- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Evet benim de 30 Eylülde oldu bugün 5. GünümSizin transfer oldumu ?
Dün yumurtalarım toplandı kaç tanesi 5.güne gider bilmiyorum belki hiç kalmaz elimizde ama her şey yolunda giderse inşallah çarşamba günüSizin ne zaman transfer ?
Benim cikolata kistim yeni ortaya cikti suan 16mm,4negatif tup denemem var bugune kadar endometriosis cikolata kistinden kimse bahsetmemisti. Adet donemi sikayetlerinden dolayi endometriosis dedi ama acaba onceden de var miydi bilmiyorum oyuzden sordum10 yıl önce konmuştu ameliyat olmuştum. Geçen yıl kistim tekrarladı ultrasonla tanı kondu. Ultrasonda belli ediyormuş kendini ama tabi kistim yokken de her regl dönemi şikayet yaşadığım oluyordu. İdrar yaparken vs.
Ultrasonda kist görmemişler miydi? Eğer görülmediyse yeni oluşmuştur muhtemelen çünkü diğer kistler gibi siklus boyunca boyut değiştirmiyor aksine her siklusta biraz daha büyüyor. 16 mm çook ufak sorun çıkaracağını sanmam canım.Benim cikolata kistim yeni ortaya cikti suan 16mm,4negatif tup denemem var bugune kadar endometriosis cikolata kistinden kimse bahsetmemisti. Adet donemi sikayetlerinden dolayi endometriosis dedi ama acaba onceden de var miydi bilmiyorum oyuzden sordum
Kaç tane yumurtanız toplandı? İnşallah elinizde yeterli sayıda sağlıklı bir sürü embriyo olurDün yumurtalarım toplandı kaç tanesi 5.güne gider bilmiyorum belki hiç kalmaz elimizde ama her şey yolunda giderse inşallah çarşamba günü
15 toplandı 13 olgun çıktı 7si döllendi bakalım nasıl devam edecekler. Sizin nasıldı?Kaç tane yumurtanız toplandı? İnşallah elinizde yeterli sayıda sağlıklı bir sürü embriyo olur
Endometriozisli hastaların yaklaşık yarısında çikolata kisti gelişir. Tek ya da çift taraflı olabilir diyor internette .sanirim endometriosis vardi kistim yeni olustu benim de.tesekkur ederim ,,tedaviniz guzel sonuclanir insallahUltrasonda kist görmemişler miydi? Eğer görülmediyse yeni oluşmuştur muhtemelen çünkü diğer kistler gibi siklus boyunca boyut değiştirmiyor aksine her siklusta biraz daha büyüyor. 16 mm çook ufak sorun çıkaracağını sanmam canım.
Evet kist gelişmeden yalnızca odaklarla da yayılabiliyor hem iyi hem de kötü aslında. Teşhis edilemiyor ama sancı da yapmıyor. Teşekkürler inşallah sizin için de her şey yolunda giderEndometriozisli hastaların yaklaşık yarısında çikolata kisti gelişir. Tek ya da çift taraflı olabilir diyor internette .sanirim endometriosis vardi kistim yeni olustu benim de.tesekkur ederim ,,tedaviniz guzel sonuclanir insallah
Arkadaşım düşünmemeye, inancımı en olumluda çalışıyorum ama sürekli aklımda ya bişeyi doğru yapmazlarsa düşüncesi var su yüzüne çıkmaya çalışan. Doktor ne gibi hatalar yaptı da olmadı biliyor musun?Benim ikinci cnm.ilki is bilmez,para hirsindan gozu donmus bi doktorun elinde heba oldu..
Canım memnun musun bahçecideki tedaviden. Çok düşündüm orayı vazgeçtim. O nedenle soruyorm.Ben istanbul bahceci fulyada tedavi olucam.snn ilk ssanrm
Ben pko luyum doktor çok yumurtamın olacağını söylemişti.29 tane toplandı 24ü döllendi.üçüncü güne kadar 21 taneside yaşadı ama beşinci güne 8 tanesi ulaştı15 toplandı 13 olgun çıktı 7si döllendi bakalım nasıl devam edecekler. Sizin nasıldı?
