• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün bir şeye üzüldüm, karnıma biraz ağrı girdi, korktum yattım sonra. O arada internette araştırırken bir baktım kendimi nerelerde bulmuşum, Allah korusun boş gebeliklerde de bulantı olmuyomuş. 1 hafta daha nasıl sabredicem ben ultrasonda görmek için :))
Bu annelik psikolojisi :)))))
Keyfini çıkar kız gezme öyle sitelerde :))))
Durduk yere strese girersin sonra yazık :)
Bende öyle valla :))

Bugün bir şeye üzüldüm, karnıma biraz ağrı girdi, korktum yattım sonra. O arada internette araştırırken bir baktım kendimi nerelerde bulmuşum, Allah korusun boş gebeliklerde de bulantı olmuyomuş. 1 hafta daha nasıl sabredicem ben ultrasonda görmek için :))
Üç kadından birinde bulantı olur. Sen şanslı çoğunluktasın :) benim ilkinde hiçbir belirti olmadı. Midem hiç bulanmadı ya da yanmadı. 5.ayda hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlayacaksın inşallah :) O zamana kadar hiç hamile değil gibi oluyor insan :)

Merhaba. Bugün doktora gittim. Bebek tam 7 haftalık. Kalp atışını dinledik. Genetik test yaptırmıştım. Onun sonucuna göre kan sulandırıcı iğne yazıldı. Günde bir Aspirin verdi. İlk hamileliğimde gelişim geriliği ile başımız dertteydi. Bu sefer önlemleri aldık. İnşallah herşey daha güzel olacak dedi doktor. Hayırlısı. Darısı kalp atışını duymayanlara. Benim gibi iğne kullanmak zorunda olan var mı?

Kızlar mideleriniz ne durumda? Ben altıncı haftadayım ama hiç bulantım yok. Sadece mide yanmalarım oluyor, hamile olmadan önce de vardı onlar zaten. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum böyle olunca. Anormal mi benim durumum?
Aynen canim bende oleyim bazen unutuyorum hamile oldumu saglikli olsunlarda :anne:bizede iyilik yaramiyor :-)demekki annelerini uzmucekler bizim kuzucuklar:21:

Bu annelik psikolojisi :)))))
Keyfini çıkar kız gezme öyle sitelerde :))))
Durduk yere strese girersin sonra yazık :)
Bende öyle valla :))
Ayyy yerim ben o psikolojiyi, adı bile güzel :KK68:
Üç kadından birinde bulantı olur. Sen şanslı çoğunluktasın :) benim ilkinde hiçbir belirti olmadı. Midem hiç bulanmadı ya da yanmadı. 5.ayda hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlayacaksın inşallah :) O zamana kadar hiç hamile değil gibi oluyor insan :)
Öyle diyorlar, benim biraz zor oldu da ondan sanırım inanmakta zorlanıyorum :KK48: Daha çok var o zamanlara, inşallah hayırlısıyla ulaşırız.
Merhaba. Bugün doktora gittim. Bebek tam 7 haftalık. Kalp atışını dinledik. Genetik test yaptırmıştım. Onun sonucuna göre kan sulandırıcı iğne yazıldı. Günde bir Aspirin verdi. İlk hamileliğimde gelişim geriliği ile başımız dertteydi. Bu sefer önlemleri aldık. İnşallah herşey daha güzel olacak dedi doktor. Hayırlısı. Darısı kalp atışını duymayanlara. Benim gibi iğne kullanmak zorunda olan var mı?
Ben 6. haftadayım canım kalp atışı için haftaya gidicez. Benim ilk gebeliğim, 1 yıl uğraşma ve üç ay doktorun kapısını aşındırdıktan sonra kendiliğinden oldu, tabi önceki aylarda kullandığımız ilaçların etkisi olmuştur dedi doktor. öyle testler yapılmadı doktor da hiç bahsetmedi dolayısıyla iğne vs kullanmıyorum şuan.

Ben de ilk gebelikte iğne kullanmıştım. Bu sefer coraspin başlattı

Ben kullaniyorum canim gunde 1 kere clexane vuruyorum :bicak:

Ayyy yerim ben o psikolojiyi, adı bile güzel :KK68:

Öyle diyorlar, benim biraz zor oldu da ondan sanırım inanmakta zorlanıyorum :KK48: Daha çok var o zamanlara, inşallah hayırlısıyla ulaşırız.
Ben 6. haftadayım canım kalp atışı için haftaya gidicez. Benim ilk gebeliğim, 1 yıl uğraşma ve üç ay doktorun kapısını aşındırdıktan sonra kendiliğinden oldu, tabi önceki aylarda kullandığımız ilaçların etkisi olmuştur dedi doktor. öyle testler yapılmadı doktor da hiç bahsetmedi dolayısıyla iğne vs kullanmıyorum şuan.
Benim de ilki çok zor oldu. Miyom ameliyatı ve rahim ağzı genişletme ameliyatı oldum. Eşim varikosel ameliyatı oldu. Üç ilaç tedavisi, iki aşılama, iki tüp bebek sonunda kavuştuk kızıma. Çok şükür ikinci kendiliğinden oldu. Aralarında iki yaş olacak inşallah :)

hayır hiç ağrım sızım da yok. ultrasonda bi kist görüldü bende doktor 3 aya kadar kaybolur ama ara sıra kasık ağrıların olabilir korkma dedi
Aynen tıpkı bende öyleyim arada sırada kasik agrisi göğüs ağrısı zaten çok aşırı mevcut ama mide bulantısı aşırı karın kasik agrisi olmuyor bende demekki olabilirmiş bunlar o yüzden sormak istedim insan ister istemez kötü düşünüyor acaba kötü birşey mi oldu diye inşallah bizde haftaya duyacağız kalp atışını rabbim inşallah tüm bekleyenlere nasip eder duymayi :)

Ayy bende bugun 5+3 teyım hala doktora gıtmedım ama doktoruma kan testı yaptırdımmm 9700 çıktı bana fazla geldı bıraz sanki ama kese ve kalp atışı görünürmü acaba yarın gidecegım doktora hayırlısıylaaa:)
ayy çok güzel çıkmış değerin hatta ikiz falan mı diye aklıma geldi , bak bakalım yarın :anneadayı:

Merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım, kan pıhtılaşması yok ben de ama tedbiren hem clexane hem de ecoprin kullanıyorum. Ne zaman kesecekler bilmiyorum :( transferden beri kullanıyorum ben

randevum 26 ocakta ama dayanamıyorum yarın gitsem kalbini duyar mıyım acaba? 5+6 olcak yarın daha hiç doktora gitmedim meraktan çatlıyorum

randevum 26 ocakta ama dayanamıyorum yarın gitsem kalbini duyar mıyım acaba? 5+6 olcak yarın daha hiç doktora gitmedim meraktan çatlıyorum
Beni de doktorum 25inde çağırdı,bugün 5+3 üm. 6.haftadan sonra bazılarında kalp atışı duyulmaya başlıyor büyük ihtimal senin o zamana duyulur

Bana da folbiol yazdı doktor, ağır değil mi bu dedim, kim diyor onu dedi. Daha önce arkadaşıma 3 doktor ağır olduğunu söylemiş.
Bende normal günlük alınması gereken dozun üstündeymiş 1 tanesi diye duydum o yüzden folbiol almayı düşünmüyorum

Back