2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm eline limon ver emsin. Limon suyu ishali keser. Enfeksiyon olsa ishalle beraber ateş te yapar . İştahsızlık çok normal. Diş dönemi ısrarcı olmuyorum artk. Ne yerse onu veriyorum . Azı diş çok zor çıkar. Bide nar ağız içi yaralara ağrılara çok iyi gelir. Ya suyunu ver yada eline tane tane alıp ağzına patlat.

O zaman götürmeyeyim mı zera kararsız kaldım. Ateş yok sadece ağzının ici alev gibi . Nar alayım limonda verim. O kakada mukus beni şüphelendirdi o da çok salyası var öyleki ağzında birikince boğazına kaçıyor . Yuttugundan kakada mı çıkıyordiye dusundum

Bizimki de ve ayni her yemek arkası kaka . yediği iki lokma onuda hemen çıkartıyor.ishal gibide değil cıvık değil yani.bizde mukus yok ama 1-2 gün daha takip et istersen.enfeksiyon olsa bende ateş olurdu diye düşünüyorum.

Şimdi geldim hastanedeyim doktoruyla konuşacağım getir derse getircem. Kilo verdi garibim

Canm balgam yada sümük oluncada yutar kaka mukuslu olur. Çok huysuzluk varmi. Korona çok kötü durumda. İnsan gitmeye korkuyo. Bişey diyemiyorum. Ben de dua ediyorum. Allah'ım bı hastalık bişey çıkmasın doktora gitmek zorunda kalmayalim diye

Amin canm amin. Konuştum doktoruyla 7 günü gectigi icin kaka testi istedi bebeğe gerek yok dedi

Bizimki de aynı.İki üç hafta öncesine kadar günde bir kere yapardı.Simdi 4.ve genellikle yemek sonrası yapıyor.Kizariyor bu seferde pişik gibi. Cıvık değil.Sebebi ne acaba

Garibim sorma.. 35 haftalik olduk. Boynunda kordon var bir kere. Takipte olacakmışım hareketlerini..
Ay inanmıyorum masallah. Her an gelebilir çok az kalmış. Kordon bazen kendiliğinden açılabilir. Benim büyük oğlan iki tür kordonla doğdu. Boynunda. Sezeryan oldum ben. Ama ultrasonda görülmedi kordon. Doğumda gördüler. Çok tombik bı bebekti kulağı falan morarmışti . Sıkışmış anne karnında. Kafası falan uzatmıştı. Yavrum yerine sigamamis küçük kilosu daha azdı her yeri düzgün jilet gibi dünyaya geldi şişme kızarma morarma olmadan doğum cantan hazır mı. İkinciler erken gelir genelde. Rabbim sağlıklı kolay bı doğum nasip etsin inşallah

Garibim sorma.. 35 haftalik olduk. Boynunda kordon var bir kere. Takipte olacakmışım hareketlerini..
Ay ne çabuk hakikaten.. kızın mi olacak oğlun mu kordon çok esnek olurmuş canım kafana takma inşallah sağ salim kucağına alırsın Küçüğüne de geçmiş olsun diş tir inşallah Benim oğlum da çok sık yapıyor.

Doğum çantam hazır değil kıyafetler yıkanmadı‍♀Fırsat bulamıyorum ki

Rota virüsü testi pozitif çıktı Ben aşılarını da yaptırdım çocuğumun bu ne smdi.... 7 8 lökosit görüldü yaziyo enfeksiyon anladığım kadarıyla pff
Canm aşısı olduğu için daha hafif atlatır. Yatış verdiler mi tedavisi nasıl olcak. Çok geçmiş olsun.

Bizimki de aynı.İki üç hafta öncesine kadar günde bir kere yapardı.Simdi 4.ve genellikle yemek sonrası yapıyor.Kizariyor bu seferde pişik gibi. Cıvık değil.Sebebi ne acaba
Diş herhalde diye düşünüyorum 4 öğün yiyor 6 öğün miciyor .herseferinde sudokrem sürüyorum inşallah pişik olmadan geçer.

Rota virüsü testi pozitif çıktı Ben aşılarını da yaptırdım çocuğumun bu ne smdi.... 7 8 lökosit görüldü yaziyo enfeksiyon anladığım kadarıyla pff
Rota ateş yapardı bildiğim, aşı var diye demekki hafif atlatiyorsunuz.ayy iyi ki götürmüşsun kakayi.bende takip edeyim 3.gun bugün devam ederse kakayi da alıp giderim.gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…