2019 EKiM TÜP BEBEK

Rica ederim cnm,insallah artik hepimiz bebislerimize kavusuruz bahçeci umuta hic gitmedim.gitseydim sabri beye giderdim.ben fulyadaki bahcecide remzi beye gidiyorum cnm.ohss olayinu sor.hatta mumkunse dondurulmus transfer yaptir.pcos da taze transferin sansi dusukmus cunku.bu arada umut ta hangi dr ye gittin cnm?

Aynısı benimde başıma geldi bende bir ay transfer ertelenecek diye çok üzülmüştüm ama opudan sonra ohss oldum iyiki doktorum bilgiliymiş çok zor atlattım çünkü ohss yi
Valla sansliymissin cnm.ertlensin,sonucta bebisine kavusma sansin artmis.onemli olan da bu

Canim bende bahceci diyarbakir subesinde yptirdim cok memnun kaldim simdi bekliyorum test gunumu bakalim insallah guzel haberler alirim
Bahceci dbakira gitmedim ama gitmedigim icin pismanim acikcasi.elazigda bosuna rezil oldum..fulya bahceciye gidiyorum simdi.insallah guzel sonuclarimizi da paylasiriz burda

Canım cemçeliği çok duymuştum, o nedenle ona gittim. Bende pcos yok ama umutta hemşire östrojen seviyen normal, tedavi sırasında çok yükselebilir, sana rahim dinlendirme yapmamız gerekebilir demişti ama şimdi tedavi olduğum doktor hiç böyle bişeyden söz etmiyor, kafama takıldı. İlk gebeliğimde düşük olduğu için riski azaltmak amaçlı embriyoda genetik test istedim, o yüzden embriyolar zorunlu dondurulacakmış zaten. Saol canım.

Hayırlı olsun inşaallah güzel haberler alırsınız.
yalnız şeyi merak ettim, benim gittiğim tüm doktorlar 1 yıldan önce tedavi uygulanmadığını söylediler. Siz 9 aylık evliyken nasıl tüp bebek yaptılar? Yaş da küçükmüş. Belirlenmiş bir rahatsızlığınız mı var?

Kızlaaar dün doktorum 7 tane yumurtanın döllendiğini söylemişti bugün aradığımda 7 olmuş 11 yaa inanamıyorum inşallah böyle devam ederler bölünmüş yavrularım. Salı günü arıcam doktorumu eğer yavrularım direnirse çarşamba transfer

Kızlar merhaba programda yeniyim burayı nasıl kullanacağımı bilmiyorum ama yazılanları ilgili ilgisiz konuları okuyunca kafam dağılıyor gibi hissediyorum bende amh düşüklüğü var dun gece ilk ignemi yaptim ama anlatamam yasadigim o duygualri

Aminn insaallah cok teşekkür ederim hepimizde muradimiza kavuşuruz insaallah. Hm dogrudur o konu hakkinda bilgim yok ama benim rahatsizligim var normal olma imkanim yok yani hipo hipo hastasiyim, primer amanore diede geciyor hic ilacsiz adet olmadim yani ondan dolayi olabilir. Bn aslinda daha bir kac ay sonra baslmak istedim ama doktorum senin durumda ne kadar erken o kadar iyi dedi bnde nolur nolmaz keske dememek icin basladik oyle canim

Kızlar benim progestan fitilim az önce turuncu gibi dışarı çıktı acaba normal mi neden öyle bi renk aldıki hep beyaz olurdu .bugün transferimin ikinci günü daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…