• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla benim her kokudan midem bulanıyor canım.Şu içemiyorum direk midem kötü oluyor.
Ya suyu bende icemiyorum 2 bardak zorla o da soguk sekilde ama sonrasinda midem kabariyor napcaz bu su isini soguk soda iciyorum bi tane her gun onu içebiliyorum suyu almiyo icim

Merhaba arkadaşlar burası yeri mi bilemedim ama nasip olursa bende ağustos annesi olucam inşallah bende hamileyim ama hamile olduğuma sevinemedim bile bu yıl şubat ayında 5 aylık erken doğumla ikizlerimi kaybettim mayısta tekrar hamile kaldım ama bebeğim gelişmedi ve düşük yaptım şimdi 13 aralık bta hcgm 154 çıktı ve 4 gün sonra yani bu pazsrtesi 1324 olmuştu doktora gittim ve normalde 5+1 gebeyim ama kesen 4+3 çıktı doktor progeston ve kan sulandırıcı iğne verdi onu kullanıyorum bir haftadır ama içim içimi yiyor hem kesem küçük hemde aşağıda düşük riski varr dedi yat dedi sürekli pazartesi tekrar bir gelişme var mı diye gidicez uzun oldu biraz ama böyle yaşayıp iyi sonuç alan var mı
benim de 1 hafta geri su an kan sulandırıcı kullanıyorum ben de genetik kan pıhtılaşma hastalığı var bem de

Evet canim sat 7 kasimdi soyledim ama 19 kasimi baz aldi doktor yani ultrason oyle gosterdi fotografini verdi uzerindede 5 hafta 6 gunluk yaziyodu bende bisey demedim zaten doktorum da kontroldeydim 19-22 kasim arasi yumurtlama gunlerin kacirmayin demisti bu ay kesin olur umudunu yitirme demisti sukurler olsun dedigi gibide nasip etti rabbim

Nerdesin sen canim hangi hastane? bencede cok uygun geldi bana nuyuk ihtimak orda yaparim rabbim nasip ederse

Insallah canim seninde mutlu haberlerini bekliyoruz evet erken duyduk ben 7.hafta basi saniyordum daha 6 yeni olmus megerse hayirlisicanim

Insallah haftaya duyarsin canim benimki gobekten cok az duyuldu doktor alttan bakti.Yolk sac ne canim anlamadim yuvarlak yuzuk gibi bisey gosterdi doktor o mu acaba yolk dediginiz hic duymadim valla :olamaz:
Senin sat kac peki annelerin akillarini karistiriyorlar allah allah ya herkesinkini bir duzenleyin yda he kadinin ovulasyonuna gore hesaplayin demi yani :63:

Yolk saç tek taşın halka kısmı bebiş de taş kısmı oluyor canım.Benim bat 11kasım.Benim doktorum son adete göre belirledi.Gerçi kendi doktorum da ilk defa haftaya ultrasano gircem,inşallah kalp atışını duyarım.

Ya suyu bende icemiyorum 2 bardak zorla o da soguk sekilde ama sonrasinda midem kabariyor napcaz bu su isini soguk soda iciyorum bi tane her gun onu içebiliyorum suyu almiyo icim

Bende geçen haftya kdr günde 8 10 bardak içerdim .2 3 gündür midemi kötü yapıyor zorla 3 4 bardak içiyorum.İşin tuhaf tarafı vücut susuz kalınca bulantı daha fazla oluyormuş. Su da bulantı yapıyor ne yapacağız blmyorum. :(

Yolk saç tek taşın halka kısmı bebiş de taş kısmı oluyor canım.Benim bat 11kasım.Benim doktorum son adete göre belirledi.Gerçi kendi doktorum da ilk defa haftaya ultrasano gircem,inşallah kalp atışını duyarım.
Anladim canim hemen hemen tahmin ettigim seymis sagol insallah duyarsin net olarak haftasinida ogrenmis olursun allah gonlune gore versin canim :KK36:

Günaydın kızlar çok şükür kalp atisini duyduk bugün sizler nasılsınız
Oh ne güzel gözün aydın.

Bugün doktora gittim.keseyi gördük çok şükür 5+3 olması gerekiyordu ama 4+5 göründü. Doktor bunu önemsemedi. Bakalım hayırlısı ile haftaya kalp atışı için gideceğiz.3 ay önce kürtaj yaşadığım için tedirginim☹bu günün 4+5çıkması sorun değildir umarım
Benim ikizler de geriden gidiyor. Geç döllenme olabilir, iyi düşün iyi olsun. Kalbini de duy inşallah.
Merhaba kızlar.
Ben de doktordan şimdi çıktım. Keseyi gördük çok şükür haftasıyla uyumlu dedi. 4+3 günlük kese 4.85mm yazıyor. Coraspin ve önlem olarak iğne başlayalım dedi. Heparin verdi. 3 ocakta kontrole çağırdı. 2 hafta sonra inşAllah kalp atışını da duyarız. Ve istirahat vercem dinlen iyice dedi. Doktordan çok memnun kaldım fakat sigorta ile hiç bir bağı yok. Oksaparı sağlık ocakları yazabiliyor mu? Bilginiz var mı?
Oh gözün aydın. Umarım herşey yolunda gider.
Benimde 5+1 di pazarrsi ama kese 4+3 çıktı düşüğüm ve erken Doğumum var kese küçük ve aşağıd düşük tehlikesi var dedi yatış ve iğne ilaçlar verdi
İnşallah herşey yolunda gider, bol bol dinlen.

