• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay gelmesin o günler hazır değilim :)
Malesef hamileliğimizin son üc ayı yaza denk gelicek
Yazında hamileler hep cok terliyor ayakları sisiyordu hic hazır değilim o görüntüye :KK43:
Yok ben 2.dönemi kastediyorum yani şöyle 5 aylık filan :)

kizlarr hayirli olsunn bende sizdenimm. 6 catlatma ignesiyle tedavi 2igneli asilama sonrasinda 5 olumsuz tup bebek tedavisinden sonra 6.denemede hamileyim insallahh. Keseyi gordum. Pazartesi kalp atisina gidicemm :KK200:
Hayırlı uğurlu olsun :):)
Yeni öğrenen herkesin de :)
İnşallah her şey böyle yolunda gider :KK49:

Ben de 6 senedir iğne kullana kullana şunu keşfettim bazı noktalara daha iğneyi dokundurunca çok acıyor, o noktalara yaparsan genelde kanayıp morarıyor o yüzden o noktalara yapmıyorum. Bir de iğne yaptıktan hemen sonra üstüne bastırmak gerekliymiş morarmaması için hemşire söyledi bu da biraz fayda etti ama yine de göbeğim morluklar içinde :KK43:
Bende morluk olmuyo cok sukur. Cildim hassas degil sanirim. Ama dedigin gibi bazi yerler aciyor batiramiyorum deniyorum surekli
Benim gibi bazen hiç hamile değilmiş gibi hisseden var mı? :işsiz: 5+4 oldum bugün. Keşke bir an evvel karnımız filan büyüse, bebek tekme atacak kıvama gelse :KK48:
bende hic hamile gibi hissetmiyorumm saniyordum ki cok agrim olcak duramicam falan tuhafimm

Canım benim 10 haftalık bi düşüğüm olmuştu onda da öyle aman aman bi hönküreyim kusayom öyle bi şey yaşamamıştım ama 7. Haftadan itibaren çok iştahsızlık ve bulantı olmuştu bulantı hiç geçmiyodu ama taş çatlaşın 2-3 kere istifra etmişimdir. Bunda da yavaş yavaş artık yemeklerden uzaklaşmaya midem tuhaflaşmaya başladı 6+4 teyim şu an
Bu sefer de çok baş dönmem var sanıeum kan sulansırıcı iğne kullanıyorum onun azizliği
QUOTE="limelemon, post: 58595593, member: 207977"]Kızlar mideleriniz ne durumda? Ben altıncı haftadayım ama hiç bulantım yok. Sadece mide yanmalarım oluyor, hamile olmadan önce de vardı onlar zaten. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca. Anormal mi benim durumum?[/QUOTE]

Bende morluk olmuyo cok sukur. Cildim hassas degil sanirim. Ama dedigin gibi bazi yerler aciyor batiramiyorum deniyorum surekli
bende hic hamile gibi hissetmiyorumm saniyordum ki cok agrim olcak duramicam falan tuhafimm
Ben psikolağa da gidiyordum, psikoloğum diyorki "o kadar uğraştık hamilelik bu muydu yani" gibi bir his yaşayabilirsin diyordu. Aynen o moddayım :olamaz::KK48:

Merhaba. Bugün doktora gittim. Bebek tam 7 haftalık. Kalp atışını dinledik. Genetik test yaptırmıştım. Onun sonucuna göre kan sulandırıcı iğne yazıldı. Günde bir Aspirin verdi. İlk hamileliğimde gelişim geriliği ile başımız dertteydi. Bu sefer önlemleri aldık. İnşallah herşey daha güzel olacak dedi doktor. Hayırlısı. Darısı kalp atışını duymayanlara. Benim gibi iğne kullanmak zorunda olan var mı?
Merhaba. Bugün doktora gittim. Bebek tam 7 haftalık. Kalp atışını dinledik. Genetik test yaptırmıştım. Onun sonucuna göre kan sulandırıcı iğne yazıldı. Günde bir Aspirin verdi. İlk hamileliğimde gelişim geriliği ile başımız dertteydi. Bu sefer önlemleri aldık. İnşallah herşey daha güzel olacak dedi doktor. Hayırlısı. Darısı kalp atışını duymayanlara. Benim gibi iğne kullanmak zorunda olan var mı?
Ben varımmm benim de 10+3 de kalbi durmuştu faktör v heterozigot bi de mthfr1298 homozigot çıktı canım, 4000 lik clexan ve 100 mg günde 1 coraspirin kullanıyorum son bir iki gündür deli gibi başım dönüyo sanırım zaten düşük olan tansiyonum iyice yerlerde geziyo sende durumlar nasıl

