Merhabalar ben tüp bebekle hamile kaldım, kan pıhtılaşması yok ben de ama tedbiren hem clexane hem de ecoprin kullanıyorum. Ne zaman kesecekler bilmiyorum transferden beri kullanıyorum ben
Merhaba ben de tüp bebekle hamileyim sanırım 2 aşılama beş tüp bebekten sonra pozitif gibi
İlk test sekizinci gün 112
İkinci test onuncu gün 260
Yarın 12 gün testi yapacağız korkularım bitmiyor şayet hamile isem ben de Eylül 25 Doğum yapacağım gibi keseyi ne zaman görürüz sizce
Merhaba ben de tüp bebekle hamileyim sanırım 2 aşılama beş tüp bebekten sonra pozitif gibi
Yarın 12 gün testi yapacağız korkularım bitmiyor şayet hamile isem ben de Eylül 25 Doğum yapacağım gibi keseyi ne zaman görürüz sizce
Aynen tıpkı bende öyleyim arada sırada kasik agrisi göğüs ağrısı zaten çok aşırı mevcut ama mide bulantısı aşırı karın kasik agrisi olmuyor bende demekki olabilirmiş bunlar o yüzden sormak istedim insan ister istemez kötü düşünüyor acaba kötü birşey mi oldu diye inşallah bizde haftaya duyacağız kalp atışını rabbim inşallah tüm bekleyenlere nasip eder duymayi :)
Evet bence de başla ihmal etme hatta hamile kalmayı düşündüğünden itibaren kullandırıyo doktorlar bende omega 3 ve vitamin kullanıyorum ek olarak doktorum erken başlattı sanırım ikiz benim belki ondandır
Sen de bendensin o zaman benim de 2 aşılama 5 tüp bebek ve nihayet sağlıklı bir pozitif sonuç. Ama ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım sanırım. Benim de doktorum çok geç çağırdı beni nerdeyse 6+3 filan olucam muayene için gittiğimde. Seni de çok tebrik ederim
Hahaha seninki de ayrı olaymıs
Gerci kiloluysa ic karnı geniştir belli olmamıstır :)
Sabahta +50 yasındaki abi dedi bebek ne zaman seviyoruz diye o zamanda esniyordum tam
Yüzüm direk elemi veriyor yoksa gercekten proflarmı bilemedim
Sen de bendensin o zaman benim de 2 aşılama 5 tüp bebek ve nihayet sağlıklı bir pozitif sonuç. Ama ben de kalp atışlarını duyana kadar inanamayacağım sanırım. Benim de doktorum çok geç çağırdı beni nerdeyse 6+3 filan olucam muayene için gittiğimde. Seni de çok tebrik ederim
Hahaha seninki de ayrı olaymıs
Gerci kiloluysa ic karnı geniştir belli olmamıstır :)
Sabahta +50 yasındaki abi dedi bebek ne zaman seviyoruz diye o zamanda esniyordum tam
Yüzüm direk elemi veriyor yoksa gercekten proflarmı bilemedim