2019 EKiM TÜP BEBEK

Hahah ben de rendeleyip tuz limon sıkıp yesem diye düşünüyorum ha suyu ha kendisi ne fark eder diyorum ama bilemedim. Kabak çekirdeği de yiyin diyolar bi avuç ye canım bi de avokado

Kabak çekirdeği de yiyorum ama avakodq yemedim hiç .ceviz falan yiyorum folik asit var cevizde

Arkadaslar merhaba öncelikle Allah hepinizin gönlüne göre versin tez vakitte yavrulariniza kavusursunuz inşallah.sayfayi görünce bende aranıza katilayim dedim salı sabahı kısmetse yumurta toplama islemim olacak. Bu 3. Denemem sözde sebepsiz infertiliteyiz fakat ilk tedavide 9 yumurtdan 5 tane olgun çıktı sadece 1 tane döllenmisti o da gelişmedi zaten. 2. Tedavim yine aynı yerde oldu yumurta sayilarim yine aynı şekilde oldu ama bu sefer hiç döllenme bile olmadı ve doktor hiçbir açıklama yapamadi. Spermin ve yumurtanın çok iyi olduğunu ama bu duruma bir anlam veremedgni soyledi. Tabi bu durum bizi tatmin etmemişti.3.tedaviye farklı merkezde başladık. Iyi şeyler olcagina inanıyorum ama yinede 2 kez böyle durum yaşayınca tedirgin olmuyor değilim. Çok korkuyorum bana dua edin inşallah herşey yolunda gider

Rabbim senimde gönlüne göre versin canım tedavi olduğun merkezi değiştirmen iyi olmuş iki kez aynı şey oluyosa yolund gitmeyen bişeyler var demekki doktorunun bunun sebebini araştırması lazımdı.inşallah yeni başlangıcında birsürğ döllenenen yumurtaların ve embriyoların olur

Amin canım benim inşallah. Allah hicbirimizin emeklerini boşa cikarmasin. Cidden çok uğraştık. Malsef arastrmadilar kafamızda bir sürü soru işareti kaldı. Bakalım bunda ne olacak merak ve korkuyla bekliyorum

Hoşgeldin Canım. Allah yardımcın olsun senin de. Benim de durumum sebepsiz infertilite. Sebep olması ayrı zor olmaması bi ayrı zor bilirim. Allah üçüncüde yüzünü güldürsün.

Hoşgeldin Canım. Allah yardımcın olsun senin de. Benim de durumum sebepsiz infertilite. Sebep olması ayrı zor olmaması bi ayrı zor bilirim. Allah üçüncüde yüzünü güldürsün.
Hoşbulduk canım evet çok zor ama bence bir sebep var bizde ama ne onu bilmiyoruz. Insalalh emeklerimizn karşılığını bu sefer alırız. Allah hepimizin yardımcsi olsun

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Yeni tedavin inşallah hayırlı ve güzel sonlanır

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Yeni tedavin inşallah hayırlı ve güzel sonlanır
Cok teşekkür ediyorum amin insallah hepimiz için güzel şeyler olsun çok hakettik. Millet 2 ayda hamile kalıp gerine gerine geziyorlar. Zorluk mucadele nedir bilmeden. Esas anneliği biz hakediyoruz. Rabbim inşallah en güzel evlatlarla mukaftlandrr bizleri tez vakitte

Allah yardımcısı oldun bu yoldaki herkesin inşaallah

Hoşbulduk canım evet çok zor ama bence bir sebep var bizde ama ne onu bilmiyoruz. Insalalh emeklerimizn karşılığını bu sefer alırız. Allah hepimizin yardımcsi olsun
Beni doktorlar bu hale getirdi Canım, yaşım 35 gebelikten önce bi kendimi kontrol ettireyim dedim. Amh değerim 0.4 çıktı yumurtaların bitmiş kaybedecek bir günün bile yok dedi bana doktor şok oldum başka doktora gittim bu değer yanlış olabilir mi dedim yaşın 35 ne bekliyorsun doğrudur dedi. İki haftada ancak kafayı topladım bi daha test yaptırdım bu sefer 1.2 çıktı başka bir doktora gittim yumurta rezervim iyiymiş ama film çekelim dedi. Rahim filmi 45 dakika sürdü tüplerin tıkalıydı açtık dediler. Doktoruma sordum beş altı ay sonra tekrar tıkanabilir dedi yeni bir şoka girdim. Birkaç doktor daha dolaştım tüp bebeğe alacaz seni acil, kendi kendine hamile kalamazsın dediler o ara hamile kaldım. Bu cümbüşün üstüne nasıl rahatladığımı tahmin edersiniz. Dünyanın en mutlu insanıydım. Ta ki dokuz haftalıkken Pendik medikal parktaki doktorum neşesinden bir gram eksilmeden, yüzünde bir gülücükle kalbi durmuş diyene kadar. Kürtaj beni çok yıprattı çok üzüldüm. Üstüne işyerinde de bir sürü sorun yaşadım o ara. Kötü bir depresyona girdim. Bir buçuk yıldır bir daha hamile kalamıyorum. Stresten mi doktorlar bişeyi mi gözden kaçırıyor diye düşünmekten kafayı yiyecektim, depresyondan çıkmayı bekleyip tedaviye başladım. Çok şükür iyiyim şuan, yakında yine film çektirdim bu sefer beş dakika sürdü, tüplerde açık. İlk film çekilirken Kasılma olmuş olabilirmiş:) artık tüm olumsuz düşünceleri bi kenara bıraktım tedavimin olumlu geçmesini umuyorum. Allah hepimize yardım etsin.

Kızlar transfere 2 gün kaldı ve ben progestana başladığımdan beri afedersiniz tuvalete çıkamıyorum. Bol bol su içiyorum ama bana mısın demiyor davul gibi oldum. Benim gibi olan var mı çok korkuyorum ya

Kizlar merhaba,benim tedavim bugun basladi.iki ayri igne olucam.biri 150lik,biri 75lik dozu.sizin de iki ayrı igne miydi? Ilk tedavimde hepsi tek igneydi de kafam karisti

Kizlar merhaba,benim tedavim bugun basladi.iki ayri igne olucam.biri 150lik,biri 75lik dozu.sizin de iki ayrı igne miydi? Ilk tedavimde hepsi tek igneydi de kafam karisti
Hayırlı olsun canım tedavin. Benim tek iğneydi merional 300lük, ama herkesin protokolü farklı oluyor doktorun öyle uygun görmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…