2019 EKiM TÜP BEBEK

Tabii ki, Allahın izniyle hepimiz anne olacağız. Kaç yaşındasın canım? Sizin neden olmadı bebiş? Herkesin hikayesi farklı burda
Aaahhh be kuzum gitmediğim doktor kalmadi herkes farkli tani koydu 10 senedir allah razi olsun gulsah adinda bir doktora gittim süleymaniye kadın doğum hastahanesinde o bana amh düşük olduğunu acil tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi anlicagin yumurta rezervlerim az 0.179

Kızlar benim progestan fitilim az önce turuncu gibi dışarı çıktı acaba normal mi neden öyle bi renk aldıki hep beyaz olurdu .bugün transferimin ikinci günü daha
Çok özür dilerim protestan fitili ne transferden sonra ne yapılıyor ki

Canım süper çok sevindim

Amh önemli ama önemli olan folikül sayımı canım. Ultrasonla baktılar mı hiç kaç tane saydılar? İnşallah iğneler işe yarar foliküllerin hepsi büyür toplanır

Amh önemli ama önemli olan folikül sayımı canım. Ultrasonla baktılar mı hiç kaç tane saydılar? İnşallah iğneler işe yarar foliküllerin hepsi büyür toplanır
En son 3 dediğini hatırlıyorum doktorun olumsuz olan ne varsa hatırlamak istemiyorum en son adetli muayenede 3 demişti

Rabbim hepinize uzun ömür versin canım.dayanır onlar anneleri gibi güçlüdür Beşinci günü beklicek dimi doktorun

En son 3 dediğini hatırlıyorum doktorun olumsuz olan ne varsa hatırlamak istemiyorum en son adetli muayenede 3 demişti
Benim de 8 tane saymıştı ama bak 15 tane toplandı benden. İğnelerle görünmeyen küçükler de büyüyor hiç merak etme. Önemli olan sayı değil kalite

Benim de 8 tane saymıştı ama bak 15 tane toplandı benden. İğnelerle görünmeyen küçükler de büyüyor hiç merak etme. Önemli olan sayı değil kalite
Benden de 15 falan saydı ama 29 tane toplqndı kesinlikle katılıyorum dediğine

Benimde ilk.özel olmazsa sorunun neydi canım hiç hamile kaldınmı .ben kalmadım

Gerçekten mi ya doğru dimi bu mutlu olayım diye yazmadınız dimi ya lütfen kusuruma bakmayın o kadar olumsuzluklar yaşadım ki artık hiçbirşey bana doğru gelmiyor hep şüphe içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…