- 14 Haziran 2017
- 604
- 824
- 53
Hic bayat yemek yemedim veya bi gün önceden kalan ama bendede normalde yediklerim kadar yiyince rahatsız ediyorKızlar size de referans olsun belki benim durumumda olanlar vardır. Ben hamileliğimi regle 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim. Şüphelenmemin sebebi de o akşam biraz bayat bir yemek yemiş ve alkol almıştım. Çok özür dileyerek sabaha kadar istifra ettim ve tuvaletten çıkamadım. Normalde midem sağlamdır alkol de bana mısın demem. Bu durum 2 gün sürünce ya dedim zehirlenmiş olsam bitmesi lazım galiba hamileyim ve öyleymiş. Neyse geçen hafta yine 2 günlük bir yemek yedim aynı durum. Şimdi diyeceksiniz ki ne meraklısın çöpçü gibi bayat yemeye.Ama bu ara öyle denk geldi 1 kez bol yemek yapıp 3 gün yedik eşimle. Oğluma daha farklı şeyler yapıyoruz zaten de.Veee bugün de 4 gün önce yapılmış bir tatlıdan yedim ve ölüyorum saatlerdir.. Kusma, baş ağrısı, ishal.. Hamilelikte vücut kaldırmıyor demek ki.. Yemeklerinizi taze yiyin, sebzeleri sirkeli suyla yıkayın. Normalde vücudun tolere edebileceği şeyleri kabul etmiyor bünye. Sanırım vücudun kendine dikkat et burda hassas durumlar var deme şekli bu. Cips, kola vb paketli gıdalar için de durum aynı. Normalde bulantım yok ama zararlı birşey yerseöim anında tepki veriyor bunye
Meyvelerde sorun yok yiyorum. Sıkıntı yemeklerde ve peynirde. Koku duyum cok asiri hassaslasti. uzaniyordum esi. Geldi yanima. Erik tursusu gibi kokuyorsun dedim. Adam tursunun suyunu icmis.Leblebi ve kraker harici yiyebiliyorsan
Portakal ananas kivi mandalina ayva havuç brokoli vs atıstırabilirsin
Corba ic bol bol mesela nispeten az kokulu sütlü tarhana gibi
Hadi hayırlısı inşallahMerhaba kızlar bizde 2 senedir bekliyorduk eşim varikosel amlyt oldu. benimde sat 16 aralıktı gecikince dün test aldım silik çizgi çıktı ardından kan testi verdim 54 çıktı bakalım yarın tekrar gidip kan testi yaptıracağım inşallah 2 ye katlanmıştır dua edin
O durum bende de var işte. İlk hamileliğimin son 3 ayında sürekli ishaldim kusura bakmayın kelime için. Dr demir hapı ve kullandığımız diğer takviyelerin tam tersini yapacağını söyledi ama bende durum farklıydı. 2 kez test yapıldı hatta. Şimdi de başında yaşıyorum. En ufak bir kötü gıda yesem ya da içsem aynısı oluyor. Gerçekten vücut alarm veriyor. Yoksa bende rutin bulantılardan yok.Hic bayat yemek yemedim veya bi gün önceden kalan ama bendede normalde yediklerim kadar yiyince rahatsız ediyor
Hele aksamları normalde yedigimin ücte biri bile gaz yapıyor rahatsız ediyor
Üstüne birde cok afedersiniz hergün tuvalete bagırsaklaırm bozulmus gibi gidiyorum enteresan bi sekilde
Gercekten vucut tepkiyi farklı sekillerde veriyor
Bende hamile değilken şüphe duyup yediğim seylerde sizin etkileri yaşıyordum. O nedenle acaba bozulmusmudur dedigim hiçbir şeyi yemiyorum. Tatlı maksimum 2 günde biter, kalirsa da atiyorumO durum bende de var işte. İlk hamileliğimin son 3 ayında sürekli ishaldim kusura bakmayın kelime için. Dr demir hapı ve kullandığımız diğer takviyelerin tam tersini yapacağını söyledi ama bende durum farklıydı. 2 kez test yapıldı hatta. Şimdi de başında yaşıyorum. En ufak bir kötü gıda yesem ya da içsem aynısı oluyor. Gerçekten vücut alarm veriyor. Yoksa bende rutin bulantılardan yok.