Ben varımmm benim de 10+3 de kalbi durmuştu faktör v heterozigot bi de mthfr1298 homozigot çıktı canım, 4000 lik clexan ve 100 mg günde 1 coraspirin kullanıyorum son bir iki gündür deli gibi başım dönüyo sanırım zaten düşük olan tansiyonum iyice yerlerde geziyo sende durumlar nasıl
Ben daha bugün yeni başlayacağım iğneye. Oksapar 4000, Coraspin 100. Nasıl etki bırakacağını bilmiyorum henüz. Düşüğüm hiç yok. Bir kere hamilelik geçirdim. Sağlıklı bir kızım var ama gelişim geriliği ile doğdu. O zamanlar hiç bir sebep bulunamamıştı.

Canım benim son adet tarihine göre 7 haftalık gebe olmam lazım ama henüz kese bile gözükmedi. Beta hcg artışını takip etti doktor sıkıntı yok geç yumurtlamışsın ve dolayısıyla geç döllenmişsin sanırım dedi. Kese gözükünce onun ölçümüne göre haftayı belirleyeceğiz dedi. Sanırım senin durumunda aynı..
Cevabın için teşekkür ederim canım şöyle söyleyim adetim 2 gün geçmişti gebeliğimi öğrendiğimde beta hcg 750ydi o gün keseyi görmedim.1 hafta sonra keseyi gördüm ultrason kağıdında 6hafta 2 gün yazıyordu doktor bakalım büyüyecek mi 10 gün sonra gel dedi.bu gidişimde de kalp atışını gördüm dinledim ama şimdi de doktor 6+3 gibi görünüyor dedi o yüzden kafam karıştı.Bebeğim geriden mi geliyor diye

Selam kızlar sata göre 6+1 de doktora gittim bebeği göremedik. İki tane daha cocugum var onlarda 6. Haftada kalp atısını duymuştum. İçime kurt düştü acaba boş gebelik midir? Siz kalp atışlarını ne zaman duydunuz?

:dondurma::dondurma::dondurma:
Valla bende hamile güzelliği gelsin diye beklerken sanki cirkinlestim yüzük bı karardı lekendi gibi hissediyorum.
Şimdiden lekelenir mi ya, ben de karardı gibi hissediyorum, özellikle göz altlarım. Hatta dün yolda bir kadın durdurdu gençsiniz ama yorgun görünüyorsunuz diye, özellikle gözaltlarınız dedi, meğer bana tanıtım yapacakmış hani şu katalogtan seçip alınan güya hem zayıflatma hem dinçleştirme hapları fln varya, ondan satıyormuş. :bicak: Hamileyim ben yeaaa dedim :halay: Ama hamilelere göre de ürünleri varmış, dilaltı folik asit bvitamini fln. :dondurma:

Pıhtılaşma testi sonucuna göre başlattı. Benim tedavilere rağmen bebek olmayınca doktor pıhtılaşma testi istemişti.
Ben de 3 aylık tedaviden sonra dinlenme döneminde hamile kaldım, özellikle 2. ayda çekildiğim rahim filminin etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir yıl hamile kalamadım ama doktor benden öyle bir test istemedi. Şuan yaptırma ihtimalim var mı acaba? Maliyeti nedir bu testin?

Back