Aynen ya ben de de. Habire usume var

Ben de 6 senedir iğne kullana kullana şunu keşfettim bazı noktalara daha iğneyi dokundurunca çok acıyor, o noktalara yaparsan genelde kanayıp morarıyor o yüzden o noktalara yapmıyorum. Bir de iğne yaptıktan hemen sonra üstüne bastırmak gerekliymiş morarmaması için hemşire söyledi bu da biraz fayda etti ama yine de göbeğim morluklar içinde

Benim bir arkadaşım da bana yüzünde gebelik güzelliği var hamile misin diye sormuştu ve ben daha bilmiyordum gebe olduğumu bile.. bazıları anlıyor ya nerden bilmem. Yüz değişiyormuş sanırım ilk aylar bi

Günaydınnnn annişlerrr
Dün minnoşumun kalp atışlarını tekrar duyduk. Pıtpıtlar güm güm e dönmüş maşallah
Bu arada ultrasonda bebek daha az büyümüş görünüyordu doktora sordum. Şu an boy ölçümü çok önemli diil dedi bak dedi elimi minicik oynatsam günleri ilerleyiveriyor dedi. Hakkaten de azıcık oynattı 4 gün ileri attı. Şu dönemde önemli olan kalp atışları dedi. Ritmi falan iyiyse gerisine bakmıyoruz daha dedi. Kesenin biçimi de düzgün tamamdır dedi. Yani 6+5 çıkmış 7+4 çıkmış bunlar pek önemli değilmiş şu dönem. Size de yzayım da kafanıza takmayın günüyle niye aynı değil falan diye.

Vayy süpermiş bana hic güzel demediler bi tanesi hamilr mahmurlugu dedi bi tanesi regl olamamıssında sismiş gibi dedi

Benimkinin ritmi 100 dü

gece acıktığında ekmeğe gömülme yoğurt ye dedi. gerçekten tokluk hissi de veriyor. siz de acıkınca öyle yapın insallah az kilo alırım ya
Bende aclık henüz baslamadı aksi gibi normaldede yediklerim fazla gelmeye midemi rahatsız etmeye basladı
İlk ücayı kilo almadan bitirirsek sobrası daha kolay olur diye düşünüyorum
Kac kg ile hamile kaldın

Benim gibi bazen hiç hamile değilmiş gibi hisseden var mı? 5+4 oldum bugün. Keşke bir an evvel karnımız filan büyüse, bebek tekme atacak kıvama gelse

Benim gibi bazen hiç hamile değilmiş gibi hisseden var mı? 5+4 oldum bugün. Keşke bir an evvel karnımız filan büyüse, bebek tekme atacak kıvama gelse
ay beeen :) bazen çok normal hissediyorum kendimi belirtiler de olmadığına herhalde. göğüslerim hassas yalnızca o kadar. bir an önce 2. döneme geçmek istiyorum ilk dönem çok sıkıcı

Ay gelmesin o günler hazır değilim :)
Malesef hamileliğimizin son üc ayı yaza denk gelicek
Yazında hamileler hep cok terliyor ayakları sisiyordu hic hazır değilim o görüntüye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…