- 25 Temmuz 2017
- 370
- 243
- 53
- 34
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Ewet canım ilk dahaAynen tam bi mucize. Her akşam 8de arıcam doktoru bebelerim nasıl diye çook değişik bi his. Amin canım senin de yumurtaların sağlıkla toplanıp pozitif sonuca ulaşsın inşallahİlk denemeniz mi?
Ewet canım kullanıyorum sanırım o yüzdenİgne yapiyorsun demi canim yada herhangi bir hormon tedavisi görüyorsun ya ondan normal galiba bnde de olmustu
Rica ederim cnm,insallah artik hepimiz bebislerimize kavusuruzArkadaşım cevapların için çok teşekkür ediyorum. Rahmin aşırı uyarılması olayını duymuştum ne olduğunu anlamamıştım, kafamda oturdu. Doktoruma sorucam Pazartesi. İlk tecrüben için çok üzüldüm, Allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. Hepimiz için Meryem suresi okuyacağım bugün. Fiyat konusunda da haklısın. Aşağı yukarı tüm merkezler aynı. Ben Bahçeci umutla görüştüm bir ay önce. Doktorla hiç elektriğimiz tutmadı, sürekli tersledi beni, neredeyse ağlayacaktım. Fiyat vermek için bir buçuk saat beklettiler, o sırada sürekli sorun yaşayan ve söylenen hastalarla karşılaştık. Zaten altı aydır Emseyde ilaç tedavisi görüyordum ve doktorumu çok seviyorum gerçekten. Bahçeciyi çok başaralı dedikleri için denemek istemiştim, orda moralimi çok bozunca dedim ki önemli olan içine sinmesi ve doktoruna güvenmen. Bizim de vereceğimiz ücret senin saydığına yakın. Senin de içine bahçeci sinmiş. Umarım herşey hepimiz için çok güzel olur.
Valla sansliymissin cnm.ertlensin,sonucta bebisine kavusma sansin artmis.onemli olan da buAynısı benimde başıma geldi bende bir ay transfer ertelenecek diye çok üzülmüştüm ama opudan sonra ohss oldum iyiki doktorum bilgiliymiş çok zor atlattım çünkü ohss yi
Bahceci dbakira gitmedim ama gitmedigim icin pismanim acikcasi.elazigda bosuna rezil oldum..fulya bahceciye gidiyorum simdi.insallah guzel sonuclarimizi da paylasiriz burdaCanim bende bahceci diyarbakir subesinde yptirdim cok memnun kaldim simdi bekliyorum test gunumu bakalim insallah guzel haberler alirim
Canım cemçeliği çok duymuştum, o nedenle ona gittim. Bende pcos yok ama umutta hemşire östrojen seviyen normal, tedavi sırasında çok yükselebilir, sana rahim dinlendirme yapmamız gerekebilir demişti ama şimdi tedavi olduğum doktor hiç böyle bişeyden söz etmiyor, kafama takıldı. İlk gebeliğimde düşük olduğu için riski azaltmak amaçlı embriyoda genetik test istedim, o yüzden embriyolar zorunlu dondurulacakmış zaten. Saol canım.Rica ederim cnm,insallah artik hepimiz bebislerimize kavusuruzbahçeci umuta hic gitmedim.gitseydim sabri beye giderdim.ben fulyadaki bahcecide remzi beye gidiyorum cnm.ohss olayinu sor.hatta mumkunse dondurulmus transfer yaptir.pcos da taze transferin sansi dusukmus cunku.bu arada umut ta hangi dr ye gittin cnm?
Hayırlı olsun inşaallah güzel haberler alırsınız.Aradilar bugun canim 8 tane toplanmisti 6 tane embriyo elde edilmis daha tabi Pazartesi tekrar goruscez dedi aradan yine azalanlar olabilir dedi gelisenler olcak dedi oyle iste hayirlisi bakalim. Bn 26 yasindayim canim 9 aylik evliyim henuz bu ilk deneme. Senin dha önce denemen oldu mu
Insallah canim hepimiz guzel haberler alirizBahceci dbakira gitmedim ama gitmedigim icin pismanim acikcasi.elazigda bosuna rezil oldum..fulya bahceciye gidiyorum simdi.insallah guzel sonuclarimizi da paylasiriz burda
Bende başladım dün gece ilk ignemi oldum aynı duygulardayım:Bugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Üzülmek duygusallaşmak yok sakın!! Güçlü olun ki bebişler güç alıp büyüsün.Bende başladım dün gece ilk ignemi oldum aynı duygulardayım:((
Benim 5. Gun embriyosu transfer oldu.. ayin 10 nunda sonucu ogrenecegiz ..Sonucunuz ne oldu kaçıncı gün embriyosu konuldu
Bebiş olur dimi bende anne olurum dimiÜzülmek duygusallaşmak yok sakın!! Güçlü olun ki bebişler güç alıp büyüsün.
Tabii ki, Allahın izniyle hepimiz anne olacağız. Kaç yaşındasın canım? Sizin neden olmadı bebiş? Herkesin hikayesi farklı burdaBebiş olur dimi bende anne olurum dimi
Canım inşallah bebişin seninledir amiinBenim 5. Gun embriyosu transfer oldu.. ayin 10 nunda sonucu ogrenecegiz ..
Aminn insaallah cok teşekkür ederim hepimizde muradimiza kavuşuruz insaallah. Hm dogrudur o konu hakkinda bilgim yok ama benim rahatsizligim var normal olma imkanim yok yani hipo hipo hastasiyim, primer amanore diede geciyor hic ilacsiz adet olmadim yani ondan dolayi olabilir. Bn aslinda daha bir kac ay sonra baslmak istedim ama doktorum senin durumda ne kadar erken o kadar iyi dedi bnde nolur nolmaz keske dememek icin basladik oyle canimHayırlı olsun inşaallah güzel haberler alırsınız.
yalnız şeyi merak ettim, benim gittiğim tüm doktorlar 1 yıldan önce tedavi uygulanmadığını söylediler. Siz 9 aylık evliyken nasıl tüp bebek yaptılar? Yaş da küçükmüş. Belirlenmiş bir rahatsızlığınız mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?