2019 EKiM TÜP BEBEK

Tabii ki, Allahın izniyle hepimiz anne olacağız. Kaç yaşındasın canım? Sizin neden olmadı bebiş? Herkesin hikayesi farklı burda 🤗
Aaahhh be kuzum gitmediğim doktor kalmadi herkes farkli tani koydu 10 senedir allah razi olsun gulsah adinda bir doktora gittim süleymaniye kadın doğum hastahanesinde o bana amh düşük olduğunu acil tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi anlicagin yumurta rezervlerim az :(0.179

Kızlaaar dün doktorum 7 tane yumurtanın döllendiğini söylemişti bugün aradığımda 7 olmuş 11 🤗🤗 yaa inanamıyorum inşallah böyle devam ederler bölünmüş yavrularım. Salı günü arıcam doktorumu eğer yavrularım direnirse çarşamba transfer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
🙏🙏🙏🙏 Canım süper çok sevindim😊

Aaahhh be kuzum gitmediğim doktor kalmadi herkes farkli tani koydu 10 senedir allah razi olsun gulsah adinda bir doktora gittim süleymaniye kadın doğum hastahanesinde o bana amh düşük olduğunu acil tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi anlicagin yumurta rezervlerim az :(0.179
Amh önemli ama önemli olan folikül sayımı canım. Ultrasonla baktılar mı hiç kaç tane saydılar? İnşallah iğneler işe yarar foliküllerin hepsi büyür toplanır 🙏🏻

Amh önemli ama önemli olan folikül sayımı canım. Ultrasonla baktılar mı hiç kaç tane saydılar? İnşallah iğneler işe yarar foliküllerin hepsi büyür toplanır 🙏🏻
En son 3 dediğini hatırlıyorum doktorun olumsuz olan ne varsa hatırlamak istemiyorum en son adetli muayenede 3 demişti:(

Rabbim hepinize uzun ömür versin canım.dayanır onlar anneleri gibi güçlüdür 💪🏻 Beşinci günü beklicek dimi doktorun☺️

En son 3 dediğini hatırlıyorum doktorun olumsuz olan ne varsa hatırlamak istemiyorum en son adetli muayenede 3 demişti:(
Benim de 8 tane saymıştı ama bak 15 tane toplandı benden. İğnelerle görünmeyen küçükler de büyüyor hiç merak etme. Önemli olan sayı değil kalite🙏🏻

Benim de 8 tane saymıştı ama bak 15 tane toplandı benden. İğnelerle görünmeyen küçükler de büyüyor hiç merak etme. Önemli olan sayı değil kalite🙏🏻
Benden de 15 falan saydı ama 29 tane toplqndı kesinlikle katılıyorum dediğine

Benimde ilk.özel olmazsa sorunun neydi canım hiç hamile kaldınmı .ben kalmadım

Gerçekten mi ya doğru dimi bu mutlu olayım diye yazmadınız dimi:( ya lütfen kusuruma bakmayın o kadar olumsuzluklar yaşadım ki artık hiçbirşey bana doğru gelmiyor hep şüphe içindeyim:(

Back
X