Ya haklısın ama yasim da geciyor. 34 oldummemeyi bırakamadık. Gün için emmeleri azaldı. Hatta uyku dışında hic emmedigi oluyor. Yani gunduz hiç vermesem bile olabilir. Öğle uykusuna ananaesi uyutuyor. Akşam da hadi ben bi şekilde uyutsam. Gece ger kalktığında meme istiyor. Gecede 3 defa uyanıyor ve meme vermezsem çok ağlıyor. Ben de aglatmamak için veriyorum. Konuşarak da asla anlatamıyorum. Sen büyüdün memede süt bitti vs. Tmm anliyor ama gece hep istiyor meme
Oyle şeyler yapmak istemiyorum. Anlayarak anlatarak yapaym diyorum ama sonu yok bununBenimkinde anlamıyor aşırı düşkün tiksintircem en son ancak öyle bırakır kizima kara sabır almisidim aktardan öyle düşünüyorum bir ikiay bırakırız inşallah
Teşekkür ederimAnlayana kadar devam etseniz.. Kararlı olunca bence anlıyorlar.. Bı ıkı gece ısrar eder ucuncu gece alısır heralde..
Bu arada hayırlısı olsun.. Insallah saglıklı Bi sekılde doğar
Vallah çok zor kelin merhemi olsa başına sürerdiOyle şeyler yapmak istemiyorum. Anlayarak anlatarak yapaym diyorum ama sonu yok bunungaliba son çare o yola basvurabilirim
Teşekkür ederimhenüz hamile miyim değil miyim bilmiyorum. Adetime 1 hafta kaldı ve geçen 2 gün boyunca olacakmışım gibi sancılarim oldu ve bitti. Şimdi sessizlik. Bakalim adet günümden 1 2 gün önce test yapayım diyorum
Andız pekmezi kesinlikleÖksürük için doğal yaptiginiz veya sürüp öneriniz var mı kizlar, oğlum oksuruyor içim acıyor ya .. antibiyotik verdi doktor onu kullanıyorum
Ben memede süt bitti artık dedim her meme istediğinde atıştırmalık (katkısız) şeylere yönlendirdim. Zor oldu ama anne kararlıysa bebek pes ediyor. Bir kaç gün çok ağlamalı diretmeli oluyor ama kesin karar verdiğiniz zaman dönmüyorsunuz. Pes eden siz değil o olsun :)Oyle şeyler yapmak istemiyorum. Anlayarak anlatarak yapaym diyorum ama sonu yok bunungaliba son çare o yola basvurabilirim
10gun sabit et cnm devamı gelir merak etme bizimki çok oldu bırakali gece gündüz cocukda hevesli olmalı ödül ver kırtasiye de kalp yıldız yapıştirci var al her cis kaka yaptığında yapıştır üstüne çok daha iyi olurTuvalet eğitimini tamamlayan var mı kızlar? Benimki yaklaşık bir aydır sık sık tuvalete otuttur diyordu otuttrunca bazen tuvaletini yapıyordu. Dedim bu çocuk hazır. Başladık eğitime ama başladık başlayalı hep altına yapıyor :/ nasıl öğreticem yav gözüme büyüdü bu iş 3 gün oldu. Tecrübeli anneler tavsiye
Ne kadarlikken bıraktınız siz acabaBen memede süt bitti artık dedim her meme istediğinde atıştırmalık (katkısız) şeylere yönlendirdim. Zor oldu ama anne kararlıysa bebek pes ediyor. Bir kaç gün çok ağlamalı diretmeli oluyor ama kesin karar verdiğiniz zaman dönmüyorsunuz. Pes eden siz değil o olsun :)
22 aylıkkenNe kadarlikken bıraktınız siz acaba
Çiş idare eder wc oturunca yapıyor çoğu zaman ama kaka yok. Oturunca asla yapmıyor içeri gidince altına yapıyor :) çikolata çok vermediğim için ona çok hasret, kakanı tuvalete yaparsan vericem diyorum yok yapmıcam diyor10gun sabit et cnm devamı gelir merak etme bizimki çok oldu bırakali gece gündüz cocukda hevesli olmalı ödül ver kırtasiye de kalp yıldız yapıştirci var al her cis kaka yaptığında yapıştır üstüne çok daha iyi olur
