- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Canım suan 5günlük ilaç verdi 1170tuttu ama 400 ü vitamin ilacı. Bize 3,4 bin tutar dedi. Sizin sorununuz ne canim. Ya bilmyrm canim tatli sanirm karnim hassas bölgemdi smdi balona igne sokuyorm sankiGebelikaski canim neden aglamaklisin sevinmen lazim.Hayirlisiyla basladin sonu da guzel olacak Allah'in izniyle.Ben de 1 ekimde İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Ozolcay da basliyorum Allah'in izniyle.Sabah doktorumuzla gorusmedeydik.Senin ilaclar ortalama ne tuttu canim.Bize 4 5 bin arasi dendi.
Canim hatrladm seni cikolata kisti. Ya ben ameliyatta olmadm baskilamadilarda korkuyrm ya daha cok büyürse diyeBende ekimde baslicam istanbul tup bebek merkezine Aret hocayla kismetse
Benimde öyle canim ne görücez ne yaşıcaz bakalmbenim de nasipse ekimde tüp bebeğim ilk tüp bebeğim
Seni oyle iyi anliyorum ki..ben de ekimde baslicam tedaviye.bi negatifim var öncesinde.simdiden aglamalikliyim.tedaviye baslamaya korkuyorum cunku tedavi fikri bile buyuk bi beklentiyle basladigim ilk tup denememi hatirlatiyo.ya bu da olumsuz olursa diye simdiden ödüm kopuyor..Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
hadi hayırlısı hepimiz için peş peşe sevinçli haberleri alırız ..Benimde öyle canim ne görücez ne yaşıcaz bakalm
canım ben de aşılamalarda öyleydim ama çok umutluydum nasip olmadı şimdi tüp bebeğe başlayacağım nasipse inşallah ağlamak geliyorsa kesinlikle ağla rahatla bizi bizden başka kimse anlamaz sıkıntı çekenler bile unutuyorlar evlatlarına kavuştuktan sonra sıkntılarını belki biz de öyle olacağız..bilinmez...Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Doktorun ne dedi sana kucukse boyutu eger sikinti olmalz tedawi icin insallah tutar senindeCanim hatrladm seni cikolata kisti. Ya ben ameliyatta olmadm baskilamadilarda korkuyrm ya daha cok büyürse diye
Herkes sevinsene diyo ama pozitif olamiyorum kendimi yetersz hssediyrum igneyi yaparken canim acimiyo ama aglıyorum yani bilmiyrum işteSeni oyle iyi anliyorum ki..ben de ekimde baslicam tedaviye.bi negatifim var öncesinde.simdiden aglamalikliyim.tedaviye baslamaya korkuyorum cunku tedavi fikri bile buyuk bi beklentiyle basladigim ilk tup denememi hatirlatiyo.ya bu da olumsuz olursa diye simdiden ödüm kopuyor..ignelrr baslayinca hormonlar tavan yapinca iyice cekilmez biri olucam biliyorum..
Ben istanbul canim burda yaptiriyorum bilenler deneyimliler yazsa keskede rahatlasakhadi hayırlısı hepimiz için peş peşe sevinçli haberleri alırız ..
siz hangi şehir ben samsun
Ya alışıcam belki 2 gün gecsede daha tam idrak edemedm olanlari. Sizin ne sorununuz var acabacanım ben de aşılamalarda öyleydim ama çok umutluydum nasip olmadı şimdi tüp bebeğe başlayacağım nasipse inşallah ağlamak geliyorsa kesinlikle ağla rahatla bizi bizden başka kimse anlamaz sıkıntı çekenler bile unutuyorlar evlatlarına kavuştuktan sonra sıkntılarını belki biz de öyle olacağız..bilinmez...
ben 7 seneddir bekliyorum bebeğimi ..
çareyi kafamı dağıtmayı kore dizisi izlyorum canım inan kafam dağılıyor tarih programları izliyorum falan buraya eskiden sabahlara kadar girerdim ama bu dönemde olumsuz tüm şeylerden kendimizi uzak tutmalıyız
2cm 2tane ayni tarafta canim sen daha once tüp bebek yapmsmiydinDoktorun ne dedi sana kucukse boyutu eger sikinti olmalz tedawi icin insallah tutar seninde
Yaa aslında ortada dert yok ama oda bi dert işte:)) kolan hospitalda başladım ben çikolata kistim ve endometriozis var sen hangsnegdiyosun canimKuzum bizde Allah'a sukur bi sorun yok.Spontan gebeliklerim de oldu.Bizim sorunumuz esimle birbirimizi cok az goruyor olmamiz.Ben kabin memuruyum ve hic karsilasamiyoruz:))) sen hangi merkezde basladin canim sorun neydi
evet yeni tüp bebek yaptıran arkadaşlar da sohbetimize katılırsa çok iyi olurBen istanbul canim burda yaptiriyorum bilenler deneyimliler yazsa keskede rahatlasak
sebepsiz infertilite dedi bir doktor bir doktor çok az pko dedi ama yumurtlamam da sorun yok adet düzensizliğim de yok..Ya alışıcam belki 2 gün gecsede daha tam idrak edemedm olanlari. Sizin ne sorununuz var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?