• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahııım.Kuzum olur öyle 1 hafta bulanır 15 gün bulanmaz. Sonra hiç bulanmaz bi bakarsın 4.ayda bulanır. Hiç korkma zaten Allah korusun bebeğe birşey olsa da bulantı kesilmesi olmaz. Bu kaygılarla hormonlarınıza stres hormonu ekliyor bebeğe zarar veriyorsunuz. Örneğin ben ilk gebeliğimde sigara içiyordum doktor 5 tane içmeme izin verdi. Çünkü bırakırsan stresin bebeğe içtiğin 5 sigaranın 10 katı zarar verecek dedi. Düşün artık. Rahat ol lütfen. Hamilelik inişli çıkışlı bir süreç
Teşekkür edrim içim rahatladı :) haklısın sabahtan beri aklımda biraz rahatlayayım gevşeyeyim :):KK49:

Yok ben hesaplamadım doktor öyle söyledi
Henüz net olmamakla birlikte aslında son adet tarihi baslangıcı 26kasım bitişi 2aralık bende herhalde 2aralıktan saydı diye düşündüm :)
Yok ultrasondaki ölçüme göre söylemiştir o. Ultrasona hafta verileri ve boyutlar girilmiş oluyor veri olarak ortalamanın 2 gün ilerisindedir doğum tarihi 2 gün önce görünür mesela. Siz sata göre doğum tarihi yazın yine. Çünkü Ultrason ölçümüne göre yazarsanız her doktora gittiğinizde doğum tarihi değişir. :olamaz: Adetin bitim tarihinden olmaz.

Yok ultrasondaki ölçüme göre söylemiştir o. Ultrasona hafta verileri ve boyutlar girilmiş oluyor veri olarak ortalamanın 2 gün ilerisindedir doğum tarihi 2 gün önce görünür mesela. Siz sata göre doğum tarihi yazın yine. Çünkü Ultrason ölçümüne göre yazarsanız her doktora gittiğinizde doğum tarihi değişir. :olamaz: Adetin bitim tarihinden olmaz.
Ay 9 haftalık mı hamileyim o zaman :KK17:

Teşekkür edrim içim rahatladı :) haklısın sabahtan beri aklımda biraz rahatlayayım gevşeyeyim :):KK49:
Ben de 5+6 oldum bugün. Aynı gerilim bende de var. 2gün göğüs hassasiyeti gidiyor mesela eyvah diyorum 2 gün sonra tekrar başlıyor. 2 gün çok iyi oluyorum sonra 2 gün felaket kasıklarım ağrıyor. :deli: galiba böyle dalgalanmalar normal o yüzden takılmamaya çalışıyorum ben de artık

Ay 9 haftalık mı hamileyim o zaman :KK17:
Son adet tarihin benden 1 gun once. Benim 27 kasim ve bugun sata gore 7+6. Yarin 8 hafta bitiyor 9a girecegim insallah. Seninde bugun 8 haftan bitti. 9a girdin ☺ gozun aydinnn

Bende bugun gittim kese göründü kalp atışıda görüldü ama ben hiçbirşey anlamadım tabı:) 5+4 bugun artık Salı günü tekrar gidecegım doktora ınsallah net duyabılırımmmm bende onceden folıdoce kullanıyordum son hapımı yarın içip vitamınli bir folik asite gececegimmmm
Ayyy ne güzel ya 5+4 te kalp atışını duymuşsun :anneadayı:

Son adet tarihin benden 1 gun once. Benim 27 kasim ve bugun sata gore 7+6. Yarin 8 hafta bitiyor 9a girecegim insallah. Seninde bugun 8 haftan bitti. 9a girdin ☺ gozun aydinnn
Ben hiç hesaplayamıcqm sanırım bunu
Gecen hafta ctesi doktora göre 6 benim tarihe göre 6+5tim
Suanda doktora göre 7+2 bana göre tam 8. hafta cıkıyor yarın 8+1 olcam falan diye düşünüyordum simdi sen 8bitiyor diyorsun
Bu cumartesi randevum var tekrar soracagım ben neyim bi desin bana :D

Suanda doktora göre 7+2 bana göre tam 8. hafta cıkıyor yarın 8+1 olcam falan diye düşünüyordum simdi sen 8bitiyor diyorsun
Bu cumartesi randevum var tekrar soracagım ben neyim bi desin bana :KK70:
Canim senin epey aklini karistirmis doktorun. Ben sana kisaca olayi izah edecegim. Web sitelerine son adet tarihini girdigin zaman dogum tarihi ortalama 2 eylul olarak gosterecek. 2 eylulu baz almasinin sebebi tam 40 hafta. Ama bebeklerin cogu bu tarihten once dogar. Yuksek ihtimalle biz agustos annesi olacagiz. (Allah bilir) senin hesabina gore 6+5 ken doktorun 6 demesi ultrasonda bebegin 5 gun geride olmasi demek. Belki de gec dollenmeden kaynakli da geride gibi gozukebilir. Ama zamanla bebegin bu farki kapatacaktir. Doktorun sana embriyonun buyuklugune gore haftasini soylemis. Ama sen onu pek dikkate alma. Son adet tarihini baz al.

Ayrica bugun tam 8 haftan bitmis oluyor. Yarin 8+1 olacaksin bu da 8 haftan bitti 9dan 1 gun aldin demek. Anlatabildim umarim ☺

Kafana takilan bir durum varsa danisabilirsin. Annelik tecrubem yok ama bu konularda iyiyimdir :hamarat::confused:

Back