- 13 Eylül 2017
- 419
- 643
- 53
- 35
Erciyes üniversitesi Mehmet DolanbayKizlar liste icin bana
Yas. 29
Kilo.115
Sehir. Kayseri
Sat11.12.2018
T.dogum tarihi.20.09.2019
Sehirkayseri
Kacinci cocuk .ilk
Takip eden hastane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erciyes üniversitesi Mehmet DolanbayKizlar liste icin bana
Yas. 29
Kilo.115
Sehir. Kayseri
Sat11.12.2018
T.dogum tarihi.20.09.2019
Sehirkayseri
Kacinci cocuk .ilk
Takip eden hastane
Yaş. 29Kizlar liste icin bana
Yas
Kilo
Sehir
Sat
T.dogum tarihi
Sehir
Kacinci cocuk
Takip eden hastane
Rabbim bebislerimizi korur insallh saglikli bi surec geciricezBen dün gittim keseyı gorduk kalp atısını çok yavaş doktor duydu ama ben anlamadım Salı günü tekrar gıdecegımmm. Ama ben çatlatma iğnesiyle hamıle kaldım yumurtamın bırı 8 bucuk cm kist e donusmus gerekırse WC ye bile gitme yerınden kalkma dedı kistin patlamaması için biraz üzüldüm ama napalım:))
Beklicez cnm bende 2 gundur bide kasinti basladi mantar oldum galiba o kahverengi akinti yuzundenBiz de aynıyız Persembe ve leke konusunda
Canım bennde yaZayım dedim hemennnn
Beklenen Doğum tarihlerimiz aynıyas 34
Kilo 63
Sehir ankara
Sat 5 aralik 2018
T.dogum tarihi 12 eylul 2019
Kacinci cocuk 1
Takip eden hastane baskent universitesi mehmet göğşen önalan
Benim ilk ölcülen hcg 1400 dü on gün sonra kalp atısını duyduk tam 6haftalıkkenKalp atisi gorenler
Hcg kacken gittinz biraz okudum da. + 5000
Yaziyordu
korkma daha küçük güçlenir inşallah kalp atışı.. peki neye göre kan pıhtılaşması iğnesine başlayacakmış onu anlamadım..Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı 5+5 günlüğüm. Kalp atışlarını gördük dinletti ama çok zayıf ve derinden geliyor dedi. Sağlıklı gebelik oldugundan emin olunca kan pıhtılaşması için olan iğneye başlayacağız dedi. Şuan coraspin ve folic asit kullanıyorum. Çok korkuyorum sağlıksız gebeliktir diye.sizce bu haftada az duyulması normal değil mi
Yaş 27Kizlar siz yine de bana mesaj atarsaniz listemiz artsin oyle degil mi ?
Beni etiketlemez ya da mesaj atmazsaniz arada kaynayabiliyor mesajiniz
Listeyi ben 3 4 gun sonra guncellerim
Listemizde yer almak isteyenler buyursun
Değişiyor galiba ben 27 bindi ilk gittiğimde ama embriyoyu bile görememiştik 5 gün sonra gittiğim de kalp atışını bile duyduk :)Kalp atisi gorenler
Yaziyordu
Ben 5+1 de gittim hcg 837 idi. Biraz düşük geldi bana referans aralığı 1000-10000 di. Perşembe yani 6+0 da tekrar gideceğim. Keseyi görürüz dedik. Ne diyorsunuz hcg yeKalp atisi gorenler
Yaziyordu