Kızlar kalp ritmine göre cinsiyet belirleme diye birşey varmış. Bilimsel bir yani yok ama inanış imiş. 140 dan az ise erkek 140 dan fazla ise kız bebek.
Kızlar kalp ritmine göre cinsiyet belirleme diye birşey varmış. Bilimsel bir yani yok ama inanış imiş. 140 dan az ise erkek 140 dan fazla ise kız bebek.
Altın günlerdi o zamanlar benim için. Hamileliği o zamanlar pek farketmeyebilirsin. Kasık ağrısı olabilir. Adet olacakmışsın gibi belirtiler olabilir. Ama olmayadabilir. Bünyeden bünyeye değişiyor. Ben sürekli uyumak istiyorsum mesela. Benim mide bulantılarım daha 10 gün oldu başlayalı. Şu an 7+3üm. Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir.
İyi akşamlar hanımlar iki hafta önce Eylül annesi olmaktan dönmüştüm yani öyle sanıyordum ama bebişim kalmayı tercih etmiş yarın vajinal ultrason da görecem kısmetse
İyi akşamlar hanımlar iki hafta önce Eylül annesi olmaktan dönmüştüm yani öyle sanıyordum ama bebişim kalmayı tercih etmiş yarın vajinal ultrason da görecem kısmetse
İyiyim canım yanı galiba hamile miyim değil miyim hala inanamayıp sonuçlara bakıyorum Çarşamba 370 di bugün 1428 olmuş yarın doktora gidecem sen nasılsın neler yaptın arada okuyup kaçtım midemden hiç tadım yok
İyi akşamlar herkese
3 gün önce kalp atışını duyduk çok şükür..
Bende ne mide bulantısı var ne iştahsızlık var ama öyle bir halsizlik varki((Yürürken uyuyacagim neredeyse.Yarın sağlık ocağına gideceğim dosya açtırmak için hem de bunu söyleyeyim diyorum demir eksikliği de olabilir