• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım, kan pıhtılaşması yok ben de ama tedbiren hem clexane hem de ecoprin kullanıyorum. Ne zaman kesecekler bilmiyorum :KK43: transferden beri kullanıyorum ben
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. Her gidişte bir ilacı kesiyordu doktor. Zamanla bitiyor yani. Ama 12.haftayı buluyordu galiba

Merhaba ben de tüp bebekle hamileyim sanırım 2 aşılama beş tüp bebekten sonra pozitif gibi
İlk test sekizinci gün 112
İkinci test onuncu gün 260
Yarın 12 gün testi yapacağız korkularım bitmiyor şayet hamile isem ben de Eylül 25 Doğum yapacağım gibi keseyi ne zaman görürüz sizce

Merhaba ben de tüp bebekle hamileyim sanırım 2 aşılama beş tüp bebekten sonra pozitif gibi
Yarın 12 gün testi yapacağız korkularım bitmiyor şayet hamile isem ben de Eylül 25 Doğum yapacağım gibi keseyi ne zaman görürüz sizce
Haftaya keseyi görürsün. 2 haftaya da kalbini duyarsin.

Aynen tıpkı bende öyleyim arada sırada kasik agrisi göğüs ağrısı zaten çok aşırı mevcut ama mide bulantısı aşırı karın kasik agrisi olmuyor bende demekki olabilirmiş bunlar o yüzden sormak istedim insan ister istemez kötü düşünüyor acaba kötü birşey mi oldu diye inşallah bizde haftaya duyacağız kalp atışını rabbim inşallah tüm bekleyenlere nasip eder duymayi :)
inşallah canım eşsiz bi duygu Allah herkese tattırsın :)

Şimdilik birşey kullanmıyorum daha dr kontrolünede gitmedim folik asit önemli diye ona hemen başlamak istiyorum
Evet bence de başla ihmal etme hatta hamile kalmayı düşündüğünden itibaren kullandırıyo doktorlar bende omega 3 ve vitamin kullanıyorum ek olarak doktorum erken başlattı sanırım ikiz benim belki ondandır

Ben bana göre 4+3te keseyi 6+5te kalp atısını duydum darısı basına :)

Bana bugun gene biri hamilemisin dedi işyerinden :(
Hicmi yok sizi anlayan ya

Ben de tüp bebek tedavisi gördüm. Her gidişte bir ilacı kesiyordu doktor. Zamanla bitiyor yani. Ama 12.haftayı buluyordu galiba
Ayyy inşallah. Gerçi bebiş için herşeye razıyım ama hem göbeğim hem kalçam mosmor :( ikisi de ağrı yapıyor artık :(

Sen de bendensin o zaman :KK66: benim de 2 aşılama 5 tüp bebek ve nihayet sağlıklı bir pozitif sonuç. Ama ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım sanırım. Benim de doktorum çok geç çağırdı beni nerdeyse 6+3 filan olucam muayene için gittiğimde. Seni de çok tebrik ederim

maşallah baya profmuş bu konuda :) ben de işte kapı komşumun hamileliğini 7. ayında öğrendim (evine ara sıra girip cıktıgım halde) :KK70:
Hahaha seninki de ayrı olaymıs :D
Gerci kiloluysa ic karnı geniştir belli olmamıstır :)
Sabahta +50 yasındaki abi dedi bebek ne zaman seviyoruz diye o zamanda esniyordum tam
Yüzüm direk elemi veriyor yoksa gercekten proflarmı bilemedim

Sen de bendensin o zaman :KK66: benim de 2 aşılama 5 tüp bebek ve nihayet sağlıklı bir pozitif sonuç. Ama ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım sanırım. Benim de doktorum çok geç çağırdı beni nerdeyse 6+3 filan olucam muayene için gittiğimde. Seni de çok tebrik ederim
Aaa gerçekten mi ne büyük savaş ne büyük mücadele tebrik ederim ne zamandı transfer sizin

Kan testlerin nasıldı hiç gittin mi doktora peki tüp bebek doktorunda mı devam yoksa başka doktora mı geçtin

Hahaha seninki de ayrı olaymıs :KK70:
Gerci kiloluysa ic karnı geniştir belli olmamıstır :)
Sabahta +50 yasındaki abi dedi bebek ne zaman seviyoruz diye o zamanda esniyordum tam
Yüzüm direk elemi veriyor yoksa gercekten proflarmı bilemedim
bence yüzün ele veriyodur sen ne kadar anlamasan da.
evet iç karnı genişmiş şimdi 8 aylık hala cok kücük :D

Back