Benim de bulantı şu an yok çok şükür. Bazen gelecek gibi oluyor ama geçiyor.
Sürekli yemekte aklım fikrim
Bir de ara ara adet gibi kasık ağrıları oluyor

Arkadaslar bu mide bulantisi icin bi önerisi olan var mi kraker dışında gecirmiyo oda kusmada var cok bitkinim
Reklamlarda bu ilacı görmüştüm bitkiselmiş sanırım bi eczaneye sor doktorunada danış tabiki. İlk gebeliğimde ben 9 ay çektim böyle ilaçları fln bilmiyordum çok kötüydüm

Eklentiler

• 20190119_174012.png
    616,6 KB · Görüntüleme: 28
Bulantı için ilaç kullanan var mi?

Bence bir an önce bırak paketli gıdaları. Tatlı krizlerin oluyorsa hurma en iyisi. Kuru meyveleri ezerek içine fındık ceviz ve Antep fıstığı ekleyerek yapılan bir sürü tarif var internette.

Eskiden hamilenin canının çektiğini yemesi gerektiğine inanılıyormuş. Yemezse çocuk eksik doğarmış. Çünkü o kadar çok sakat Doğum vardı ki. Sebebini bu sanıyorlardı.
Günümüzde bunun cahillik olduğunu hepimiz biliyoruz. Asıl bebeğe zarar verecek şey her canımızın istediği şeyi yemek.

Bulantı için ilaç kullanan var mi?
Ben kullanıyorum bende de bulantılar çok fena
Metpamid kullandım 3-4 gün çok etki etmedi mayi içine kattırıp evde aldım o da çok fayda vermedi
2 güne bir zofer alıyorum 8mg onunla rahatladım biraz

:) canımın cekmesini aşermeye baglamadım dedigin cahillik kelimesi veya sakat doğum vs aklımdan gecmiyor
Bu sadece bebek icin değil normal hayatta da zararlı benim için farkındayım

Ancak ben herşeyin dozu olduguna inanıyorum
Abartmadığım sürece bikaç adet cips kacırmamın veya cikolata seker vs neyse atıstırmamın şimdiye kadar bana da bi zararı dokunmadı nasipse doğarsa çocuğuma da zarar vereceğini düşünmüyorum

Sen hurmadan cikolata tadı alabilirsin veya kendi evde yaptıgın kakaolu tariflerden ancak beni kesmiyor demekki

Yine de tavsiyelerin ve yorumun icin sağol

Akşamları yoğurt yedigimde,reflum artıyor.
Öğleden sonraları uyku durumu yaşıyorum. Bulantim ara ara az oluyor. Ama 76 kilo oldum ben. Aglamak istiyorum.

Akşamları yoğurt yedigimde,reflum artıyor.
Öğleden sonraları uyku durumu yaşıyorum. Bulantim ara ara az oluyor. Ama 76 kilo oldum ben. Aglamak istiyorum.
İlk aylar kilo almanın mantıgı yokmuş cunku bebek bizim değerlerimizden cekiyormus ben 56yla hamile kaldım ama doktor kilo almıyoruz dedi mesela
Siz neden kilo aldıgınızı ne değişti ne arttıda almaya basladıgınıza bi odaklanın derim
Ne kadar kilo aldınız buarada

Kızlar iki gün önce 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim,sata göre 5 haftalık. Geç döllenme oldu herhalde,şimdiki şikayetim şu vajinamda baskı hissediyorum. İdrarım olduğu zamanlar oluyor genelde bu normal mi, idrarı yaptıktan sonrada biraz sürüyor

75.5 76 arasında gebe kaldim. Sonra 75e düştüm. Ama tekrar 76 oldum. Yemeği abartiyorum ondan kilo alma egilimim var. Öğün falan atladigimda sonraki ögunde cok yiyorum.
Sabahları da uyanamiyorum düzen oturtamadım kısaca . Süt ve yoğurt olayını aksatmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…