- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Evet babamdada var :)aa ne güzel genetiktir kuzum çocuğunda çıkma ihtimali yüksek o zaman
Aslında gebetik bir kusur sayılıyor ama olsun binzararını görmedim simdiye kadar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet babamdada var :)aa ne güzel genetiktir kuzum çocuğunda çıkma ihtimali yüksek o zaman
bence gayet güzel bir kusurEvet babamdada var :)
Aslında gebetik bir kusur sayılıyor ama olsun binzararını görmedim simdiye kadar :)
Bulantım yok ama biraz araştırma yapmıştım kuzum tuzlu kraker , çizi ve ayva da çok iyi geliyormuş bir dene bakalımBen hicbir sey yiyemiyorum ama cok bulantim var az once afedersiniz ogurmekten mahfoldum. Nasil hafifletebiliriz bu bulantilari?
Niye vermiyorsun canım. O değere göre keseyi göreceğiniz zamanı söyler.Teşekkür ederim güzelim
Bana 2 gün sonra tekrar kan ver dedi değerin artmış mı görelim diye de ben vermicem :))
Bulantım yok ama biraz araştırma yapmıştım kuzum tuzlu kraker , çizi ve ayva da çok iyi geliyormuş bir dene bakalım
leblebi dene bakalım o da alıyormuş bakk ayy inşallah bulantı gelip geçer yaCok tesekkur ederim cubuk krakerden de tiksindim yeni seyler ariyorum (
Bir gun onu da denedim ama 1 gunde o da tiksinti yapti ne yapacagimi sasirdim gercekten ac ac oturuyorum insallah zamanla azalir yoksa ne yaparim bilmiyorumleblebi dene bakalım o da alıyormuş bakk ayy inşallah bulantı gelip geçer ya
Kesinlikle haklısın helede o sonuçlar artmayinca sitelere girip olumsuz şeyler görünce dış gebelik gibi insan kendini parçalıyor resmen. Bende bu defa uğraşmadim Allah'a emanet ettim bekliyorum. Eğer bişey olacaksa çok ileriki zamanlarda bile olabilir. Mutlaka endişeleniyor uz ama hamileliği mümkün olduğunca kendimize zehir etmemeye çalışmalıyız .bu stres çok sakincaliSen cuma gibi doktora git. Muhtemelen gozukur kesen. Ama lutfen streslere girme ve baska da kan tahlili yaptirma. Ben ilk gebeligimi bos gebelik sebebiyle kaybettim 1.5 sene once. Ve kendime soz verdim bir daha beta hcg ile ugrasmayacagim diye. Erken gebelik testiyle ogrendim. Hic bir sekilde hcg testi yaptirmadim. Biraz bekledim 4+6da kesemi 5+6da kalp atisini duydum cok sukur. Baska kan verme. O kanlar sana lazim olacak ☺
Korkma canım korkma. Zaten %66 artış yetiyormuş. Benim de %78 arttı doktor çok iyi dedi ultrason için gün verdi, bi daha kan tahlili bile istemedikızlar değerim iki kat artmadı çok kötüyüm yine olmadı galiba
112
260
560
965
Korkmalımıyım ??
Kokusu tadsız seyleri yesen mesela havuc ayva kraker leblebiBen hicbir sey yiyemiyorum ama cok bulantim var az once afedersiniz ogurmekten mahfoldum. Nasil hafifletebiliriz bu bulantilari?
Bende de o var her yedigim eskisinden az olmasına ragmen yakıyorBende çok fazla mide yanması oluyor ne yapmak lazım?