evet bende bunu duyduğumdan beri her gün 1 ayva yiyorum :)Ayva yiyenin çocuğu güzel olurmuş Arkadaşlar Eylül anneleri olarak bilginiz olsun
Büyük ihtimal :)bence yüzün ele veriyodur sen ne kadar anlamasan da.
evet iç karnı genişmiş şimdi 8 aylık hala cok kücük
Yedim bende yarım ayvaevet bende bunu duyduğumdan beri her gün 1 ayva yiyorum :)
Bende kullanıyorum canım. Benimde üç düşükten sonra anlaşıldı pıhtılaşma bide folik asit döngüsünde sıkıntı çıktı. Clexane 4000 yazdı aslında günde iki defa ama o ilaç yok piyasada oksapar kullanıyorum muadili imiş .birde regsensis Max kullanıyorum geniş çaplı vitamin desteği tavsiye ederim. Benimde on gün sonra randevum var diğerlerini kalp atışını duymadan kaybetmiştim inşallah bu defa aldığımız önlemler ve dualarım sayesinde rabbim bebeğimi bana bağışlar.. hepimizede insalllahMerhaba. Bugün doktora gittim. Bebek tam 7 haftalık. Kalp atışını dinledik. Genetik test yaptırmıştım. Onun sonucuna göre kan sulandırıcı iğne yazıldı. Günde bir Aspirin verdi. İlk hamileliğimde gelişim geriliği ile başımız dertteydi. Bu sefer önlemleri aldık. İnşallah herşey daha güzel olacak dedi doktor. Hayırlısı. Darısı kalp atışını duymayanlara. Benim gibi iğne kullanmak zorunda olan var mı?
hayırlı olsun. Ne kadar güzel olmuş. Benim oğlum da 17 aylık. Kafamda deli sorular... bu arada ikincisi de planlı oldu :)Sabah beş buçukta idrar testi yaptım. Altıda kan vermeye gittim. İlki tüp bebek. Kızım 15 aylık. Bu doğal yoldan oldu çok şükür. Hâlâ emziriyorum. Bakalım ne olacak
benimde 17 aylık bir oğlum var. Vicdan azabı çekiyorum sanki. Ama her şey güzel olacak değil mi?Bende öyle değil maalesef , hala hamile değilmişim gibi geliyor, birde oğluma karşı farklı hisler içindeyim hatta ilk öğrendiğim 4 gece boyunca uykularımdan oğlumun ismini sayıklayarak uyandım hep anlamadım niye böyle oluyor...
ilk gebeliğimde 12. Haftada bir hafta midem bulanmıştı. Ama bunda 6. Haftadan itibaren feciyim. Çok bulanıyor midem daha kusmadım çok şükürÇok araştırdım bazılarında 6. Haftadan sonra bazılarında 7.haftadan sonra başlıyormuş, hatta 9.hafta başlayan bile varmış. Bazılarında da hiç olmuyormuş
bende de çok tiksinme oluyor. Bulantılarım da var. İnşallah kusmaya dönmez. Hayırlısıyla atlatalım şu dönemi inşallahBence neden yok diye sorgulama. Olmadigi icin sukret canim. Benim tiksintilerim oluyor. 7+1 bugun. Bu zamana kadar 1 defa cok afedersin istifra ettim. Baska da yok. Ama bazi seylerden tiksindim. Yiyemiyorum. Ve mide yanmasi eksimesi oluyor. Cok sukur ki bulantilarimiz yok. Herkesin bunyesi farkli...
Merhabalar herkese benim de 2. Gebeligim
hayırlı olsun hoşgeldiniz :)Merhaba arkadaşlar bugün kalp atışını gördüm aranıza katılıyorum herkesin hamileliğini tebrik ederim
Annelik süper bir duygu. Anlatmaya kelimelerin yetemeyeceği bir duygu. Allahımherkese nasip etsin inş. Şu an karmaşık olman çok normal. Benim ilk hamileliğimde bulantım falan çok olmamıştı. O yüzden hamileolduğumu unuttum çoğu zaman. Ama doğunca o gördüğüm ilk anda sanki yıllardır anneydim. 14 saat sancıdan sonra öğleden sonra doğurdum oğlumu. Ve o gece annemi ve kv mi eve gönderip kocam ve oğlumla yalnız kaldım hastanede. Kocam saatlerdir uykusuzdu bende öyle. Kocamı uyuttum oğlumla baş başa kaldım. Nasıl bir cesaret sen tahmin et artık.Ikinci kez anne olacaklar var ise sorayim annelik nasil bir duygu?. Ben cok karmasik duygulardayim hem iyi hem tedirgin, insallah ilk bebegimiz olacak ama daha once anne olanlar neler hissettiler cok merak ediyorum.
