• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar uygulamada bunlar yazıyor. Belki işinize yarar

Eklentiler

• 31DCDBD2-A46B-4DCD-93EA-337C52759E5D.png
    31DCDBD2-A46B-4DCD-93EA-337C52759E5D.png
    353,1 KB · Görüntüleme: 54
Yarın da ben gidecegim kalp atisilari için. Inşallah duyarız. Baş ağrısı bende de var. Midem öğleden sonraları bulanıyor sanki ama cikaracak kadar değil.
Memiş hassasiyeti cok bende. Bazende kasık ağrısı yaşıyorum. Onun dışında hiç hamile gibi hissetmiyorum. Fakat yiyeceklerden acayip tiksindim. Özellikle piserkenki kokular boogggkkk. Başkası pisirse ben yesem.

Kizlar liste icin bana

Yas
Kilo
Sehir
Sat
T.dogum tarihi
Sehir
Kacinci cocuk
Takip eden hastane

Yas 35
Kilo 60 la başladım şimdi 59
Sehir izmir
Sat 28.11.2018
T.dogum tarihi 5.9.19
Kacinci cocuk 2.
Takip eden hastane can Hastanesi

yas 34
Kilo 63
Sehir ankara
Sat 5 aralik 2018
T.dogum tarihi 12 eylul 2019
Kacinci cocuk 1
Takip eden hastane baskent universitesi mehmet göğşen önalan
Aaa benim kızıma gebeyken ilk 28 haftamı kontrol eden doktor. İnanılmaz iyidir sakın bırakma derim. Yalnız kiloya takıntılıdır o söliim hiç sevmez kilo alanı. Ben 4 aylıkken yarım kilo aldım toplamda diye diyetisyene göndermişti de hehehe

Hehe hehe okadar cok ayva muhabbeti dönmüş ki yataktan kalkıp ayvami yedim yattim:))
Ciger yiyip eller yikanmadan nerene dokunursan orada ciger şekli çıkıyor. Bir tanidigimda tavuk ciğeri büyüklüğünde leke var.

ciğer elleyince ilk nerene dokunursan bebeğin orasında leke olur derler. hurafe mi bilmem ama tecrübeyle sabit:olamaz:
Annemin belinde iki parmak izi var. Anneannem ciğer elleyip dokunmuş beline gebeyken.
Annem de bana gebeyken anneanneme çok saçma anlattığın şey inanmam demiş (ki kendisi yenidoğan hemşiresidir) sütlü bir bitkiyle kolunun içine adının baş harfi olan f yazmış. Kolumda f harfi şeklinde iz var eheheheh. İnanıp inanmamal size kalmış

Annemin belinde iki parmak izi var. Anneannem ciğer elleyip dokunmuş beline gebeyken.
Annem de bana gebeyken anneanneme çok saçma anlattığın şey inanmam demiş (ki kendisi yenidoğan hemşiresidir) sütlü bir bitkiyle kolunun içine adının baş harfi olan f yazmış. Kolumda f harfi şeklinde iz var eheheheh. İnanıp inanmamal size kalmış
ay bu sütlü bir bitki olayı güzelmiş şekli sen belirliyosun dövme gibi ahahaha.
ben inanıyorum sanırım ya, ama cok ilginc mantıklı bir acıklaması hakkaten yok. sütlü bitki incir yaprağı falan mı? denicem:KK48:

Hayvanları da sevdikten sonra elleri yıkamak gerek. Ne hikmetse cok sevdiğin veya sevmedigin seyler bebekte cikabiliyor.. bir baska tanidigimda keçi yavrusu sevmiş annesi ve boynunun altinda keci sakalı gibi bir tutam tüy var.

Hehe hehe okadar cok ayva muhabbeti dönmüş ki yataktan kalkıp ayvami yedim yattim:))
Ciger yiyip eller yikanmadan nerene dokunursan orada ciger şekli çıkıyor. Bir tanidigimda tavuk ciğeri büyüklüğünde leke var.
Ben de kalktim yedim ayvami ☺ usenmeden etmeden. Benim annem de bana hamileyken ayva asermis hep. Ve bol bol yemis. Belimde 2 tane yanaklarimda bir tarafimda 2 3 tane diger tarafta 1 tane gamzem var. Galiba annem ayva yemeyi abartmis ☺☺

Hayvanları da sevdikten sonra elleri yıkamak gerek. Ne hikmetse cok sevdiğin veya sevmedigin seyler bebekte cikabiliyor.. bir baska tanidigimda keçi yavrusu sevmiş annesi ve boynunun altinda keci sakalı gibi bir tutam tüy var.
ayy. neyse ki tüylü hayvanlara tikim var :) muhabbet kuşunu bile elleyemem.
tuz şeysini biliyo musunuz? biri kafanıza haberiniz yokken bir tutam tuz döküyor. döktükten sonra ilk burnunu kaşırsa erkek, ilk çenesini kaşırsa kız :)

ay bu sütlü bir bitki olayı güzelmiş şekli sen belirliyosun dövme gibi ahahaha.
ben inanıyorum sanırım ya, ama cok ilginc mantıklı bir acıklaması hakkaten yok. sütlü bitki incir yaprağı falan mı? denicem:KK48:
Canim bence deneme, senin denediğin yer disinda baska bir yerinde de çıkabilir. Ben ilk gebeligimde cok dikkat etmistim hep ellerimi yikadim. Bacaklarim cok kisinmisti ve kasimistim ama kanatana kadar. Kızın bacaklarına sanki sivilce kanamis da kanı dağılmış gibi leke var. Iki bacağında da.

ayy. neyse ki tüylü hayvanlara tikim var :) muhabbet kuşunu bile elleyemem.
tuz şeysini biliyo musunuz? biri kafanıza haberiniz yokken bir tutam tuz döküyor. döktükten sonra ilk burnunu kaşırsa erkek, ilk çenesini kaşırsa kız :)
Evet duydum. Bir arkadaşa denediler ve doğru çıktı.

Canim bence deneme, senin denediğin yer disinda baska bir yerinde de çıkabilir. Ben ilk gebeligimde cok dikkat etmistim hep ellerimi yikadim. Bacaklarim cok kisinmisti ve kasimistim ama kanatana kadar. Kızın bacaklarına sanki sivilce kanamis da kanı dağılmış gibi leke var. Iki bacağında da.
:KK64:haklısın denemiyim hiç. ama çok enteresan yaaa

Back