Kaçıncı haftadasın kalp atışı duyuldu mu
son adete göre 9. hafta ancak ultrasona göre 8. hafta en son gecen sali gittik kalp atışlarini gösterdi sadece duyulmaz dedi doktor ben 8 haftalık olunca kalp atışlarının duyulduğunu biliyorum

Oh ne güzel gözün aydın.

Benim ikizler de geriden gidiyor. Geç döllenme olabilir, iyi düşün iyi olsun. Kalbini de duy inşallah.

Oh gözün aydın. Umarım herşey yolunda gider.

İnşallah herşey yolunda gider, bol bol dinlen.
Valla bir haftadır yatıyorum arada yemek yapmaya kalkıyorum dışarı çıkıcaz yarın sizce hiç kalkmamalımıyım doktor sadece tuvalete yemeğe kalk dedi ama kendimi çok iyi hissediyorum ağrım yok kanama yok bilemefim

Benim 5.hafta herşey normaldir kesede üç hafta sonra gittim yeniden maalesef 6.haftada kalmıştı gelişimi bir hafta daha bekledik ama gelişmedi doktor düşmesini bekle dedi bende kendim düşük yaptım bir kaç gün zaten düşecek diye bekledim ma ağrılı doğumdan beter sancılarla düşürdüm. İki ay sonrası yine bir gebelik olur gibi oldu ama beta hcg 10 günden 50'den 200'e anca yükseldi iğne ve ilaç vermişti beta yükselmeyince bıraktım ilaçları onuncu gün adet oldum şimdide böyle oldu inşallah güzel sağlıklı sonuçlanır
İnşallah olumlu olur hepimiz için...Ben 37 yaşındayım. 7 yaşında bir kızım var.kaedeşi olsun dedik. Nasip olursa güzel olur...sizin çocuğunuz var mı

İnşallah olumlu olur hepimiz için...Ben 37 yaşındayım. 7 yaşında bir kızım var.kaedeşi olsun dedik. Nasip olursa güzel olur...sizin çocuğunuz var mı
Maalesef yok, ikizlerim beş aylık erken doğumundan bir bebeğim beş gün yaşadı diğeri doğumda öldü iki bebeğimin mezarı var sadece onlarda hiç problem yoktu bir haftada doğum sancı oldu birdenbire sonra neden böyle gebelik yaşıyorum bilemiyorum herşey Allah'tan sizinde Allah Gönlünüze göre versin kimseye diyemiyorum bu olanları herkes ayrı konuşuyor insanı yoruyor canını sıkıyor burdan yazmak içimi rahatlatıyor

tek bir gün olmuştu o da adetin 18. günüydü zaten 3 aydır adet düzensizliği vardı 34 - 40 arası değişiyordu
Adet düzensizse geç döllenmede olabilir
Ama 6.haftada bile duyuluyor gerçi ben ikizlerimde 6.hafta gittiğimizde dıyuramadı 8.ide İkisinide duymuştuk ne zaman kontrolün bir dahakine duyarsın Allah'ın izniyle inşallah

Maalesef yok, ikizlerim beş aylık erken doğumundan bir bebeğim beş gün yaşadı diğeri doğumda öldü iki bebeğimin mezarı var sadece onlarda hiç problem yoktu bir haftada doğum sancı oldu birdenbire sonra neden böyle gebelik yaşıyorum bilemiyorum herşey Allah'tan sizinde Allah Gönlünüze göre versin kimseye diyemiyorum bu olanları herkes ayrı konuşuyor insanı yoruyor canını sıkıyor burdan yazmak içimi rahatlatıyor
Başın sağolsun çok büyük sınavdan geçmişsin Allah sabırlar versin yakın bir zaman da olmadı demi inşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun canım

Adet düzensizse geç döllenmede olabilir
Ama 6.haftada bile duyuluyor gerçi ben ikizlerimde 6.hafta gittiğimizde dıyuramadı 8.ide İkisinide duymuştuk ne zaman kontrolün bir dahakine duyarsın Allah'ın izniyle inşallah
15 ocakta 11 haftalık olunca gidecez

Back
X