olduğunca kendimize zehir etmemeye çalışmalıyız .bu stres çok sakincali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…