• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

75.5 76 arasında gebe kaldim. Sonra 75e düştüm. Ama tekrar 76 oldum. Yemeği abartiyorum ondan kilo alma egilimim var. Öğün falan atladigimda sonraki ögunde cok yiyorum.
Sabahları da uyanamiyorum düzen oturtamadım kısaca . Süt ve yoğurt olayını aksatmiyorum.
Ay bende 70le kaldınız iki haftada 76 oldunuz sandım :)
Zaten oldugunuz vücudunuzun benimsediği kilodasınız bi kilo eksik bi kilo fazla hamile kalmadan öncede oluyordur sıkıntı yapmayın :)

Ay bende 70le kaldınız iki haftada 76 oldunuz sandım :)
Zaten oldugunuz vücudunuzun benimsediği kilodasınız bi kilo eksik bi kilo fazla hamile kalmadan öncede oluyordur sıkıntı yapmayın :)
70 den 76 ya çıksa aglardim. Çok kilolu başlayınca bende stres yaptı.

:) canımın cekmesini aşermeye baglamadım dedigin cahillik kelimesi veya sakat doğum vs aklımdan gecmiyor
Bu sadece bebek icin değil normal hayatta da zararlı benim için farkındayım

Ancak ben herşeyin dozu olduguna inanıyorum
Abartmadığım sürece bikaç adet cips kacırmamın veya cikolata seker vs neyse atıstırmamın şimdiye kadar bana da bi zararı dokunmadı nasipse doğarsa çocuğuma da zarar vereceğini düşünmüyorum

Sen hurmadan cikolata tadı alabilirsin veya kendi evde yaptıgın kakaolu tariflerden ancak beni kesmiyor demekki

Yine de tavsiyelerin ve yorumun icin sağol
Allah ne verdiyse yiyorum dediğin için öyle dedim

Allah ne verdiyse yiyorum dediğin için öyle dedim
E yiyorum :)
da öyle filmlerdeki obezler gibi paketlerce kilolarca yemiyorum
Sakınan göze cöp batar inanısım hakim fazla takıntılı değilim
Aman bi avuc cips yedim eyvah bebeğe bişey olur diye düşünürsem kesin olur :)

Ben kullanıyorum bende de bulantılar çok fena :KK43:
Metpamid kullandım 3-4 gün çok etki etmedi mayi içine kattırıp evde aldım o da çok fayda vermedi :KK43:
2 güne bir zofer alıyorum 8mg onunla rahatladım biraz

Bende çok kötüyüm 3 gündür bir şey yiyemedim şimdi yedim, metpamid fetusa geçer yazıyor kararsız kaldim

Bende çok kötüyüm 3 gündür bir şey yiyemedim şimdi yedim, metpamid fetusa geçer yazıyor kararsız kaldim
Zaten çok bi faydasını göremedim başka bi şey deneyebilirsin.. 48 kiloyla hamile kaldım şimdi 45.5-46yım :(
Ruh gibiyim, bişeyler yiyebilmek için zofer kullanıyorum, ama doktorum da çok sık kullanma dedi iki güne bir alıyorum şimdilik biraz da vicdan azabı çekiyorum :(
İnş daha fazla kilo vermem bu şekilde idare ederim
Bi de sık sık bişeyler atıştırmak iyi geliyor ayva, muz, kuru kayısı, hurma, ceviz midemi oturtuyor bu aralar krakerden de tiksindim

Zaten çok bi faydasını göremedim başka bi şey deneyebilirsin.. 48 kiloyla hamile kaldım şimdi 45.5-46yım :KK43:
Ruh gibiyim, bişeyler yiyebilmek için zofer kullanıyorum, ama doktorum da çok sık kullanma dedi iki güne bir alıyorum şimdilik biraz da vicdan azabı çekiyorum :KK43:
İnş daha fazla kilo vermem bu şekilde idare ederim
Bi de sık sık bişeyler atıştırmak iyi geliyor ayva, muz, kuru kayısı, hurma, ceviz midemi oturtuyor bu aralar krakerden de tiksindim

Çok zor ya ben kızımda böyle kesişmedim yemeden, yiyordum çıkartıyordum, bunda ikiz olunca sanirim çok şiddetli hissettirdi banada. Bende 3 gündür armut yiyorum oda bana iyi geldi insallah biran önce toparlariz

İyi akşamlar eylül anneleri :KK200: bizde geçen Pazartesi keseyi görmüştük iki gün sonra kontrolüm var bakalım kalp atışlarını duyabilecek miyiz

Çok zor ya ben kızımda böyle kesişmedim yemeden, yiyordum çıkartıyordum, bunda ikiz olunca sanirim çok şiddetli hissettirdi banada. Bende 3 gündür armut yiyorum oda bana iyi geldi insallah biran önce toparlariz
Ayy sizin ikizi miymiş :):)
O zaman bukadar çok olması ondandır :)
Allah sağlık sıhhat versin üçünüze de :)

Shut Up_ Shut Up_ lekelenmelerin nasıl oldu
Progestanı kullanmaya başladığımdan beri giderek azaldı hatta bugün hiç görmedim :)
İnş seninki de geçmiştir
Bi de ben hep vajinal kullandım

Back