Ek vitamin kullanmıyorum ben bi folat kullanıyorum sadece de demekki bebiş burdayım diyor:)O durum bende de var işte. İlk hamileliğimin son 3 ayında sürekli ishaldim kusura bakmayın kelime için. Dr demir hapı ve kullandığımız diğer takviyelerin tam tersini yapacağını söyledi ama bende durum farklıydı. 2 kez test yapıldı hatta. Şimdi de başında yaşıyorum. En ufak bir kötü gıda yesem ya da içsem aynısı oluyor. Gerçekten vücut alarm veriyor. Yoksa bende rutin bulantılardan yok.
Ben bi yumurtadan tiksiniyorum bide diş macunundan :)Meyvelerde sorun yok yiyorum. Sıkıntı yemeklerde ve peynirde. Koku duyum cok asiri hassaslasti. uzaniyordum esi. Geldi yanima. Erik tursusu gibi kokuyorsun dedim. Adam tursunun suyunu icmis.
Sıkıntım kokular. Karnabahar haşlamıştık mutfaga giremedim. Cig sebze de yiyorum.
Bakalım 2 aya geçer. inşallah.
Normalde az etkileneceğimiz ya da farkında bile olmadan atlatacağımız durumlar büyük bir zehirlenmeye dönüyorAynı durum bende de oldu kızlar. Aldığımız bir kıyma ile 3 sefer yemek yapmıştım 3ünde de zehirlenmiş gibi oldum, eşimi hafif etkiledi sadece. Kıymadan kaynaklandığını sonradan anladım, bayat mıydı neydi kimbilir
Kesinlikle zaten diyorum ya aynı şeyleri yedik hatta eşim benden fazla yedi ve bana göre çok daha az etkilendi. Sanırım vücut bebeğe toksik maddeler gitmesin diye daha hassas davranıyorNormalde az etkileneceğimiz ya da farkında bile olmadan atlatacağımız durumlar büyük bir zehirlenmeye dönüyor
Maşallah sağlıkla büyüsünler :) Belli bir sorun yoktu, bir yıl olmayınca tüp bebekle oldu. Kızım da 15 aylık. Hemen olmaz sanıyordum ama Allah nasip etti çok şükürBir kizim 3 yaşında çok şükür ondan kalan dolmuşları denedik. Kızımı emzirirken 1.5 yaşında doğal bir hamilelik benimde oldu neyazikki farketmedim 16 gun lekelemem olmuştu ben emzirdigim için diye düşünmüştüm en son doktora gidince anladık düştü malesef. Tup bebekten sonra doğal hamilelik çok guzel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sorun var mıydı sizde olmaması için?
Hakikaten bu etrafta ki insanlar cok cok etkiliyor, aman otur çok ayakta durma tutunsun , aman simdi dikkat et, öyle bir işliyorlarki insanin icine, haliyle bizde sürekli bir tedirginlik ...Aslında bilmşyorum tam 3 haftalıkmı doktor bişey demedi kanda değerim 30 çıktı yarın tekrar gitcem çarşamba günüde yola çıkcam bende bişey olmayacağını düşünüyorum düz yol sonuçta ama etrafsan daha çok yeni keseye düşmemiş tehlikeli falan diyenler oldu tereddütte kaldım
Inşallah çok güzel geçer duyarsınız pıt pıtlarıKızlar sabah randevum var kalp atışlarını duymak için minnoşumun. Çok heyecanlıyım dua edin bana olur mu inşallah güzel geçer randevu
Tatlim mune ye sordum ama sanirim baya teknik bi hikaye exel de yapilacaksa yapim degilse seni nasil yonetici yapiyorum anlat bana yapiimm seni yonetici
İnşallah duyrsınız pıtpıtları. Ben Cuma günü duydum. Çok güzel.Kızlar sabah randevum var kalp atışlarını duymak için minnoşumun. Çok heyecanlıyım dua edin bana olur mu inşallah güzel geçer randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?