Kızlar kalp ritmine göre cinsiyet belirleme diye birşey varmış. Bilimsel bir yani yok ama inanış imiş. 140 dan az ise erkek 140 dan fazla ise kız bebek.

Benim 128

Peki arkadaşlar ben 4+3 haftalık gözüküyor ve hiç agrım sızım yok normal mi sizler bu zamanda ne durumdaydını

Kızlar kalp ritmine göre cinsiyet belirleme diye birşey varmış. Bilimsel bir yani yok ama inanış imiş. 140 dan az ise erkek 140 dan fazla ise kız bebek.

Benim 128
Ultrason kağıdında mı yazıyor? Doktora mı sordunuz?

Peki arkadaşlar ben 4+3 haftalık gözüküyor ve hiç agrım sızım yok normal mi sizler bu zamanda ne durumdaydını
Altın günlerdi o zamanlar benim için. Hamileliği o zamanlar pek farketmeyebilirsin. Kasık ağrısı olabilir. Adet olacakmışsın gibi belirtiler olabilir. Ama olmayadabilir. Bünyeden bünyeye değişiyor. Ben sürekli uyumak istiyorsum mesela. Benim mide bulantılarım daha 10 gün oldu başlayalı. Şu an 7+3üm. Ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir.

Kâğıtta gördüm canım. Ritmin göründüğü kısmın sağ tarafında bpm olarak yazıyor
Bende merak ettim şimdi. Gidince bakayim daha ben dr ye gidemedim bu haftà içi bir gün gideceğim bakalım sağlıkla gelsin bebisler

Benim 128
Bizimki 100 cıkmıstı kalp ritmi düşüktü bakalım bu hafta ne olacak cinsiyet hic önemli değil saglıklı olsunda

İyi akşamlar herkese
3 gün önce kalp atışını duyduk çok şükür..
Bende ne mide bulantısı var ne iştahsızlık var ama öyle bir halsizlik varki((Yürürken uyuyacagim neredeyse.Yarın sağlık ocağına gideceğim dosya açtırmak için hem de bunu söyleyeyim diyorum demir eksikliği de olabilir

Bizimki 100 cıkmıstı kalp ritmi düşüktü bakalım bu hafta ne olacak cinsiyet hic önemli değil saglıklı olsunda
Canım doktor mu dedi düşük diye? Ben biraz araştırıyorum internetten de 100 çok düşük değil gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…