- 4 Eylül 2014
- 880
- 568
- 158
Şimdilik birşey kullanmıyorum daha dr kontrolünede gitmedim folik asit önemli diye ona hemen başlamak istiyorumFolbiol benimde günde 1 peki ek vitamin falan ne kullanıyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik birşey kullanmıyorum daha dr kontrolünede gitmedim folik asit önemli diye ona hemen başlamak istiyorumFolbiol benimde günde 1 peki ek vitamin falan ne kullanıyosunuz
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. Her gidişte bir ilacı kesiyordu doktor. Zamanla bitiyor yani. Ama 12.haftayı buluyordu galibaMerhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım, kan pıhtılaşması yok ben de ama tedbiren hem clexane hem de ecoprin kullanıyorum. Ne zaman kesecekler bilmiyorum transferden beri kullanıyorum ben
Haftaya keseyi görürsün. 2 haftaya da kalbini duyarsin.Merhaba ben de tüp bebekle hamileyim sanırım 2 aşılama beş tüp bebekten sonra pozitif gibi
İlk test sekizinci gün 112
İkinci test onuncu gün 260
Yarın 12 gün testi yapacağız korkularım bitmiyor şayet hamile isem ben de Eylül 25 Doğum yapacağım gibi keseyi ne zaman görürüz sizce
inşallah canım eşsiz bi duygu Allah herkese tattırsın :)Aynen tıpkı bende öyleyim arada sırada kasik agrisi göğüs ağrısı zaten çok aşırı mevcut ama mide bulantısı aşırı karın kasik agrisi olmuyor bende demekki olabilirmiş bunlar o yüzden sormak istedim insan ister istemez kötü düşünüyor acaba kötü birşey mi oldu diye inşallah bizde haftaya duyacağız kalp atışını rabbim inşallah tüm bekleyenlere nasip eder duymayi :)
Evet bence de başla ihmal etme hatta hamile kalmayı düşündüğünden itibaren kullandırıyo doktorlar bende omega 3 ve vitamin kullanıyorum ek olarak doktorum erken başlattı sanırım ikiz benim belki ondandırŞimdilik birşey kullanmıyorum daha dr kontrolünede gitmedim folik asit önemli diye ona hemen başlamak istiyorum
Ya bilmiyorumkiiii çok merak ettım hayırlısıyla duyayımda hemen yazacagımmmm :)))ayy çok güzel çıkmış değerin hatta ikiz falan mı diye aklıma geldi , bak bakalım yarın
Ben bana göre 4+3te keseyi 6+5te kalp atısını duydum darısı basına :)Merhaba ben de tüp bebekle hamileyim sanırım 2 aşılama beş tüp bebekten sonra pozitif gibi
Yarın 12 gün testi yapacağız korkularım bitmiyor şayet hamile isem ben de Eylül 25 Doğum yapacağım gibi keseyi ne zaman görürüz sizce
yok inanki bana kimse sormadı dahaBana bugun gene biri hamilemisin dedi işyerinden
Hicmi yok sizi anlayan ya
Uykulu halim var makyajda yapıyorum ama hamile mahmurlugu var dedi ki bu kişi bekar :/yok inanki bana kimse sormadı daha
yüzün bitkin solgun falan mı görünüyor?
maşallah baya profmuş bu konuda :) ben de işte kapı komşumun hamileliğini 7. ayında öğrendim (evine ara sıra girip cıktıgım halde)Uykulu halim var makyajda yapıyorum ama hamile mahmurlugu var dedi ki bu kişi bekar :/
Ayyy inşallah. Gerçi bebiş için herşeye razıyım ama hem göbeğim hem kalçam mosmor ikisi de ağrı yapıyor artıkBen de tüp bebek tedavisi gördüm. Her gidişte bir ilacı kesiyordu doktor. Zamanla bitiyor yani. Ama 12.haftayı buluyordu galiba
Sen de bendensin o zaman benim de 2 aşılama 5 tüp bebek ve nihayet sağlıklı bir pozitif sonuç. Ama ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım sanırım. Benim de doktorum çok geç çağırdı beni nerdeyse 6+3 filan olucam muayene için gittiğimde. Seni de çok tebrik ederimMerhaba ben de tüp bebekle hamileyim sanırım 2 aşılama beş tüp bebekten sonra pozitif gibi
Hahaha seninki de ayrı olaymısmaşallah baya profmuş bu konuda :) ben de işte kapı komşumun hamileliğini 7. ayında öğrendim (evine ara sıra girip cıktıgım halde)
Aaa gerçekten mi ne büyük savaş ne büyük mücadele tebrik ederim ne zamandı transfer sizinSen de bendensin o zaman benim de 2 aşılama 5 tüp bebek ve nihayet sağlıklı bir pozitif sonuç. Ama ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım sanırım. Benim de doktorum çok geç çağırdı beni nerdeyse 6+3 filan olucam muayene için gittiğimde. Seni de çok tebrik ederim
AaaaAyva yiyenin çocuğu güzel olurmuş Arkadaşlar Eylül anneleri olarak bilginiz olsun
Kan testlerin nasıldı hiç gittin mi doktora peki tüp bebek doktorunda mı devam yoksa başka doktora mı geçtinSen de bendensin o zaman benim de 2 aşılama 5 tüp bebek ve nihayet sağlıklı bir pozitif sonuç. Ama ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım sanırım. Benim de doktorum çok geç çağırdı beni nerdeyse 6+3 filan olucam muayene için gittiğimde. Seni de çok tebrik ederim
bence yüzün ele veriyodur sen ne kadar anlamasan da.Hahaha seninki de ayrı olaymıs
Gerci kiloluysa ic karnı geniştir belli olmamıstır :)
Sabahta +50 yasındaki abi dedi bebek ne zaman seviyoruz diye o zamanda esniyordum tam
Yüzüm direk elemi veriyor yoksa gercekten proflarmı bilemedim