- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.873
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok heyecanlı yaCanım sen gittin mi kalp atışı için
Ben gittim pıt pıt atıyodu 8 mm olmuş bebiş
Normalde en az 115 olması lazım dedi cok düşük değil ama takipte kalıcaz dedi doktorCanım doktor mu dedi düşük diye? Ben biraz araştırıyorum internetten de 100 çok düşük değil gibi sanki
4.5haftada keseyi gördük 6.haftda kalbi duyduk ben suanda 8. Haftam :)Siz kaç haftalıksınız ki kese kalp atışı duydunuz mu ben rahat edemiyorum
Kizlar liste icin bana
Yas
Kilo
Sehir
Sat
T.dogum tarihi
Sehir
Kacinci cocuk
Takip eden hastane
Aaa benim kızıma gebeyken ilk 28 haftamı kontrol eden doktor. İnanılmaz iyidir sakın bırakma derim. Yalnız kiloya takıntılıdır o söliim hiç sevmez kilo alanı. Ben 4 aylıkken yarım kilo aldım toplamda diye diyetisyene göndermişti de heheheyas 34
Kilo 63
Sehir ankara
Sat 5 aralik 2018
T.dogum tarihi 12 eylul 2019
Kacinci cocuk 1
Takip eden hastane baskent universitesi mehmet göğşen önalan
Ben sürmemiştm kızıma hamileyken ama çok yedim gamzeleri varyanaklara sürersen gamze olurmuş , teyzem bunu ilk duyduğunda yanaklarına ayva dilimi ovalamış gerçektende gamzeli oldu ama kaçıncı ayda yapmak lazım bilmiyorum
Tatlım gebelikte ciğer önerilmiyor yeme olur mu? Yüksek dozda a vitamini içerdiğinden düşüğe sebep oluyor. Aynı zamanda çok fazla bakteri barındırabiliyorCiğer elleyince ben mi cıkarmıs
Yiyince bişey olur mu peki :/
Annemin belinde iki parmak izi var. Anneannem ciğer elleyip dokunmuş beline gebeyken.ciğer elleyince ilk nerene dokunursan bebeğin orasında leke olur derler. hurafe mi bilmem ama tecrübeyle sabit
ay bu sütlü bir bitki olayı güzelmiş şekli sen belirliyosun dövme gibi ahahaha.Annemin belinde iki parmak izi var. Anneannem ciğer elleyip dokunmuş beline gebeyken.
Annem de bana gebeyken anneanneme çok saçma anlattığın şey inanmam demiş (ki kendisi yenidoğan hemşiresidir) sütlü bir bitkiyle kolunun içine adının baş harfi olan f yazmış. Kolumda f harfi şeklinde iz var eheheheh. İnanıp inanmamal size kalmış
Ben de kalktim yedim ayvami ☺ usenmeden etmeden. Benim annem de bana hamileyken ayva asermis hep. Ve bol bol yemis. Belimde 2 tane yanaklarimda bir tarafimda 2 3 tane diger tarafta 1 tane gamzem var. Galiba annem ayva yemeyi abartmis ☺☺Hehe hehe okadar cok ayva muhabbeti dönmüş ki yataktan kalkıp ayvami yedim yattim:))
Ciger yiyip eller yikanmadan nerene dokunursan orada ciger şekli çıkıyor. Bir tanidigimda tavuk ciğeri büyüklüğünde leke var.
ayy. neyse ki tüylü hayvanlara tikim var :) muhabbet kuşunu bile elleyemem.Hayvanları da sevdikten sonra elleri yıkamak gerek. Ne hikmetse cok sevdiğin veya sevmedigin seyler bebekte cikabiliyor.. bir baska tanidigimda keçi yavrusu sevmiş annesi ve boynunun altinda keci sakalı gibi bir tutam tüy var.
Canim bence deneme, senin denediğin yer disinda baska bir yerinde de çıkabilir. Ben ilk gebeligimde cok dikkat etmistim hep ellerimi yikadim. Bacaklarim cok kisinmisti ve kasimistim ama kanatana kadar. Kızın bacaklarına sanki sivilce kanamis da kanı dağılmış gibi leke var. Iki bacağında da.ay bu sütlü bir bitki olayı güzelmiş şekli sen belirliyosun dövme gibi ahahaha.
ben inanıyorum sanırım ya, ama cok ilginc mantıklı bir acıklaması hakkaten yok. sütlü bitki incir yaprağı falan mı? denicem
Evet duydum. Bir arkadaşa denediler ve doğru çıktı.ayy. neyse ki tüylü hayvanlara tikim var :) muhabbet kuşunu bile elleyemem.
tuz şeysini biliyo musunuz? biri kafanıza haberiniz yokken bir tutam tuz döküyor. döktükten sonra ilk burnunu kaşırsa erkek, ilk çenesini kaşırsa kız :)
haklısın denemiyim hiç. ama çok enteresan yaaaCanim bence deneme, senin denediğin yer disinda baska bir yerinde de çıkabilir. Ben ilk gebeligimde cok dikkat etmistim hep ellerimi yikadim. Bacaklarim cok kisinmisti ve kasimistim ama kanatana kadar. Kızın bacaklarına sanki sivilce kanamis da kanı dağılmış gibi leke var. Iki bacağında da.
bizde herkeste doğru çıktı vallaEvet duydum. Bir arkadaşa denediler ve doğru çıktı.