• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın canım ya ben de 7 de Uyandim uyumak istiyorum şimdi tatile de girdik keyfini çıkarmak istiyorum ama bu nedir niye unutamıyoruz ki acaba? Ben hala da hastayım boğazım daha da kötü onun da etkisi olabilir bilmiyorum ki
Aynen ya ben de de. Habire usume var :KK12:

İğneyi batırınca şırıngayı geri çekip kan geliyor mu diye bakıyor musun? Kan gelirse damara denk gelmiştir. Ben de otogardan iğneyi kalçadan vurulmuştum, kalp atışını duyunca iğneyi kesip vajinal jel vermişti
Ben de 6 senedir iğne kullana kullana şunu keşfettim bazı noktalara daha iğneyi dokundurunca çok acıyor, o noktalara yaparsan genelde kanayıp morarıyor o yüzden o noktalara yapmıyorum. Bir de iğne yaptıktan hemen sonra üstüne bastırmak gerekliymiş morarmaması için hemşire söyledi bu da biraz fayda etti ama yine de göbeğim morluklar içinde :(

Fiziksel belirti zaten yok ne göbek ne bişey ama yüzüm sanki uyumus uyanmısım gibi sis hissediyorum da asıl sormak istedigim bu insanlar benim hamile oldugumu nasıl anladı
Hele bugün +50 bi abimiz ki hayatta böyle muhabbetler etmez ben esnerken öyle dedi bi anda
Benim bir arkadaşım da bana yüzünde gebelik güzelliği var hamile misin diye sormuştu ve ben daha bilmiyordum gebe olduğumu bile.. bazıları anlıyor ya nerden bilmem. Yüz değişiyormuş sanırım ilk aylar bi

Günaydınnnn annişlerrr
Dün minnoşumun kalp atışlarını tekrar duyduk. Pıtpıtlar güm güm e dönmüş maşallah :nazar:
Bu arada ultrasonda bebek daha az büyümüş görünüyordu doktora sordum. Şu an boy ölçümü çok önemli diil dedi bak dedi elimi minicik oynatsam günleri ilerleyiveriyor dedi. Hakkaten de azıcık oynattı 4 gün ileri attı. Şu dönemde önemli olan kalp atışları dedi. Ritmi falan iyiyse gerisine bakmıyoruz daha dedi. Kesenin biçimi de düzgün tamamdır dedi. Yani 6+5 çıkmış 7+4 çıkmış bunlar pek önemli değilmiş şu dönem. Size de yzayım da kafanıza takmayın günüyle niye aynı değil falan diye.

Benim bir arkadaşım da bana yüzünde gebelik güzelliği var hamile misin diye sormuştu ve ben daha bilmiyordum gebe olduğumu bile.. bazıları anlıyor ya nerden bilmem. Yüz değişiyormuş sanırım ilk aylar bi
Vayy süpermiş bana hic güzel demediler bi tanesi hamilr mahmurlugu dedi bi tanesi regl olamamıssında sismiş gibi dedi :D

Günaydınnnn annişlerrr
Dün minnoşumun kalp atışlarını tekrar duyduk. Pıtpıtlar güm güm e dönmüş maşallah :nazar:
Bu arada ultrasonda bebek daha az büyümüş görünüyordu doktora sordum. Şu an boy ölçümü çok önemli diil dedi bak dedi elimi minicik oynatsam günleri ilerleyiveriyor dedi. Hakkaten de azıcık oynattı 4 gün ileri attı. Şu dönemde önemli olan kalp atışları dedi. Ritmi falan iyiyse gerisine bakmıyoruz daha dedi. Kesenin biçimi de düzgün tamamdır dedi. Yani 6+5 çıkmış 7+4 çıkmış bunlar pek önemli değilmiş şu dönem. Size de yzayım da kafanıza takmayın günüyle niye aynı değil falan diye.
Benimkinin ritmi 100 dü :(

gece acıktığında ekmeğe gömülme yoğurt ye dedi. gerçekten tokluk hissi de veriyor. siz de acıkınca öyle yapın insallah az kilo alırım ya:spor:
Bende aclık henüz baslamadı aksi gibi normaldede yediklerim fazla gelmeye midemi rahatsız etmeye basladı
İlk ücayı kilo almadan bitirirsek sobrası daha kolay olur diye düşünüyorum
Kac kg ile hamile kaldın

Benim gibi bazen hiç hamile değilmiş gibi hisseden var mı? :işsiz: 5+4 oldum bugün. Keşke bir an evvel karnımız filan büyüse, bebek tekme atacak kıvama gelse :KK48:
ay beeen :) bazen çok normal hissediyorum kendimi belirtiler de olmadığına herhalde. göğüslerim hassas yalnızca o kadar. bir an önce 2. döneme geçmek istiyorum ilk dönem çok sıkıcı:KK12:

Benim gibi bazen hiç hamile değilmiş gibi hisseden var mı? :işsiz: 5+4 oldum bugün. Keşke bir an evvel karnımız filan büyüse, bebek tekme atacak kıvama gelse :KK48:
Ay gelmesin o günler hazır değilim :)
Malesef hamileliğimizin son üc ayı yaza denk gelicek
Yazında hamileler hep cok terliyor ayakları sisiyordu hic hazır değilim o görüntüye :(

Back