• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Köpük şu deterjan hepsi demekki aynı bunların zevkleri 😅😅
Aynen aynen aynı ayın mahsulü oldukları için sanırım böyle bunlar :)) olmayacak şeyleri tutturuyor.
Bu arada efe konuşmaya başladı mı işte baba anne top mama gibi kelimeler?
Bizimki kendince bir şeyler söylüyor ama anlamlı değil. Bi ara anni diyordu şimdi onu da söylemiyor. Bababa diyordu onu da söylemiyor. Ama söylediklerimi anlayıp yapıyor.

Aynen aynen aynı ayın mahsulü oldukları için sanırım böyle bunlar :)) olmayacak şeyleri tutturuyor.
Bizimki kendince bir şeyler söylüyor ama anlamlı değil. Bi ara anni diyordu şimdi onu da söylemiyor. Bababa diyordu onu da söylemiyor. Ama söylediklerimi anlayıp yapıyor.
Bence japonca konuşuyor 😅😅 işine gelirse komut alıp yapıyor eserse ama bence her şeyi anlıyor ama salaga yatiyor
Bu ara konuşmayı bıraktı cis dedi geçen sadece
Baba dede amca gel abla abi teyze cu su demek yani diyordu ffarklı zamanlarda ama bu sıralar yaklaşık 1 aydır çok nadir baba gel diyor başka geçen ciss gibi bisey dedi özetle konuşmuyor kendince bir dili var onla isini görüyor ve ihhhh ihhh deyip gösterme daha basit zaten onla işini hallediyor ısrarla ben heceleyerek yapıyorum

Bir kere anne demedi ya laaa abbaaa aloo der gibi bisey var acaba anne mi demek
Parantez anne umudu bence alakası yok🤣çok kirginim efeye anne demedi daha cidden ya

Bence japonca konuşuyor 😅😅 işine gelirse komut alıp yapıyor eserse ama bence her şeyi anlıyor ama salaga yatiyor
Baba dede amca gel abla abi teyze cu su demek yani diyordu ffarklı zamanlarda ama bu sıralar yaklaşık 1 aydır çok nadir baba gel diyor başka geçen ciss gibi bisey dedi özetle konuşmuyor kendince bir dili var onla isini görüyor ve ihhhh ihhh deyip gösterme daha basit zaten onla işini hallediyor ısrarla ben heceleyerek yapıyorum
Bizde de aynı anlattığın gibi. Ihh ıhh diyerek işini halletmeye çalışıyor. Konuşmaya teşvik etmeye çalışıyorum. Ama işine gelmediğinde basıyor Çığlığı :)

Bir kere anne demedi ya laaa abbaaa aloo der gibi bisey var acaba anne mi demek
Parantez anne umudu bence alakası yok🤣çok kirginim efeye anne demedi daha cidden ya
Bizimki de 3 gün dedi. Hatta acaba ben mi öyle duyuyorum diye düşünmüştüm. Sonra yok yani. En çok emek veren biziz bi anne demeyi çok görüyor sıpalar :))

Konuşuyor ya kız daha ne desin çocuk😁

Bende senin bu konu da nasıl yol izlediğini merak ederken yazmışsın. Hep söylüyorum herkesin çocuğu kendine. Ben zor da kalınca ne buradan ne dışarıdan kimse gelipte bakmıyor çocuğa. Ya da yemek yedirirken her gün biri yedirmiyor.
3 gündür kayınvalidemlerde yemek yiyoruz. 4 kişi bir çocuğa yemek yediremiyoruz. Sürekli bir yere gidiyor. Yemek istemiyor falan. Ama 10 aydır ben bu çocuğa yemek yediriyorum. O yüzden
Herkes kendi çocuğu için en doğrusunu bilir ve uygular. İster telefon versin ister vermesin :)
Mama sandalyesi yoksa orda ondan durmuyordur, bende yukarda diyorum hep sandalyesine kiyalim o zaman kaçamaz 😂
Ben TV açıyorum kendim izliyorum efe TV'ye bakmiyor sadece müzikle dans etmek istiyor eğer müzik kanalı denk gelirse , ayrıca ben şunu merak ediyorum kimse evde TV açmiyorsa bu rekor kıran dizileri kimler izliyor Allah aşkına 😂 damdan düşer gibi geldim bomba sorumu bıraktım kaçıyorum 😂😂😂 yemek yapıp ödevlerimi bitirmem lazım
Kesin kocam izliyodur netten 😂
Tvyi bagladim ama kanal bulamadim, acip tlc ye bakip kapiyorum. Bugün oglen uyumadi, pcden masterchef actim onu izledim. Zaten yandik yani amaaan 😂

Mama sandalyesi yoksa orda ondan durmuyordur, bende yukarda diyorum hep sandalyesine kiyalim o zaman kaçamaz 😂

Kesin kocam izliyodur netten 😂
Tvyi bagladim ama kanal bulamadim, acip tlc ye bakip kapiyorum. Bugün oglen uyumadi, pcden masterchef actim onu izledim. Zaten yandik yani amaaan 😂
Kesinlikle yedek bi mama sandalyesi daha almak lazım kayınvalidelere :))

Selam kızlar. Dün akşam yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size. Kayınvalidemlerdeydik. Oğlum hiç yerinde duran bir bebek değil sürekli gezinir. Biz çay içerken mutfağa gitmiş. Çaydanlığın üstünü almış ve halıya dökmüş. Allahtan üstüne dokmemis. Allah korusun yanardı. Çaydanlığı bu arada ben tezgahın kenarına koymuşum unuttum yani bilerek tabiki koymadım. Evde 5 kişiydik ve sadece 2 dakika içinde oluyor bu olay. Gözümü kırpmaya gelmiyor. :KK43:(
Çok geçmiş olsun canım bir dk göz önünden ayırmaya gelmiyorlar

Back
X