Tatlim mune ye sordum ama sanirim baya teknik bi hikaye exel de yapilacaksa yapim degilse seni nasil yonetici yapiyorum anlat bana yapiimm seni yonetici
Arkadaslar Selam,
Suanda 4+5 teyiz, Persembe günü ( 4+2 de) kan verdim ve 760 cikti.
Sizlerin hcg degerleri nasildi?4+2 de yada bunlara yakin günlerde?
Merhaba kızlar bizde 2 senedir bekliyorduk eşim varikosel amlyt oldu. benimde sat 16 aralıktı gecikince dün test aldım silik çizgi çıktı ardından kan testi verdim 54 çıktı bakalım yarın tekrar gidip kan testi yaptıracağım inşallah 2 ye katlanmıştır dua edin
Arkadaslar Selam,
Suanda 4+5 teyiz, Persembe günü ( 4+2 de) kan verdim ve 760 cikti.
Sizlerin hcg degerleri nasildi?4+2 de yada bunlara yakin günlerde?
yas 34 Kilo 63 Sehir ankara Sat 5 aralik 2018 T.dogum tarihi 12 eylul 2019 Kacinci cocuk 1 Takip eden hastane baskent universitesi mehmet göğşen önalan
Yas :35
Kilo :64
Sehir:Antalya
Sat 13.12.2018
T.dogum tarihi 19.09.2019
Kacinci cocuk :2
Hastane olayına henüz karar vermedim. Değişebilir. Sonra yazalım onu. Listefe kilo ve hafta bilgisini her hafta değiştirecek miyiz cinsiyet ekleriz sonra da ilk çocuk 2.çocuk diye
Sat 13.12.2018
Hastane olayına henüz karar vermedim. Değişebilir. Sonra yazalım onu. Listefe kilo ve hafta bilgisini her hafta değiştirecek miyiz cinsiyet ekleriz sonra da ilk çocuk 2.çocuk diye
Sat 13.12.2018
Hastane soyle dusundim belki birbirimize katkida bulunuruz iyi kotu v.s. diye habire sormaktansa ben o sutunu acicam fakat ben de dahil olmak uzere nereye gidecegine karar veremeyenlere
Hem fikir olur hemkarsilastigimiz iyi kotu bi paylasimimiz olur
Ayyy çok heyecanlı bende gün sayıyorum 8 gün kaldı hergun goguslerimi yokluyorum ödüm kopuyor belirtiler yok olacak diye insalllah güzel haberlerini verirsin yarın