Sizde de mi pıhtılaşma sorunu var acaba ?

Benimki de 3 yıllık beklemenin ardından kendi geldi. Hala inanamiyorum. Doktorun biri tup bebekle bile yüzde 10 ihtimal gebe kalman demişti. Ondan kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.

Benimki de 3 yıllık beklemenin ardından kendi geldi. Hala inanamiyorum. Doktorun biri tup bebekle bile yüzde 10 ihtimal gebe kalman demişti. Ondan kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.
Yaa inş sağlıkla kucağınıza alırsınız hepimiz alırız inş ne hikayeler var ya ne hayatlar gerçekten herkes kendi yaşadığı stresi üzüntüyü kendi bilir Allah bu yoldan geçen herkesin yardımcısı olsun kimseyi çok bekletmesin sağlıklı evlatlar versin inş

Canım benim son adet tarihine göre 7 haftalık gebe olmam lazım ama henüz kese bile gözükmedi. Beta hcg artışını takip etti doktor sıkıntı yok geç yumurtlamışsın ve dolayısıyla geç döllenmişsin sanırım dedi. Kese gözükünce onun ölçümüne göre haftayı belirleyeceğiz dedi. Sanırım senin durumunda aynı..

Merhaba kızlar benim 3. hamileligim planlamadan bize sürpriz oldu.9 yaşında bir kızım ve 1 yaşında oğlum var.Ben son ay diş ağrısı yüzünden hem ağrı kesici hem de antibiyotik kullandım en sonunda da kanal tedavisi oldum ve bir kaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah bebeğe bi zararı olmaz kullandıklarımdan. Acaba aranızda bu konuyla ilgili tecrübesi olan var mı arkadaşlar

Benim başıma gelmedi ama çevremde antibiyotik ve ağrı kesici kullanıp sonrasında hamile kaldığını öğrenenler oldu herhangi bir sıkıntı olmamıştı

Aynen bende kullanmak istiyorum ilk gebeliğimde midem bulanmaya başladıktan sonra hiçbişe kullanamadım bunda inşlh öyle olmaz olursada şimdiden biraz depolayayım :) omega ile vitaminde hamgilerini kullanıyorsun?
omage royal ve vinalac kullanıyorum folik asit dışında progestan ve kan sulandırıcı iğnem var kendimi ilaç kutusu gibi hissediyorum

Benim 4. canım :)

Ayyy hayırlı olsun insalllah
Sagol canim benimm
Ayyy ne güzel, sen de çok uğraşmışsın.Mutlu son olacak artık inşallah.
Amin canim insallahh
Ay Allah yardımcınız olsun maşallah vizede nasip etsin n olur
Amin canim allah isteyen herkese nasip etsin insallahh

Kizlar cok buyuk sikintilar yasadim ama asla pes etmedim cok sukur nasip oldu. Bisey olcak diye korkmayin hep pozitif olun o zaman her sey guzel oluyo. Rabbim hepimize guzel gunler yasatsin bebislerimizle insallah

Gunaydin kizlar ben her sabah gjbi yine din diye kalktim
Uykulu olmam gerekmez mi
12de yatip 6da kalkmak nedir ya
Camursu akintim var

Ayyy inşallah. Gerçi bebiş için herşeye razıyım ama hem göbeğim hem kalçam mosmor ikisi de ağrı yapıyor artık
İğneyi batırınca şırıngayı geri çekip kan geliyor mu diye bakıyor musun? Kan gelirse damara denk gelmiştir. Ben de otogardan iğneyi kalçadan vurulmuştum, kalp atışını duyunca iğneyi kesip vajinal jel vermişti

Gunaydin kizlar ben her sabah gjbi yine din diye kalktim
Uykulu olmam gerekmez mi
12de yatip 6da kalkmak nedir ya
Camursu akintim var
Günaydın canım ya ben de 7 de Uyandim uyumak istiyorum şimdi tatile de girdik keyfini çıkarmak istiyorum ama bu nedir niye unutamıyoruz ki acaba? Ben hala da hastayım boğazım daha da kötü onun da etkisi olabilir bilmiyorum ki

Canım iğnenin üzerinde I.V yazıyorsa damardan da uygulanabilir demekmiş. Ben Ka geliyormu diye bakmaya çalışıyodum ama bunu öğrenince sıkıntı olmadığını anladım. Yani damara da denk gelse sıkıntı olmuyormus. Hemşire soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…