2019 EKiM TÜP BEBEK

Gebelikaski canim neden aglamaklisin sevinmen lazim.Hayirlisiyla basladin sonu da guzel olacak Allah'in izniyle.Ben de 1 ekimde İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Ozolcay da basliyorum Allah'in izniyle.Sabah doktorumuzla gorusmedeydik.Senin ilaclar ortalama ne tuttu canim.Bize 4 5 bin arasi dendi.

Canım suan 5günlük ilaç verdi 1170tuttu ama 400 ü vitamin ilacı. Bize 3,4 bin tutar dedi. Sizin sorununuz ne canim. Ya bilmyrm canim tatli sanirm karnim hassas bölgemdi smdi balona igne sokuyorm sanki

Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Seni oyle iyi anliyorum ki..ben de ekimde baslicam tedaviye.bi negatifim var öncesinde.simdiden aglamalikliyim.tedaviye baslamaya korkuyorum cunku tedavi fikri bile buyuk bi beklentiyle basladigim ilk tup denememi hatirlatiyo.ya bu da olumsuz olursa diye simdiden ödüm kopuyor.. ignelrr baslayinca hormonlar tavan yapinca iyice cekilmez biri olucam biliyorum..

Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
canım ben de aşılamalarda öyleydim ama çok umutluydum nasip olmadı şimdi tüp bebeğe başlayacağım nasipse inşallah ağlamak geliyorsa kesinlikle ağla rahatla bizi bizden başka kimse anlamaz sıkıntı çekenler bile unutuyorlar evlatlarına kavuştuktan sonra sıkntılarını belki biz de öyle olacağız..bilinmez...
ben 7 seneddir bekliyorum bebeğimi ..
çareyi kafamı dağıtmayı kore dizisi izlyorum canım inan kafam dağılıyor tarih programları izliyorum falan buraya eskiden sabahlara kadar girerdim ama bu dönemde olumsuz tüm şeylerden kendimizi uzak tutmalıyız

Kuzum bizde Allah'a sukur bi sorun yok.Spontan gebeliklerim de oldu.Bizim sorunumuz esimle birbirimizi cok az goruyor olmamiz.Ben kabin memuruyum ve hic karsilasamiyoruz:))) sen hangi merkezde basladin canim sorun neydi

Herkes sevinsene diyo ama pozitif olamiyorum kendimi yetersz hssediyrum igneyi yaparken canim acimiyo ama aglıyorum yani bilmiyrum işte sizin neydi sorununuz dondurulmus yumurtaniz yokmu

Ya alışıcam belki 2 gün gecsede daha tam idrak edemedm olanlari. Sizin ne sorununuz var acaba

Kuzum bizde Allah'a sukur bi sorun yok.Spontan gebeliklerim de oldu.Bizim sorunumuz esimle birbirimizi cok az goruyor olmamiz.Ben kabin memuruyum ve hic karsilasamiyoruz:))) sen hangi merkezde basladin canim sorun neydi
Yaa aslında ortada dert yok ama oda bi dert işte:)) kolan hospitalda başladım ben çikolata kistim ve endometriozis var sen hangsnegdiyosun canim

Merhaba ben de transferimin 4. gunundeyim. 3. Gun embriyolari transfer edildi. 5. gune ulasanlar dondurulacakti ama malesef bozulmalar oldugu icin dondurulamamislar. Biraz moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…