• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Gerçekten mi ya doğru dimi bu mutlu olayım diye yazmadınız dimi:KK43: ya lütfen kusuruma bakmayın o kadar olumsuzluklar yaşadım ki artık hiçbirşey bana doğru gelmiyor hep şüphe içindeyim:KK43:
Yok canım doğru söylüyorum ben hatta bana yumurtaların aynı büyümüyo tek tarafından toplayabilirz desi ama o güne kadar hepsi büyüdü çok şükür 💪🏻 Ve doktorun yarısı boş dediği yumurtalarımın 29 tanenin 26 sı dolu çıktı 24 ü de döllendi ☺️☺️

Amh önemli ama önemli olan folikül sayımı canım. Ultrasonla baktılar mı hiç kaç tane saydılar? İnşallah iğneler işe yarar foliküllerin hepsi büyür toplanır 🙏🏻
Inşaallah herşey hepimizin gönlünce olur... 3 tane saydılar benim baya düşük ya bide son zamanlarda çok erken adet olmaya başladım mesala bu ay 17.gün adet oldum 11 gün temiz kaldım yani muayenede olumsuz birşey yok başlayalım dedi doktor

Benimde ilk.özel olmazsa sorunun neydi canım hiç hamile kaldınmı .ben kalmadım
Canım hiç hamile kalmadım 14 aylık evliyim 29 yaşındayım. Endometriozis yani çikolata kisti hastasıyım maalesef. Sizde sorun ne canım

Gerçekten mi ya doğru dimi bu mutlu olayım diye yazmadınız dimi:( ya lütfen kusuruma bakmayın o kadar olumsuzluklar yaşadım ki artık hiçbirşey bana doğru gelmiyor hep şüphe içindeyim:(
Gerçek söylüyorum 8 tane saymıştık hem de yumurta toplamadan 4 gün önce. 9 gün olmuştu hem iğnelere başlayalı. Sonradan geriden gelenler de yetişti canım. 15 toplandı 13 olgun çıktı 11i döllendi şükürler olsun Allahıma. İçini ferah tut iğneler çok işe yarıyor yüksek dozlu sonuçta merak etme sen

Canım bak ne güzel işaret de gelmiş, hep azaldığını okuyorum sen de çoğalmış herşeyin güzel gideceğine dair mesaj olarak düşün içini ferah tut.
Ah kuzum inan dün akşamdan beri öyle kötüydüm ki. 13ten 7ye düştüler diye ağladım durdum. 11i duyunca elim ayağım boşaldı mucize gibi yavrularım benim.

Bende iki yıl bitti evleneli .26yaşındayım pco var bende .
Pconun tek iyi yanı çok yumurta oluşması herhalde. Canım transfer sonrası havuç suyu ananas falan diyorlar katı meyve sıkacağı alayım diyorum sırf havuç için. Bilgin var mı ya da doktorun önerisi oldu mu?

Pconun tek iyi yanı çok yumurta oluşması herhalde. Canım transfer sonrası havuç suyu ananas falan diyorlar katı meyve sıkacağı alayım diyorum sırf havuç için. Bilgin var mı ya da doktorun önerisi oldu mu?
Valla doktor bişey demedi daha çok protein meyve sebze ağırlıklı beslen dedi.ananas bende yiyorum günde iki dilim felan havuç da suyunu içmektense posasını da tüketeyim istedim öyle elime alıp yiyorum tavşan gibi 🐇😂😂

Back