Ayyy ne güzel, sen de çok uğraşmışsın.Mutlu son olacak artık inşallah.kizlarr hayirli olsunn bende sizdenimm. 6 catlatma ignesiyle tedavi 2igneli asilama sonrasinda 5 olumsuz tup bebek tedavisinden sonra 6.denemede hamileyim insallahh. Keseyi gordum. Pazartesi kalp atisina gidicemm
Sizde de mi pıhtılaşma sorunu var acaba ?İnşallah canım benimde tek istediğim o.. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın acısını göstermesin inşallah. 29 unda randevum var heyecanla bekliyorum.. ama.bu defa için çok rahat endişe mutlaka var ama inşallah rabbim korktuğumuza uğratmasın
folic-trio yazdı doktor bana önceki hamileliğim de de vinelac kullanmıştım canım. İkisi de multi vitamin. Gebe kalmadan öncede folicode kullanıyordum.Hangi folik asiti kullanıyorsunuz kızlar
Ay Allah yardımcınız olsun maşallah vizede nasip etsin n olurkizlarr hayirli olsunn bende sizdenimm. 6 catlatma ignesiyle tedavi 2igneli asilama sonrasinda 5 olumsuz tup bebek tedavisinden sonra 6.denemede hamileyim insallahh. Keseyi gordum. Pazartesi kalp atisina gidicemm
Yaa inş sağlıkla kucağınıza alırsınız hepimiz alırız inş ne hikayeler var ya ne hayatlar gerçekten herkes kendi yaşadığı stresi üzüntüyü kendi bilir Allah bu yoldan geçen herkesin yardımcısı olsun kimseyi çok bekletmesin sağlıklı evlatlar versin inşBenimki de 3 yıllık beklemenin ardından kendi geldi. Hala inanamiyorum. Doktorun biri tup bebekle bile yüzde 10 ihtimal gebe kalman demişti. Ondan kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.
Canım benim son adet tarihine göre 7 haftalık gebe olmam lazım ama henüz kese bile gözükmedi. Beta hcg artışını takip etti doktor sıkıntı yok geç yumurtlamışsın ve dolayısıyla geç döllenmişsin sanırım dedi. Kese gözükünce onun ölçümüne göre haftayı belirleyeceğiz dedi. Sanırım senin durumunda aynı..Merhaba kızlar aranızda yeniyim 6+5 benim de bebeğimSon adet tarihime göre 8+2 aradaki fark geç döllenme mi oluyor pek bilgi sahibi değilim ilk bebeğim2 gün önce kalp atışlarını gördüm vajinal ultrasonla doktor küçük olduğu için karından görülmeyeceğini söyledi.Bir de sıkıntım şu ki mide bulantısı meyve dahi yesem bulanıyor ben de bulanmasın diye çubuk kraker,ekmek gibi karbonhidrata boğuldum zaten kilo fazlam varken hamile kalmıştım çok korkuyorum kilo almaktan hele şimdiden tecrübeli olanlar yardımcı olabilirler miii
Benim başıma gelmedi ama çevremde antibiyotik ve ağrı kesici kullanıp sonrasında hamile kaldığını öğrenenler oldu herhangi bir sıkıntı olmamıştıMerhaba kızlar benim 3. hamileligim planlamadan bize sürpriz oldu.9 yaşında bir kızım ve 1 yaşında oğlum var.Ben son ay diş ağrısı yüzünden hem ağrı kesici hem de antibiyotik kullandım en sonunda da kanal tedavisi oldum ve bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah bebeğe bi zararı olmaz kullandıklarımdan. Acaba aranızda bu konuyla ilgili tecrübesi olan var mı arkadaşlar
omage royal ve vinalac kullanıyorum folik asit dışında progestan ve kan sulandırıcı iğnem var kendimi ilaç kutusu gibi hissediyorumAynen bende kullanmak istiyorum ilk gebeliğimde midem bulanmaya başladıktan sonra hiçbişe kullanamadım bunda inşlh öyle olmaz olursada şimdiden biraz depolayayım :) omega ile vitaminde hamgilerini kullanıyorsun?
Selam, yeni üye oldum :) üçüncü ama ilk planlı gebeliğim ve planlı yapmak hiç bana göre değilmiş! 16 Ocak olan adet günümden 6 gün önce yanı ayin 10 unda Clearblue 6 gün önce gösteren test yapmıştım (- )çıktı. Sonra başka bir erken gösteren test daha yaptım o da (-)
En son doktora gittim bat a 2 gün kala doktor iki ay daha kalamazsan gel dedi ultrasonla kontrol etti ve hersey yolunda gözüküyor dedi. Tamamen inanmıştım hamile olmadığıma ama ertesi sabah midem bulandı ve test yapıp pozitif çıkınca şok oldum. Diğer iki hamileliğimde 5 ay boyunca günde ortalama 15 defa istifra ettiğim icin genelde hastaneler de geçer ilk 5 ayım. Umarım bu defa daha iyi geçer. Sanıyorum grupta sadece benim 3. Hamileliğim :)
Sagol canim benimmAyyy hayırlı olsun insalllah
Amin canim insallahhAyyy ne güzel, sen de çok uğraşmışsın.Mutlu son olacak artık inşallah.
Amin canim allah isteyen herkese nasip etsin insallahhAy Allah yardımcınız olsun maşallah vizede nasip etsin n olur
Evet canım malesefSizde de mi pıhtılaşma sorunu var acaba ?
Masallah Sanıyorum benim icin max. 3. Peki isteyerek mi oldu?Benim 4. canım :)
progestan ve kan sulandırıcı iğneniz ne için acaba? Bende de rahim ağzı yetmezliği varda ondan soruyorumomage royal ve vinalac kullanıyorum folik asit dışında progestan ve kan sulandırıcı iğnem var kendimi ilaç kutusu gibi hissediyorum
İğneyi batırınca şırıngayı geri çekip kan geliyor mu diye bakıyor musun? Kan gelirse damara denk gelmiştir. Ben de otogardan iğneyi kalçadan vurulmuştum, kalp atışını duyunca iğneyi kesip vajinal jel vermiştiAyyy inşallah. Gerçi bebiş için herşeye razıyım ama hem göbeğim hem kalçam mosmorikisi de ağrı yapıyor artık
Günaydın canım ya ben de 7 de Uyandim uyumak istiyorum şimdi tatile de girdik keyfini çıkarmak istiyorum ama bu nedir niye unutamıyoruz ki acaba? Ben hala da hastayım boğazım daha da kötü onun da etkisi olabilir bilmiyorum kiGunaydin kizlar ben her sabah gjbi yine din diye kalktim
Uykulu olmam gerekmez mi
12de yatip 6da kalkmak nedir ya
Camursu akintim var
Masallah Sanıyorum benim icin max. 3. Peki isteyerek mi oldu?
Canım iğnenin üzerinde I.V yazıyorsa damardan da uygulanabilir demekmiş. Ben Ka geliyormu diye bakmaya çalışıyodum ama bunu öğrenince sıkıntı olmadığını anladım. Yani damara da denk gelse sıkıntı olmuyormus. Hemşire soylediİğneyi batırınca şırıngayı geri çekip kan geliyor mu diye bakıyor musun? Kan gelirse damara denk gelmiştir. Ben de otogardan iğneyi kalçadan vurulmuştum, kalp atışını duyunca iğneyi kesip vajinal jel vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?