• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkma daha küçük güçlenir inşallah kalp atışı.. peki neye göre kan pıhtılaşması iğnesine başlayacakmış onu anlamadım..
Kan pıhtışması rahatsızlığım oldugu ortaya çıktı yapılan testlerden sonra.. geçen sene iki kürtajım olmuştu kalp atışları oluşmadığı için.

Ben 5+1 de gittim hcg 837 idi. Biraz düşük geldi bana referans aralığı 1000-10000 di. Perşembe yani 6+0 da tekrar gideceğim. Keseyi görürüz dedik. Ne diyorsunuz hcg ye
Canim yukaridaki tecrubi ornekler kitabi lerin pek bisey ifade etmedigini gosteriyor
Demekki hersey gibi bu da biraz bireysel
Ben ilk cocugumda 6yi bitirip gitmistim
7+ 0 gibi
Simdi yine de hcg yaptirim bari habersiz gibi oluyor insan boyle de

Hanımlar herkese günaydın
bişey sormak istiyorum ben de 6+6 yım, birbucuk haftadır fena bulantılarım vardı ama cumartesiden beri hiç bulantı kusma kalmadı biraz da korkmaya başladım içim rahat değil, randevuya da yeni gitmiştim diğerine daha çok var endişeliyim bi şey mi oldu diye :KK43:
Böyle bi anda kesilir mi acaba
Bence git bi doktora bu kaygi da zararli

bişey sormak istiyorum ben de 6+6 yım, birbucuk haftadır fena bulantılarım vardı ama cumartesiden beri hiç bulantı kusma kalmadı biraz da korkmaya başladım içim rahat değil, randevuya da yeni gitmiştim diğerine daha çok var endişeliyim bi şey mi oldu diye :KK43:
İyi bişey değil mi yahu

Merhaba guzel anneler,
Yas 30
Kilo 73
Sat 27 kasim
Dogum tarihi 3 eylul
Ilk cocuk
Cerkezkoy optimed hastanesi T tuboz
H honey bunch senin regl tarihin aralikta ama 3 eylul yazmissin tahmini doguma. Sanirim yanlis hesapladin dikkatimi cekti soyleyeyim dedim canim. Benim sat 27 kasim hesaplayinca 3 eylul cikiyor da.

Aaa iyi yaptın canım. Ben de seni merak ediyordum. Hayırlı uğurlu olsun diyelim:)
Teşekkür ederim güzelim ❤️
Bana 2 gün sonra tekrar kan ver dedi değerin artmış mı görelim diye de ben vermicem :))

Merhaba guzel anneler,
Yas 30
Kilo 73
Sat 27 kasim
Dogum tarihi 3 eylul
Ilk cocuk
Cerkezkoy optimed hastanesi T tuboz
H honey bunch senin regl tarihin aralikta ama 3 eylul yazmissin tahmini doguma. Sanirim yanlis hesapladin dikkatimi cekti soyleyeyim dedim canim. Benim sat 27 kasim hesaplayinca 3 eylul cikiyor da.
Yok ben hesaplamadım doktor öyle söyledi
Henüz net olmamakla birlikte aslında son adet tarihi baslangıcı 26kasım bitişi 2aralık bende herhalde 2aralıktan saydı diye düşündüm :)

Yok ben hesaplamadım doktor öyle söyledi
Henüz net olmamakla birlikte aslında son adet tarihi baslangıcı 26kasım bitişi 2aralık bende herhalde 2aralıktan saydı diye düşündüm :)
Yok canim benim ☺ son adetin baslangic tarihini baz aliyor doktorlar. Hatta ultrasonda bebis ileri geri falan oluyor ama sat baz aliniyor.

Kızlar merhaba. Pirinç tanemin pıtpıtlarını duydum çok şükür. 2 gün geriden geliyor ama birkaç günlük fark önemli değil dedi doktor.

Darısı duyamayanların başına :KK200:
Günaydın canım amin inşallah:))
Gözünaydın o miniği yerim ben ❤️

Yok canim benim ☺ son adetin baslangic tarihini baz aliyor doktorlar. Hatta ultrasonda bebis ileri geri falan oluyor ama sat baz aliniyor.
Hayr bide tuhaf olan doktor bebege göre 7+2 senin tarihine göre 8haftalıksın dedi (gecen hftadan bu yana üstüne koydum tabi :)
Ama flo dan bakıyorum 9.haftamda gibi oluyorum iyice karıstırdım

Herkese merhabalar:KK52: bende 15 ocak da idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim. 16'sinda kanda beta hcg 552, 17'sinde 810 cikti. Cuma gunu doktora gitmeyi dusunuyorum. Sizce erken mi?:işsiz: Bu arada bilgilerimi de vereyim T tuboz
Yas:29
Kilo:60
SAT:20 Aralık
D.Tarihi:26 Eylül
Ilk cocuk olucak kismetse:nazar:
Henuz hastaneye gitmedim.
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin:dua:

Kan pıhtışması rahatsızlığım oldugu ortaya çıktı yapılan testlerden sonra.. geçen sene iki kürtajım olmuştu kalp atışları oluşmadığı için.
anladım canım bunun özel bi testi var yani benim hiç kaybım yok ama ailemde kan pıhtılaşması olanlar var o yüzden sordum

Yas 27
Kilo 70
Sehir diyarbakır
Sat 20.01.2019
T.dogum tarihi 28.09.2019
Kacinci cocuk 2

Allahııım.Kuzum olur öyle 1 hafta bulanır 15 gün bulanmaz. Sonra hiç bulanmaz bi bakarsın 4.ayda bulanır. Hiç korkma zaten Allah korusun bebeğe birşey olsa da bulantı kesilmesi olmaz. Bu kaygılarla hormonlarınıza stres hormonu ekliyor bebeğe zarar veriyorsunuz. Örneğin ben ilk gebeliğimde sigara içiyordum doktor 5 tane içmeme izin verdi. Çünkü bırakırsan stresin bebeğe içtiğin 5 sigaranın 10 katı zarar verecek dedi. Düşün artık. Rahat ol lütfen. Hamilelik inişli çıkışlı bir süreç

Back