Bnde hipo hipo hastasiyim canim. Aminnn aminn aynen insan duygu karmaşası yasiyor ama Rabbim mutlulukla sonuclandirsin insaallahBenim de ilk deneme canım 14 aylık evliyim endometriozis nedeniyle gebe kalamadım. 6 tanenin hepsi inşallah gider 5. güne canımHem heyecanlı hem endişeliyim çok değişik hissediyorum ya
Cnm ben pcos hastasiyim.22 yumurta toplandi.bu da ohss nin yuksek oldugu anlamina grliyormus.o zmn bilmiyorum tabi.rahim dinlendirme yapilmasi gerekirmis.ama biz tedavi basinda 1,5 ay sonra gidicez dedik.dr da (orhan ozdiller) musteri kacmasin deyip taze transfer yapmis.transferden 4 gun sonra kanamam basladi.adami ariyorum.uyuz uyuz konuşuyor, ilgilenmiyor..ikinci deneme icin bahceciye gittim.pcos hastasina taze transfer olmaz deyip acikladi sebebini.netten baktim.dogru.yani ilkinde o kdr emek,para,can acisi,beklenti bosunaymis..Arkadaşım düşünmemeye, inancımı en olumluda çalışıyorum ama sürekli aklımda ya bişeyi doğru yapmazlarsa düşüncesi var su yüzüne çıkmaya çalışan. Doktor ne gibi hatalar yaptı da olmadı biliyor musun?
Canim ön gorusmeye gittim,muayene oldum gecen ay.her yer temizdi,herkes ilgiliydi.bence farkli merkezlerle cok farki yok fiyat olarak.bahceci pahali da digerleri uygunmus gibi bi algi var.tek fark rapor gecmedigi icin ilaclar indirimsiz aliniyor.yarin basliyoruz tedaviye.yarin 2700 goturcem.opu da 6300.blastokistte kac embriyo kaldigi belli olunca 1500 de rahim dinlendirme parasi.bahceci 10500 tl.genetik hastalik yoksa.buna ek ilaçlar. Ben tahlillerimi devlette yaptirdim.1 genetik test haric.o gec cikio diye orda yaptirdim.o da 380 tl idi.sperm testi falan da verdik orda.bize 16 bine mal olacak.ilki medikal parktaydi.11 bin falandi,rapor geçtiği halde ama nsl kotu laboratuvarlari varsa 16 embriyo ilk gunden 9a dustu..Canım memnun musun bahçecideki tedaviden. Çok düşündüm orayı vazgeçtim. O nedenle soruyorm.
Taze transfer mi oldunuz peki? Hangi merkezde tedavi oldunuz bir de?Ben pko luyum doktor çok yumurtamın olacağını söylemişti.29 tane toplandı 24ü döllendi.üçüncü güne kadar 21 taneside yaşadı ama beşinci güne 8 tanesi ulaştı
Yok pco olduğum için rahim dinlendirme uygulandı banada.bursa eurofertilde oldum.çok memnunum doktordan da hastaneden deTaze transfer mi oldunuz peki? Hangi merkezde tedavi oldunuz bir de?
Aynısı benimde başıma geldi bende bir ay transfer ertelenecek diye çok üzülmüştüm ama opudan sonra ohss oldum iyiki doktorum bilgiliymiş çok zor atlattım çünkü ohss yiCnm ben pcos hastasiyim.22 yumurta toplandi.bu da ohss nin yuksek oldugu anlamina grliyormus.o zmn bilmiyorum tabi.rahim dinlendirme yapilmasi gerekirmis.ama biz tedavi basinda 1,5 ay sonra gidicez dedik.dr da (orhan ozdiller) musteri kacmasin deyip taze transfer yapmis.transferden 4 gun sonra kanamam basladi.adami ariyorum.uyuz uyuz konuşuyor, ilgilenmiyor..ikinci deneme icin bahceciye gittim.pcos hastasina taze transfer olmaz deyip acikladi sebebini.netten baktim.dogru.yani ilkinde o kdr emek,para,can acisi,beklenti bosunaymis..
Canim bende bahceci diyarbakir subesinde yptirdim cok memnun kaldim simdi bekliyorum test gunumu bakalim insallah guzel haberler alirimCanim ön gorusmeye gittim,muayene oldum gecen ay.her yer temizdi,herkes ilgiliydi.bence farkli merkezlerle cok farki yok fiyat olarak.bahceci pahali da digerleri uygunmus gibi bi algi var.tek fark rapor gecmedigi icin ilaclar indirimsiz aliniyor.yarin basliyoruz tedaviye.yarin 2700 goturcem.opu da 6300.blastokistte kac embriyo kaldigi belli olunca 1500 de rahim dinlendirme parasi.bahceci 10500 tl.genetik hastalik yoksa.buna ek ilaçlar. Ben tahlillerimi devlette yaptirdim.1 genetik test haric.o gec cikio diye orda yaptirdim.o da 380 tl idi.sperm testi falan da verdik orda.bize 16 bine mal olacak.ilki medikal parktaydi.11 bin falandi,rapor geçtiği halde ama nsl kotu laboratuvarlari varsa 16 embriyo ilk gunden 9a dustu..
