- 14 Haziran 2017
- 604
- 824
- 53
Kızlar size de referans olsun belki benim durumumda olanlar vardır. Ben hamileliğimi regle 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Şüphelenmemin sebebi de o akşam biraz bayat bir yemek yemiş ve alkol almıştım. Çok özür dileyerek sabaha kadar istifra ettim ve tuvaletten çıkamadım. Normalde midem sağlamdır alkol de bana mısın demem. Bu durum 2 gün sürünce ya dedim zehirlenmiş olsam bitmesi lazım galiba hamileyim ve öyleymiş. Neyse geçen hafta yine 2 günlük bir yemek yedim aynı durum. Şimdi diyeceksiniz ki ne meraklısın çöpçü gibi bayat yemeye.Ama bu ara öyle denk geldi 1 kez bol yemek yapıp 3 gün yedik eşimle. Oğluma daha farklı şeyler yapıyoruz zaten de.Veee bugün de 4 gün önce yapılmış bir tatlıdan yedim ve ölüyorum saatlerdir.. Kusma, baş ağrısı, ishal.. Hamilelikte vücut kaldırmıyor demek ki.. Yemeklerinizi taze yiyin, sebzeleri sirkeli suyla yıkayın. Normalde vücudun tolere edebileceği şeyleri kabul etmiyor bünye. Sanırım vücudun kendine dikkat et burda hassas durumlar var deme şekli bu. Cips, kola vb paketli gıdalar için de durum aynı. Normalde bulantım yok ama zararlı birşey yediysem anında geri dönüşünü alıyorum