Yavaş yavaş önce çiş sonra kaka gelicek en zoruda kaka dir inşallah öğrenirÇiş idare eder wc oturunca yapıyor çoğu zaman ama kaka yok. Oturunca asla yapmıyor içeri gidince altına yapıyor :) çikolata çok vermediğim için ona çok hasret, kakanı tuvalete yaparsan vericem diyorum yok yapmıcam diyor((
Ay hadi inşallahhYavaş yavaş önce çiş sonra kaka gelicek en zoruda kaka dir inşallah öğrenir
Diş taşı değilde salya akıyor bizde hala dislerimiz bitti ama salyasi bitmedi randevu aldım dış doktoruna götürecem bakalım neden diyeKızlar birde şey sorucam bebeğinin dişlerinde diş taşı oluşan var mı önce tek dişimizde vardı epeydir, düzenli de fırçalıyoruz günde iki kere, bir anda altta 5-6 dişinde diş taşı oluştu ya çok canım sıkılıyor aynı durumda olan varmı çözümü var mı bu işin
Berriko nasıl gidiyor dil terapistiiii? Gelişme var mıBen 1 yasında bıraktım.. Hiç sorun yasamadm.. Buyuyunce zorlasıyor anladm kadarıyla.. Memeye sirke vsvs sürüp deneyen tanıdığım olmustu oyle bırakmıştı cocuk.. Bilmem faydası olur mu
Berriko nasıl gidiyor dil terapistiiii? Gelişme var mı
Bende bi terapisti aradım randevu almak için kendimizi anlatırken 28 aylık için 2 ay daha bekleyebiliriz dedi erkek çocuklar kizlara göre 6 Ay daha yavaş ilerliyor dedi ya da öyle bisi dedi yani . Eğer 28 aylık kızım var deseydiniz evet bi geç kalınmışlik var terapiye başlayalım derdim dedi ama danışmanlık için neler yapabilirsiniz için yardımcı olurum vs bende randevu aldım sonra iptal ettim 2 Ay daha bekleyip öyle gideceğim çünkü az çok anlatacaklarıni biliyorum bende çok arastrp okuyorum ogreniriyorjm bu süreçte çünkü. Son bir haftadır 3 4 yeni kelime basladi(20 kelimesi fln vardi) kendi kendine .Nerde,geldimm, yokk gibi. Terapistte bu 2 ayınız hızlı bir gelişim gösterebilir demişti bakalım belkide öyle mi olucak bilmiyorumOlma mışimdilik çok hızlı gidemıorz ama artık basladı bişeyler mırıldanmaya.. Gecenlerde ıkı kelımelı cumle kurdu.. Kelıme dagarcıgı artmaya basladı.. Ama bekledgmz hızda degıl.. Anlamsız konusma ları arttı.. Bu hafta pil demeyi öğrendi mesela.. Pile 'bim' dio terapist eskıler agzı dolu derler dedi.. Eymende de böyle dedi.. Ha konustu ha konuscak durumundayız.. Ya bide ben cok ılgılenemıorm ona ragmen terapist sayesinde ılermeler oldu
Senınkı ne durumda?
Bende bi terapisti aradım randevu almak için kendimizi anlatırken 28 aylık için 2 ay daha bekleyebiliriz dedi erkek çocuklar kizlara göre 6 Ay daha yavaş ilerliyor dedi ya da öyle bisi dedi yani . Eğer 28 aylık kızım var deseydiniz evet bi geç kalınmışlik var terapiye başlayalım derdim dedi ama danışmanlık için neler yapabilirsiniz için yardımcı olurum vs bende randevu aldım sonra iptal ettim 2 Ay daha bekleyip öyle gideceğim çünkü az çok anlatacaklarıni biliyorum bende çok arastrp okuyorum ogreniriyorjm bu süreçte çünkü. Son bir haftadır 3 4 yeni kelime basladi(20 kelimesi fln vardi) kendi kendine .Nerde,geldimm, yokk gibi. Terapistte bu 2 ayınız hızlı bir gelişim gösterebilir demişti bakalım belkide öyle mi olucak bilmiyorum