Ah ya bilmiyorum sizce ben ne zaman kese görürüm ki
Sen cuma gibi doktora git. Muhtemelen gozukur kesen. Ama lutfen streslere girme ve baska da kan tahlili yaptirma. Ben ilk gebeligimi bos gebelik sebebiyle kaybettim 1.5 sene once. Ve kendime soz verdim bir daha beta hcg ile ugrasmayacagim diye. Erken gebelik testiyle ogrendim. Hic bir sekilde hcg testi yaptirmadim. Biraz bekledim 4+6da kesemi 5+6da kalp atisini duydum cok sukur. Baska kan verme. O kanlar sana lazim olacak ☺

Kizlar akinti durumlariniz nasil? Benim son bir kac gundur artti. Ve cok afedersiniz sumukumsu bir akinti geliyor 2 gunde bir. Normaldir herhalde. Ve kasik agrilari hafif hafif... bugun cok ciddi mide bulantisi yasadim. Yataktan cikmadim. Allah calisan arkadaslarima guc kuvvet versin.

Bende akıntı yok
Kasık agrısı özellikle aksamları kitliyor beni
Mide bulantısı yasmaıyorum ama tiksinme oluyor veya eskisi yedigim gibi yedigimde mideme fazla geliyor cıkartıyorum arada

Ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş Arkadaşlar Eylül anneleri olarak bilginiz olsun
yanaklara sürersen gamze olurmuş , teyzem bunu ilk duyduğunda yanaklarına ayva dilimi ovalamış gerçektende gamzeli oldu ama kaçıncı ayda yapmak lazım bilmiyorum

aminn canımm , çalışıyorumm nasıl uykum var anlatamam ya kafam küt diye masaya vurcak o kadar

Canım anlaşılan geç yumurtlamışsın, doktora göre 5 gün geriden geliyor:)

Her gecen gün yeni bir adet ögreniyoruz :)
Baska var mı bildiginiz
valla canım meyve sebze vs. ellediğim zaman ellerimi yıkıyorum hemen, neyden leke olacağı belli olmazmış. anneanemde şu ciğer elleme meselesine çok inanmıyormuş , elleyip totosuna parmak basmış ve onda da çıkmış. Bir komşumuzda da aşırıı derecede kahverengi minik benleri var çil gibi , sözde annesi hurafe diyerek inanmamış karabiberi başından aşağı serpmiş ondan dolayı bu kadar benleri varmış vs.... Güzel olan tek şey elma ve ayva , çok dikkat etmek lazım

Ciğer elleyince ben mi cıkarmıs
Yiyince bişey olur mu peki :/

Ciğer elleyince ben mi cıkarmıs
Yiyince bişey olur mu peki :/
o elle vücudunun neresine dokunursan leke yapıyomuş kuzum , et vs ellediğinizde dokunmayın hiçbir yerinize , bnde şimdi ayva yiyorum biraz araştırdım , ilk 4 ayda yersen ve ayvalı ellerinle besmele çekerek parmağında yanağına bastırarsan oluyomuş , kadınlar kulübünde böyle grup bile varmış

Gercekten cok enteresan :) denemekten zarar gelmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…