canım çok şanslısın. Benim de ilk hamileliğimde sadece 1 hafta bulantım olmuştu. Karnım şişmeye başlayınca hamileliğin ne olduğunu anlamaya başladımKızlar mideleriniz ne durumda? Ben altıncı haftadayım ama hiç bulantım yok. Sadece mide yanmalarım oluyor, hamile olmadan önce de vardı onlar zaten. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca. Anormal mi benim durumum?
Ben de 6000 lik enox ve regenesis max kullanıyorum canım pıhtılaşma var bir düşük yaptım. Inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimiziBende kullanıyorum canım. Benimde üç düşükten sonra anlaşıldı pıhtılaşma bide folik asit döngüsünde sıkıntı çıktı. Clexane 4000 yazdı aslında günde iki defa ama o ilaç yok piyasada oksapar kullanıyorum muadili imiş .birde regsensis Max kullanıyorum geniş çaplı vitamin desteği tavsiye ederim. Benimde on gün sonra randevum var diğerlerini kalp atışını duymadan kaybetmiştim inşallah bu defa aldığımız önlemler ve dualarım sayesinde rabbim bebeğimi bana bağışlar.. hepimizede insalllah
28 aralıktı. Geçen çarşamba da test günümdüAaa gerçekten mi ne büyük savaş ne büyük mücadele tebrik ederim ne zamandı transfer sizin
Test günü pozitif çıktı, 6 gün sonra baktık yine sorun yoktu, 25inde ultrason muayenesine çağırdılar. Tüp bebek doktoruma devam edicem. Bi aksilik olmazsa doğumu da onda yapmak istiyorum tabi nasip olursa o günler.Kan testlerin nasıldı hiç gittin mi doktora peki tüp bebek doktorunda mı devam yoksa başka doktora mı geçtin
Hangi hastane hangi doktor bir de kan değeri artışlarınında yazarmısın sadece iki kere mi test yaptın doktor başka istemedi miTest günü pozitif çıktı, 6 gün sonra baktık yine sorun yoktu, 25inde ultrason muayenesine çağırdılar. Tüp bebek doktoruma devam edicem. Bi aksilik olmazsa doğumu da onda yapmak istiyorum tabi nasip olursa o günler.
İzmir irenbe Test günü 230, 6 gün Sonra 1300. Evet bidaha istemedi. Tam 2 ye katlayarak gitmemiş diye biraz evham yapmıştım ama normalmiş, illa ikiye katlayarak artması şart değilmiş. Bi daha kan istemedi direk ultrasona gün verdiHangi hastane hangi doktor bir de kan değeri artışlarınında yazarmısın sadece iki kere mi test yaptın doktor başka istemedi mi
ay bi midem kazındı tamm sandviçe gömülecektim ki doktorumun söyledikleri aklıma geldiYedim bende yarım ayva
Maşallah ya, ikinciler öyle, aratmadan geliyor sürpriz yapıyorlar :) Benim de 3 ilaç tedavisinden sonra kendiliğinden oldu. Doktorum kan sulandırıcıdan fln bahsetmedi hiç, tedaviye de o doktora gitmiştim, aşılamadan önce bir ay bekleyelim dedik. Tedavinin ikinci ayında rahim filmi de çekilmiştim. Çok şaşırttı beni bu bebek. Miyomum var 20mm, o da büyüyecekmiş, zararı yok dedi doktor, umarım sıkıntı olmaz.Benim de ilki çok zor oldu. Miyom ameliyatı ve rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Üç ilaç tedavisi, iki aşılama, iki tüp bebek sonunda kavuştuk kızıma. Çok şükür ikinci kendiliğinden oldu. Aralarında iki yaş olacak inşallah :)
Aynen bende kullanmak istiyorum ilk gebeliğimde midem bulanmaya başladıktan sonra hiçbişe kullanamadım bunda inşlh öyle olmaz olursada şimdiden biraz depolayayım :) omega ile vitaminde hamgilerini kullanıyorsun?Evet bence de başla ihmal etme hatta hamile kalmayı düşündüğünden itibaren kullandırıyo doktorlar bende omega 3 ve vitamin kullanıyorum ek olarak doktorum erken başlattı sanırım ikiz benim belki ondandır