Canim ön gorusmeye gittim,muayene oldum gecen ay.her yer temizdi,herkes ilgiliydi.bence farkli merkezlerle cok farki yok fiyat olarak.bahceci pahali da digerleri uygunmus gibi bi algi var.tek fark rapor gecmedigi icin ilaclar indirimsiz aliniyor.yarin basliyoruz tedaviye.yarin 2700 goturcem.opu da 6300.blastokistte kac embriyo kaldigi belli olunca 1500 de rahim dinlendirme parasi.bahceci 10500 tl.genetik hastalik yoksa.buna ek ilaçlar. Ben tahlillerimi devlette yaptirdim.1 genetik test haric.o gec cikio diye orda yaptirdim.o da 380 tl idi.sperm testi falan da verdik orda.bize 16 bine mal olacak.ilki medikal parktaydi.11 bin falandi,rapor geçtiği halde ama nsl kotu laboratuvarlari varsa 16
ben iki tüp bebk denemesi için 10.bin ödedim artı ilaçlar .dondurma ücreti de içinde bir yıllık.Canim ön gorusmeye gittim,muayene oldum gecen ay.her yer temizdi,herkes ilgiliydi.bence farkli merkezlerle cok farki yok fiyat olarak.bahceci pahali da digerleri uygunmus gibi bi algi var.tek fark rapor gecmedigi icin ilaclar indirimsiz aliniyor.yarin basliyoruz tedaviye.yarin 2700 goturcem.opu da 6300.blastokistte kac embriyo kaldigi belli olunca 1500 de rahim dinlendirme parasi.bahceci 10500 tl.genetik hastalik yoksa.buna ek ilaçlar. Ben tahlillerimi devlette yaptirdim.1 genetik test haric.o gec cikio diye orda yaptirdim.o da 380 tl idi.sperm testi falan da verdik orda.bize 16 bine mal olacak.ilki medikal parktaydi.11 bin falandi,rapor geçtiği halde ama nsl kotu laboratuvarlari varsa 16 embriyo ilk gunden 9a dustu..
Arkadaşım cevapların için çok teşekkür ediyorum. Rahmin aşırı uyarılması olayını duymuştum ne olduğunu anlamamıştım, kafamda oturdu. Doktoruma sorucam Pazartesi. İlk tecrüben için çok üzüldüm, Allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. Hepimiz için Meryem suresi okuyacağım bugün. Fiyat konusunda da haklısın. Aşağı yukarı tüm merkezler aynı. Ben Bahçeci umutla görüştüm bir ay önce. Doktorla hiç elektriğimiz tutmadı, sürekli tersledi beni, neredeyse ağlayacaktım. Fiyat vermek için bir buçuk saat beklettiler, o sırada sürekli sorun yaşayan ve söylenen hastalarla karşılaştık. Zaten altı aydır Emseyde ilaç tedavisi görüyordum ve doktorumu çok seviyorum gerçekten. Bahçeciyi çok başaralı dedikleri için denemek istemiştim, orda moralimi çok bozunca dedim ki önemli olan içine sinmesi ve doktoruna güvenmen. Bizim de vereceğimiz ücret senin saydığına yakın. Senin de içine bahçeci sinmiş. Umarım herşey hepimiz için çok güzel olur.Canim ön gorusmeye gittim,muayene oldum gecen ay.her yer temizdi,herkes ilgiliydi.bence farkli merkezlerle cok farki yok fiyat olarak.bahceci pahali da digerleri uygunmus gibi bi algi var.tek fark rapor gecmedigi icin ilaclar indirimsiz aliniyor.yarin basliyoruz tedaviye.yarin 2700 goturcem.opu da 6300.blastokistte kac embriyo kaldigi belli olunca 1500 de rahim dinlendirme parasi.bahceci 10500 tl.genetik hastalik yoksa.buna ek ilaçlar. Ben tahlillerimi devlette yaptirdim.1 genetik test haric.o gec cikio diye orda yaptirdim.o da 380 tl idi.sperm testi falan da verdik orda.bize 16 bine mal olacak.ilki medikal parktaydi.11 bin falandi,rapor geçtiği halde ama nsl kotu laboratuvarlari varsa 16 embriyo ilk gunden 9a dustu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?