2019 EKiM TÜP BEBEK

Canım haklısın doğal yolla hamilelik için öyle konuştum. Tüp bebek için mevzunun hiç önemi yok. Ben de geçen tutmamasını taze transfere bağladım kafamda. Bu sefer daha umutluyum aynı zamanda da çok umutlanmıyorum. Çok daha rahatım. Sürekli yatmıyorum. Yemeğe sofraya fln yardım ediyorum. Olmazsa diye alternatif planlar da yapıyorum kafamda. Bakalım hayırlısı olsun. Sen neler yaptın bu süreçte. İyi misin ? Moral motivasyon yüksek tutuyorsun dimi.

En iyisi canim sen rahat tut kafanı olumlu olunca süpriz gbi gelsin. Canim cok heycanliym ben ve bakyrum cikolata kistiyle hep düşük yapiyolar. Tutacak ama düsecek hep bu geciyo aklimdan ister istemez üzülyrm herkesin bebegi üstüme üstüme geliyo bu ara. Idrara cokmu sıkışıktın zor bi işlemmi

Kızlar merhaba. 2 ay önce bu grupta çok dertleştik sizlerle. Ben bu sabah hamile olduğumu öğrendim, doğal yollarla. Negatif tüp bebek denememden sonraki ay regl olmadım, 6+2 haftalık hamileymişim... Bugün keseyi gördük ve kalp atışını duyduk bebeğimin. İnşallah sağlıkla devam eder inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder Rabbim. Ben tek tüple mucizevi şekilde hamile kaldım. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin lütfen...

Canım hatırlıyorum seni. Çok sevindim çok güzel haber. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla. Ben de bu ay ikinci transferimi oldum. Değerim altıncı gün 2 dokuzuncu gün 8.8 geldi. Doktorum çok düşük bir değer dedi. Pek umutlu konuşmadı ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş. Dualarını bekliyorum.

Canımm merhaba. Aynı günlerde transfer olmuştuk. Amin canım Allah razı olsun çok zor zamanlar geçirdim Rabbim sesimi duydu çok şükür. Umudunu asla kaybetme daha çok erken bugün kaçıncı günün? Tekrar test ne zaman yaptıracaksın?

Evet canım aynı günlerde transfer olmuştuk. O sıra kim transfer olsa negatif haber veriyordu, herkesle birlikte ayrı ayrı üzülmüştüm, pozitif haberlerle de seviniyorum. Canım valla bugün test günüydü onuncu gün ben dün akşam yaptırdım 9 geldi. 5. Gün embriyosuydu. O nedenle çok heveslenemiyorum ama Allah’ın hikmetinden sual olunmaz.

Sizin adiniza cok sevindim .allah tamamina erdirsin insallah.Cok umut verdiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…