Canm eline limon ver emsin. Limon suyu ishali keser. Enfeksiyon olsa ishalle beraber ateş te yapar . İştahsızlık çok normal. Diş dönemi ısrarcı olmuyorum artk. Ne yerse onu veriyorum . Azı diş çok zor çıkar. Bide nar ağız içi yaralara ağrılara çok iyi gelir. Ya suyunu ver yada eline tane tane alıp ağzına patlat.Günaydın kızlar, biz bir haftadan fazladır azı dişleri çekiyoruz dün biri patlamış ağzının ici ateş gibi . Ama kakası cok bozuldu günde 3 4 kıvamsız kaka yapiyo buna mukusta eklendi. Agzinin ici çok salyalı yuttuğu için olabilir mi yoksa başka birşey mi düşünmeliyim. Istahi da hic yok bisey geliyo sadece mama kahvaltı muz. Muz da toplamadi içini. Ne yapicam doktora gitmeli mı bu virüste pff. Alerji çıkar mı diş bu kadar bozar mı utanmasam kaka resmini aticam size
O zaman götürmeyeyim mı zera kararsız kaldım. Ateş yok sadece ağzının ici alev gibi . Nar alayım limonda verim. O kakada mukus beni şüphelendirdi o da çok salyası var öyleki ağzında birikince boğazına kaçıyor . Yuttugundan kakada mı çıkıyordiye dusundumCanm eline limon ver emsin. Limon suyu ishali keser. Enfeksiyon olsa ishalle beraber ateş te yapar . İştahsızlık çok normal. Diş dönemi ısrarcı olmuyorum artk. Ne yerse onu veriyorum . Azı diş çok zor çıkar. Bide nar ağız içi yaralara ağrılara çok iyi gelir. Ya suyunu ver yada eline tane tane alıp ağzına patlat.
Bizimki de ve ayni her yemek arkası kaka . yediği iki lokma onuda hemen çıkartıyor.ishal gibide değil cıvık değil yani.bizde mukus yok ama 1-2 gün daha takip et istersen.enfeksiyon olsa bende ateş olurdu diye düşünüyorum.O zaman götürmeyeyim mı zera kararsız kaldım. Ateş yok sadece ağzının ici alev gibi . Nar alayım limonda verim. O kakada mukus beni şüphelendirdi o da çok salyası var öyleki ağzında birikince boğazına kaçıyor . Yuttugundan kakada mı çıkıyordiye dusundum
Şimdi geldim hastanedeyim doktoruyla konuşacağım getir derse getircem. Kilo verdi garibimBizimki de ve ayni her yemek arkası kaka . yediği iki lokma onuda hemen çıkartıyor.ishal gibide değil cıvık değil yani.bizde mukus yok ama 1-2 gün daha takip et istersen.enfeksiyon olsa bende ateş olurdu diye düşünüyorum.
Canm balgam yada sümük oluncada yutar kaka mukuslu olur. Çok huysuzluk varmi. Korona çok kötü durumda. İnsan gitmeye korkuyo. Bişey diyemiyorum. Ben de dua ediyorum. Allah'ım bı hastalık bişey çıkmasın doktora gitmek zorunda kalmayalim diyeO zaman götürmeyeyim mı zera kararsız kaldım. Ateş yok sadece ağzının ici alev gibi . Nar alayım limonda verim. O kakada mukus beni şüphelendirdi o da çok salyası var öyleki ağzında birikince boğazına kaçıyor . Yuttugundan kakada mı çıkıyordiye dusundum
Amin canm amin. Konuştum doktoruyla 7 günü gectigi icin kaka testi istedi bebeğe gerek yok dediCanm balgam yada sümük oluncada yutar kaka mukuslu olur. Çok huysuzluk varmi. Korona çok kötü durumda. İnsan gitmeye korkuyo. Bişey diyemiyorum. Ben de dua ediyorum. Allah'ım bı hastalık bişey çıkmasın doktora gitmek zorunda kalmayalim diye
AA iyiymiş bari. İnşallah önemli bişey çıkmaz. Geçmiş olsun cnm. Çok üzme kendini karnında minik üzülmesin.Amin canm amin. Konuştum doktoruyla 7 günü gectigi icin kaka testi istedi bebeğe gerek yok dedi
Onun pek umrunda değil gibi diyaframimdan ayaklarını çıkarması an meselesiAA iyiymiş bari. İnşallah önemli bişey çıkmaz. Geçmiş olsun cnm. Çok üzme kendini karnında minik üzülmesin.
