Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tablo zor oluyorsa düz yazalım o zaman. Herkesin arasında birer sıra boşluk bırakınca karışmazTatlim mune ye sordum ama sanirim baya teknik bi hikaye exel de yapilacaksa yapim degilse seni nasil yonetici yapiyorum anlat bana yapiimm seni yonetici
Aminn insallah arkadasim hayirlisiyla degerlerin yükselirMerhaba kızlar bizde 2 senedir bekliyorduk eşim varikosel amlyt oldu. benimde sat 16 aralıktı gecikince dün test aldım silik çizgi çıktı ardından kan testi verdim 54 çıktı bakalım yarın tekrar gidip kan testi yaptıracağım inşallah 2 ye katlanmıştır dua edin
Değerin çok önemli değil önemli olan 2 günde 2ye katlaması umarım katlaya katlaya büyür bebişinArkadaslar Selam,
Suanda 4+5 teyiz, Persembe günü ( 4+2 de) kan verdim ve 760 cikti.
Sizlerin hcg degerleri nasildi?4+2 de yada bunlara yakin günlerde?
yarin bende kalp atisina gidicem canimm insallah duyariz ikimizdee benim randevum 14:30 daKızlar sabah randevum var kalp atışlarını duymak için minnoşumun. Çok heyecanlıyım dua edin bana olur mu inşallah güzel geçer randevu
Folat hangi marka canım tavsiye eder misinEk vitamin kullanmıyorum ben bi folat kullanıyorum sadece de demekki bebiş burdayım diyor:)
Benim de aynı kalp içün yaron gidiyorum günlerimiz de aynıymış seninle inşallah iki bebiş de sağlıklıdırKızlar sabah randevum var kalp atışlarını duymak için minnoşumun. Çok heyecanlıyım dua edin bana olur mu inşallah güzel geçer randevu
yas 34Kizlar liste icin bana
Yas
Kilo
Sehir
Sat
T.dogum tarihi
Sehir
Kacinci cocuk
Takip eden hastane
Ben direk exel yapicam onlarin gonderdigi programdan hem daha guzel hem de benim icin gayet kolayCanım tablo zor oluyorsa düz yazalım o zaman. Herkesin arasında birer sıra boşluk bırakınca karışmaz
Cinsiyet scala ya yazicamYas :35
Kilo :64
Sehir:Antalya
Sat 13.12.2018
T.dogum tarihi 19.09.2019
Kacinci cocuk :2
Hastane olayına henüz karar vermedim. Değişebilir. Sonra yazalım onu. Listefe kilo ve hafta bilgisini her hafta değiştirecek miyiz cinsiyet ekleriz sonra da ilk çocuk 2.çocuk diye
Hafta pek efective degil bnce biz aylik degistirelim kilo onceleri herkes dikkat etsin :)))))Yas :35
Kilo :64
Sehir:Antalya
Sat 13.12.2018
T.dogum tarihi 19.09.2019
Kacinci cocuk :2
Hastane olayına henüz karar vermedim. Değişebilir. Sonra yazalım onu. Listefe kilo ve hafta bilgisini her hafta değiştirecek miyiz cinsiyet ekleriz sonra da ilk çocuk 2.çocuk diye
Solgar ın kullanıyorumFolat hangi marka canım tavsiye eder misin
Yaş 33Kizlar liste icin bana
Yas
Kilo
Sehir
Sat
T.dogum tarihi
Sehir
Kacinci cocuk
Takip eden hastane
Ayyy çok heyecanlı bende gün sayıyorum 8 gün kaldı hergun goguslerimi yokluyorum ödüm kopuyor belirtiler yok olacak diye insalllah güzel haberlerini verirsin yarınKızlar sabah randevum var kalp atışlarını duymak için minnoşumun. Çok heyecanlıyım dua edin bana olur mu inşallah güzel geçer randevu
Amin canim insallah Rabbim hepimize Hayirli evlatlar verirDeğerin çok önemli değil önemli olan 2 günde 2ye katlaması umarım katlaya katlaya büyür bebişin