- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Amin canim sagolanladım canım geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim sagolanladım canım geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ayy ne guzel ya ins olmaz da cok zor cünkü gün boyu oluyo benimBenim de bulantı şu an yok çok şükür. Bazen gelecek gibi oluyor ama geçiyor.
Sürekli yemekte aklım fikrim
Bir de ara ara adet gibi kasık ağrıları oluyor
Reklamlarda bu ilacı görmüştüm bitkiselmiş sanırım bi eczaneye sor doktorunada danış tabiki. İlk gebeliğimde ben 9 ay çektim böyle ilaçları fln bilmiyordum çok kötüydümArkadaslar bu mide bulantisi icin bi önerisi olan var mi kraker dışında gecirmiyo oda kusmada var cok bitkinim
Tamam canm cok saolReklamlarda bu ilacı görmüştüm bitkiselmiş sanırım bi eczaneye sor doktorunada danış tabiki. İlk gebeliğimde ben 9 ay çektim böyle ilaçları fln bilmiyordum çok kötüydüm
Beyaz leblebi iyi geliyor canimArkadaslar bu mide bulantisi icin bi önerisi olan var mi kraker dışında gecirmiyo oda kusmada var cok bitkinim
Sağ ol canım.Ben canım ne isterse onu yemiştim kuzum valla
9 kilo almıştım
Profilde pek yakışmış gözümden kaçmadı
Bence bir an önce bırak paketli gıdaları. Tatlı krizlerin oluyorsa hurma en iyisi. Kuru meyveleri ezerek içine fındık ceviz ve Antep fıstığı ekleyerek yapılan bir sürü tarif var internette.Tatlı cikolata cips vs Allah ne verdiyse canım cektiyse yiyorum
eskiden her gün yerdim abur cubur simdi belki üc günde bir ama canımın cektiginden mahrum bırakmıyorum kendimi
Doktor paketli ürünlerden uzak dur özellikle şekerden tuzlu ve ekşili ye dedi ama napim
Ben kullanıyorum bende de bulantılar çok fenaBulantı için ilaç kullanan var mi?
Evet doğru söylemiş, geçen ben de çok acıktım nerdeyse birşeyler atıştıracaktım, boşver limelemon yat uyu dedim kendime Yoğurt aklıma gelmedi.akşam 7den sonra acıktığında yoğurt ye dedi. cidden tokluk hissi veriyor sabaha kadar götürüyor :)
:) canımın cekmesini aşermeye baglamadım dedigin cahillik kelimesi veya sakat doğum vs aklımdan gecmiyorBence bir an önce bırak paketli gıdaları. Tatlı krizlerin oluyorsa hurma en iyisi. Kuru meyveleri ezerek içine fındık ceviz ve Antep fıstığı ekleyerek yapılan bir sürü tarif var internette.
Eskiden hamilenin canının çektiğini yemesi gerektiğine inanılıyormuş. Yemezse çocuk eksik doğarmış. Çünkü o kadar çok sakat Doğum vardı ki. Sebebini bu sanıyorlardı.
Günümüzde bunun cahillik olduğunu hepimiz biliyoruz. Asıl bebeğe zarar verecek şey her canımızın istediği şeyi yemek.
Ben henüz kullanmadım bulantı yok ama doktor emedur yazdı bulanırsa kullan diyeBulantı için ilaç kullanan var mi?
Doktor ilac vermedi mi ?Arkadaslar bu mide bulantisi icin bi önerisi olan var mi kraker dışında gecirmiyo oda kusmada var cok bitkinim
Kaç kiloydun ki ne kadar zamanda kilo aldınAkşamları yoğurt yedigimde,reflum artıyor.
Öğleden sonraları uyku durumu yaşıyorum. Bulantim ara ara az oluyor. Ama 76 kilo oldum ben. Aglamak istiyorum.
Tüp bebek benim ondan sanırımprogestan ve kan sulandırıcı iğneniz ne için acaba? Bende de rahim ağzı yetmezliği varda ondan soruyorum
İlk aylar kilo almanın mantıgı yokmuş cunku bebek bizim değerlerimizden cekiyormus ben 56yla hamile kaldım ama doktor kilo almıyoruz dedi meselaAkşamları yoğurt yedigimde,reflum artıyor.
Öğleden sonraları uyku durumu yaşıyorum. Bulantim ara ara az oluyor. Ama 76 kilo oldum ben. Aglamak istiyorum.