• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de 3 aylık tedaviden sonra dinlenme döneminde hamile kaldım, özellikle 2. ayda çekildiğim rahim filminin etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir yıl hamile kalamadım ama doktor benden öyle bir test istemedi. Şuan yaptırma ihtimalim var mı acaba? Maliyeti nedir bu testin?
Genellikle peş peşe düşükler olduğunda istiyor doktor. Herkes yaptırmıyor yani bu testi. Benim 18 embriyodan hiçbiri yaşamadı. O yüzden eşimle bana genetik test yaptırmıştı. Genetik testi isterken pıhtılaşma testi de istemiş. Öyle ortaya çıktı.

Günaydınnnn annişlerrr
Dün minnoşumun kalp atışlarını tekrar duyduk. Pıtpıtlar güm güm e dönmüş maşallah :nazar:
Bu arada ultrasonda bebek daha az büyümüş görünüyordu doktora sordum. Şu an boy ölçümü çok önemli diil dedi bak dedi elimi minicik oynatsam günleri ilerleyiveriyor dedi. Hakkaten de azıcık oynattı 4 gün ileri attı. Şu dönemde önemli olan kalp atışları dedi. Ritmi falan iyiyse gerisine bakmıyoruz daha dedi. Kesenin biçimi de düzgün tamamdır dedi. Yani 6+5 çıkmış 7+4 çıkmış bunlar pek önemli değilmiş şu dönem. Size de yzayım da kafanıza takmayın günüyle niye aynı değil falan diye.
Sağol canım, doktor da sorun değil geç yumurtlamışsındır dedi. Son adet tarihine göre 7+3 iken ultrasonda 5+6.

Genellikle peş peşe düşükler olduğunda istiyor doktor. Herkes yaptırmıyor yani bu testi. Benim 18 embriyodan hiçbiri yaşamadı. O yüzden eşimle bana genetik test yaptırmıştı. Genetik testi isterken pıhtılaşma testi de istemiş. Öyle ortaya çıktı.
İlk gebelik olunca bilemiyor tabi insan. Allah kimseyi bunlarla sınamasın. :dua:

:dondurma::dondurma::dondurma:

Şimdiden lekelenir mi ya, ben de karardı gibi hissediyorum, özellikle göz altlarım. Hatta dün yolda bir kadın durdurdu gençsiniz ama yorgun görünüyorsunuz diye, özellikle gözaltlarınız dedi, meğer bana tanıtım yapacakmış hani şu katalogtan seçip alınan güya hem zayıflatma hem dinçleştirme hapları fln varya, ondan satıyormuş. :bicak: Hamileyim ben yeaaa dedim :halay: Ama hamilelere göre de ürünleri varmış, dilaltı folik asit bvitamini fln. :dondurma:
Ayy fırsatçı valla şimdiden lekelenme olmaz tabide halsizlik ten kaynaklanan solgun bı görüntü oluyor sanırım oda çirkin gösteriyor

Ben de 3 aylık tedaviden sonra dinlenme döneminde hamile kaldım, özellikle 2. ayda çekildiğim rahim filminin etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir yıl hamile kalamadım ama doktor benden öyle bir test istemedi. Şuan yaptırma ihtimalim var mı acaba? Maliyeti nedir bu testin?
Canım düşük problemi yaşayınca hatta bir düşükte bile istemiyorlar ama iki ve daha fazla düşük olunca genetik tarama yapılıyor fakültede yaptırmıştım ben hatta kromozom taramasında yapıldı. Yani doktorun istemesi gerekir galiba bazı tüp bebek dokyorlarida düşük olmadan akıllı davranıp öncesinde yaptırabiliyor hastalarına tabi sende bı danış doktoruna önlem almış olursun. Bebeğimizi kaybedince onlar kimyasalmis deyip geçiyorlar ama bizim canımız yaniyor

NasılsınıZ kızlar :KK37:
Ben Bildiğiniz sersemim bugün :işsiz:
Benim mercimek ne halt ediyorsa:skandal:
Kasık ağrısından bi değişik oldum

Bende bugün kan testi yaptım
1.test 112
2.test 260
3.test 560

Hamilemiyim değilmiyim anlamadım ya ben çok tuvalete gidiyorum daha 4 haftalık normal mi
Birde canım herşeyi çekiyor sanki anlamadım gitti :bicak::bicak::bicak:

Cevabın için teşekkür ederim canım şöyle söyleyim adetim 2 gün geçmişti gebeliğimi öğrendiğimde beta hcg 750ydi o gün keseyi görmedim.1 hafta sonra keseyi gördüm ultrason kağıdında 6hafta 2 gün yazıyordu doktor bakalım büyüyecek mi 10 gün sonra gel dedi.bu gidişimde de kalp atışını gördüm dinledim ama şimdi de doktor 6+3 gibi görünüyor dedi o yüzden kafam karıştı.Bebeğim geriden mi geliyor diye
ultrason kağıdın da yazan son adet tarihine göre girilen sanırım. Doktorun ölçümü daha az ise bence geç döllenmedir canım bir sıkıntı yoktur
Ben adetim geçtikten 2 gün sonra kanda test yaptırmıştım çıkmamıştı. Adetim 10 gün geçince de sadece 43 çıktı. Dün 4400 dü 1 hafta sonra tekrar gel dedi öyle bekliyorum bende bakalım bana ne diyecek.

Ben daha keseyi filan göremedim aslında bu bizim hesabimiza göre olan tarih.. hatta dedim tamda 20-21 oluyor burçların dönüm tarihi arada kalacak kuzum inşallah sağlıklı bı sekilde sonuna kadar gideriz birlikte
Ben daha kan vermedim :-)
Pazartesi gideceğiz kısmetse
Benimki 14 aralıktı ;)
Benimkinin Burcu başak garanti :)))
Sezeryan olduğundan erken gelir bu tarihten :anneadayı:
İnşallah her şeyin başı sağlık canım :KK200:

Ben daha keseyi filan göremedim aslında bu bizim hesabimiza göre olan tarih.. hatta dedim tamda 20-21 oluyor burçların dönüm tarihi arada kalacak kuzum inşallah sağlıklı bı sekilde sonuna kadar gideriz birlikte
Biz de daha kese görmedik doktora bugün gittim iki hafta sonra gel dedi tüp bebek benim geç değil mi ya iki hafta

Daha çok erken değil mi ben de 4 haftalığım ama ben de yok halsizlik felan ya da var da anlamıyormuyum acaba
Herkes bir olmuyo canım benim 1 haftadır kasık ağrım var.
Kızımda da olmuştu ;)
Yakında kendini belli eder senin mercimek:)))

Bende bugün kan testi yaptım
1.test 112
2.test 260
3.test 560

Hamilemiyim değilmiyim anlamadım ya ben çok tuvalete gidiyorum daha 4 haftalık normal mi
Birde canım herşeyi çekiyor sanki anlamadım gitti :bicak::bicak::bicak:
Hergün katlıyor bu değerler canım
Tebrik ederim inşallah bol bol artar değerin ;)

Daha çok erken değil mi ben de 4 haftalığım ama ben de yok halsizlik felan ya da var da anlamıyormuyum acaba
7 haftalıgım uyku ve yorgunluk fena aksamlarıda kasık agrısı :)
4haftalıkken yılbası haftası fink fink o parti senin bu davet benim gezip iciyordum ne agrım vardı ne baska bişey :)

Back