Kaç haftalık oldu. Valla iki ara bı dere büyüdü o daOnun pek umrunda değil gibi diyaframimdan ayaklarını çıkarması an meselesi
Bizimki de aynı.İki üç hafta öncesine kadar günde bir kere yapardı.Simdi 4.ve genellikle yemek sonrası yapıyor.Kizariyor bu seferde pişik gibi. Cıvık değil.Sebebi ne acabaBizimki de ve ayni her yemek arkası kaka . yediği iki lokma onuda hemen çıkartıyor.ishal gibide değil cıvık değil yani.bizde mukus yok ama 1-2 gün daha takip et istersen.enfeksiyon olsa bende ateş olurdu diye düşünüyorum.
Garibim sorma.. 35 haftalik olduk. Boynunda kordon var bir kere. Takipte olacakmışım hareketlerini..Kaç haftalık oldu. Valla iki ara bı dere büyüdü o da
Ay inanmıyorum masallah. Her an gelebilir çok az kalmış. Kordon bazen kendiliğinden açılabilir. Benim büyük oğlan iki tür kordonla doğdu. Boynunda. Sezeryan oldum ben. Ama ultrasonda görülmedi kordon. Doğumda gördüler. Çok tombik bı bebektiGaribim sorma.. 35 haftalik olduk. Boynunda kordon var bir kere. Takipte olacakmışım hareketlerini..
Ay ne çabuk hakikaten.. kızın mi olacak oğlun mu kordon çok esnek olurmuş canım kafana takma inşallah sağ salim kucağına alırsın Küçüğüne de geçmiş olsun diş tir inşallah Benim oğlum da çok sık yapıyor.Garibim sorma.. 35 haftalik olduk. Boynunda kordon var bir kere. Takipte olacakmışım hareketlerini..
Ben resim göstere cnm ona gore ilaç yazdilarBugün kendi doktorum var onu da götüreceğim üzülüyorum bi baksınlar kaka testi mı yaparlar☹
Doğum çantam hazır değil kıyafetler yıkanmadıAy inanmıyorum masallah. Her an gelebilir çok az kalmış. Kordon bazen kendiliğinden açılabilir. Benim büyük oğlan iki tür kordonla doğdu. Boynunda. Sezeryan oldum ben. Ama ultrasonda görülmedi kordon. Doğumda gördüler. Çok tombik bı bebektikulağı falan morarmışti . Sıkışmış anne karnında. Kafası falan uzatmıştı. Yavrum yerine sigamamis küçük kilosu daha azdı her yeri düzgün jilet gibi dünyaya geldi şişme kızarma morarma olmadan doğum cantan hazır mı. İkinciler erken gelir genelde. Rabbim sağlıklı kolay bı doğum nasip etsin inşallah
Tahlil verdik canmBen resim göstere cnm ona gore ilaç yazdilar
Canm aşısı olduğu için daha hafif atlatır. Yatış verdiler mi tedavisi nasıl olcak. Çok geçmiş olsun.Rota virüsü testi pozitif çıktıBen aşılarını da yaptırdım çocuğumun bu ne smdi.... 7 8 lökosit görüldü yaziyo enfeksiyon anladığım kadarıyla pff
Diş herhalde diye düşünüyorum 4 öğün yiyor 6 öğün miciyor .herseferinde sudokrem sürüyorum inşallah pişik olmadan geçer.Bizimki de aynı.İki üç hafta öncesine kadar günde bir kere yapardı.Simdi 4.ve genellikle yemek sonrası yapıyor.Kizariyor bu seferde pişik gibi. Cıvık değil.Sebebi ne acaba
Rota ateş yapardı bildiğim, aşı var diye demekki hafif atlatiyorsunuz.ayy iyi ki götürmüşsun kakayi.bende takip edeyim 3.gun bugün devam ederse kakayi da alıp giderim.gecmis olsun.Rota virüsü testi pozitif çıktıBen aşılarını da yaptırdım çocuğumun bu ne smdi.... 7 8 lökosit görüldü yaziyo enfeksiyon anladığım kadarıyla pff
Çok geçmiş. Aşısı var diye hafif geciriyo demekki yavrucak. İnşallah çabucak geçer.Rota virüsü testi pozitif çıktıBen aşılarını da yaptırdım çocuğumun bu ne smdi.... 7 8 lökosit görüldü yaziyo enfeksiyon anladığım kadarıyla pff