Merhaba ben de tüp bebekle hamileyim sanırım 2 aşılama beş tüp bebekten sonra pozitif gibi
İlk test sekizinci gün 112
İkinci test onuncu gün 260
Yarın 12 gün testi yapacağız korkularım bitmiyor şayet hamile isem ben de Eylül 25 Doğum yapacağım gibi keseyi ne zaman görürüz sizce
kizlarr hayirli olsunn bende sizdenimm. 6 catlatma ignesiyle tedavi 2igneli asilama sonrasinda 5 olumsuz tup bebek tedavisinden sonra 6.denemede hamileyim insallahh. Keseyi gordum. Pazartesi kalp atisina gidicemmSen de bendensin o zamanbenim de 2 aşılama 5 tüp bebek ve nihayet sağlıklı bir pozitif sonuç. Ama ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım sanırım. Benim de doktorum çok geç çağırdı beni nerdeyse 6+3 filan olucam muayene için gittiğimde. Seni de çok tebrik ederim
Vajinada öyle bisey hissetmedim ama bu sitede okumuştum biri şişlik olduğunu ve bunun hamilelik belirtisi olduğunu yazmıştı bende dikkat ettim gerçektenMerhaba arkadaşlar Allah hayırlı gebelikler versin gebeliğinizde vajinanın belli noktasında batma ağrı hissediyor musunuz
Selam, yeni üye oldum :) üçüncü ama ilk planlı gebeliğim ve planlı yapmak hiç bana göre değilmiş! 16 Ocak olan adet günümden 6 gün önce yanı ayin 10 unda Clearblue 6 gün önce gösteren test yapmıştım (- )çıktı. Sonra başka bir erken gösteren test daha yaptım o da (-)Merhaba kızlar burada neler yasadiklarimizi nasil gebelik gecirecegimizi nasil hamile kaldigimizi gebelik belirtilerini anlatalim. Yeni hamilelere ve hamile kalmak isteyen arkadaslara da yardimci olalim. Insallah dileyen herkes anne olur en kisa zamanda. Sat 4 aralik ve 8 gun kala cift cizgi sonuc hamileyim sanirim :)
Merhaba doktorum benden de genetik test istedi PAI 4G/4G çıktı diğer değerler normal sonucum bugün çıktığı için doktoruma gösteremedim tüp bebek tedaviisyle hamile kaldığım için doktorum başından beri oksapor kullandırıyor biraz korkuyorum açıkçası anladığım kadarıyla bende de pıhtılaşma sorunu var inş. sağlıkla bebeklerimizi kucağımza alırız..Bende kullanıyorum canım. Benimde üç düşükten sonra anlaşıldı pıhtılaşma bide folik asit döngüsünde sıkıntı çıktı. Clexane 4000 yazdı aslında günde iki defa ama o ilaç yok piyasada oksapar kullanıyorum muadili imiş .birde regsensis Max kullanıyorum geniş çaplı vitamin desteği tavsiye ederim. Benimde on gün sonra randevum var diğerlerini kalp atışını duymadan kaybetmiştim inşallah bu defa aldığımız önlemler ve dualarım sayesinde rabbim bebeğimi bana bağışlar.. hepimizede insalllah
İnşallah canım benimde tek istediğim o.. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın acısını göstermesin inşallah. 29 unda randevum var heyecanla bekliyorum.. ama.bu defa için çok rahat endişe mutlaka var ama inşallah rabbim korktuğumuza uğratmasınMerhaba doktorum benden de genetik test istedi PAI 4G/4G çıktı diğer değerler normal sonucum bugün çıktığı için doktoruma gösteremedim tüp bebek tedaviisyle hamile kaldığım için doktorum başından beri oksapor kullandırıyor biraz korkuyorum açıkçası anladığım kadarıyla bende de pıhtılaşma sorunu var inş. sağlıkla bebeklerimizi kucağımza alırız..
Ayyy hayırlı olsun insalllahkizlarr hayirli olsunn bende sizdenimm. 6 catlatma ignesiyle tedavi 2igneli asilama sonrasinda 5 olumsuz tup bebek tedavisinden sonra 6.denemede hamileyim insallahh. Keseyi gordum. Pazartesi kalp atisina gidicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?