Kızlar ben hamileyken yemekten inanılmaz zevk alıyordum. Hep sağlıklı şeyler yediğimi söylemiştim. Öyle tatlı çikolata falan yemedim ama köfte bile yerken Offf çok güzeeel diyordum :) eşim gülüyordu :) şimdiden canınızın bir şeyler çekmesi normal. Hormonlar içimizde dans ediyor :) özellikle progesteron uyku yapar :)

Ben canım ne isterse onu yemiştim kuzum valla
9 kilo almıştım
Profilde pek yakışmış gözümden kaçmadı

Tatlı cikolata cips vs Allah ne verdiyse canım cektiyse yiyorum
eskiden her gün yerdim abur cubur simdi belki üc günde bir ama canımın cektiginden mahrum bırakmıyorum kendimi
Doktor paketli ürünlerden uzak dur özellikle şekerden tuzlu ve ekşili ye dedi ama napim

Herkese merhaba arkadaşlar mutlu günler
İnşallah ben de Eylül annesiyim. Biz tüp bebek tedavisi ile sonuç aldık 1 Ocak transferim olmuştu
10 Ocak’ta bhcg 176
12 Ocak’ta 566
Şimdi 30 Ocak ultrason randevusu bekliyoruz heyecanla
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin hepimize

Hayırlı olsun hosgeldin :)

Hoşgeldin aramıza canım
Amin inşallah:)

Merhaba ben de tüp bebek 7 Ocak transfer günümde benim de bugün değerim 566 doktor iki hafta sonraya gün verdi bakalım

Bende bugün kan testi yaptım
1.test 112
2.test 260
3.test 560

Hamilemiyim değilmiyim anlamadım ya ben çok tuvalete gidiyorum daha 4 haftalık normal mi
Birde canım herşeyi çekiyor sanki anlamadım gitti
Bu tuvalet olayı bende b var yaa çıkamıyorum resmen

Bende bugün kan testi yaptım
1.test 112
2.test 260
3.test 560

Hamilemiyim değilmiyim anlamadım ya ben çok tuvalete gidiyorum daha 4 haftalık normal mi
Birde canım herşeyi çekiyor sanki anlamadım gitti
Ne güzel işte katlayarak ilerliyor. Bende adetimden bir gün önce yaptırmıştım 27 adet gününde 61 di bidahada gerek duymadı doktor randevuyu bekliyorum heyvanlah

Hoşgeldinn canım sana da benim gibi bayağa geç ultrason randevusu vermiş doktor, tüp bebek olunca garanti olsun diye mi böyle veriyorlar napıyorlar. Gün sayıyorum resmen... Değerlerin de gayet güzel çıkmış maşallah

Herkese teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum
İçim içime sığmıyor çok güzel hisler bunlar
Ve ben ancak bir iki gündür böyle iyi hissetmeye başladım aklıma hep birşeyler ters gidecek gibi ihtimaller geliyordu, şimdi kendimi böyle üzmemeye daha huzurlu olmaya çalışıyorum

Merhaba ben de tüp bebek 7 Ocak transfer günümde benim de bugün değerim 566 doktor iki hafta sonraya gün verdi bakalım

Çok güzel aynı çıkmışız sağlıkla devam etsin inşallah

Teşekkürler canım tüp bebek diye mi bilmiyorum da ben hem kese hem kalp atışı olsun diye böyle uzun olduğunu düşündüm
Gün sayıyoruz valla
Ben 4yıldır bugünleri bekliyordum çok şükür Rabbime

Yeni annelerimiz hoşgeldiniz. :)

Benim de sürekli midem kazınıyor kilo alacağım bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…