Klozetin daha kapağını açmıyorda. Deterjanlara bayılıyor. Dün hatta eşime dedim aklımı kaybetmeden şu çocuk büyüse bari diye :))Klozete el sokmalar prizlere parmak ocağa ulasma cabalariaction Dolu hayat napalim annelik eşittir delilik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klozetin daha kapağını açmıyorda. Deterjanlara bayılıyor. Dün hatta eşime dedim aklımı kaybetmeden şu çocuk büyüse bari diye :))Klozete el sokmalar prizlere parmak ocağa ulasma cabalariaction Dolu hayat napalim annelik eşittir delilik
Köpük şu deterjan hepsi demekki aynı bunların zevkleriKlozetin daha kapağını açmıyorda. Deterjanlara bayılıyor. Dün hatta eşime dedim aklımı kaybetmeden şu çocuk büyüse bari diye :))
Aynen aynen aynı ayın mahsulü oldukları için sanırım böyle bunlar :)) olmayacak şeyleri tutturuyor.Köpük şu deterjan hepsi demekki aynı bunların zevkleri![]()
Bence japonca konuşuyorAynen aynen aynı ayın mahsulü oldukları için sanırım böyle bunlar :)) olmayacak şeyleri tutturuyor.
Bu arada efe konuşmaya başladı mı işte baba anne top mama gibi kelimeler?
Bizimki kendince bir şeyler söylüyor ama anlamlı değil. Bi ara anni diyordu şimdi onu da söylemiyor. Bababa diyordu onu da söylemiyor. Ama söylediklerimi anlayıp yapıyor.
Bir kere anne demedi ya laaa abbaaa aloo der gibi bisey var acaba anne mi demekAynen aynen aynı ayın mahsulü oldukları için sanırım böyle bunlar :)) olmayacak şeyleri tutturuyor.
Bu arada efe konuşmaya başladı mı işte baba anne top mama gibi kelimeler?
Bizimki kendince bir şeyler söylüyor ama anlamlı değil. Bi ara anni diyordu şimdi onu da söylemiyor. Bababa diyordu onu da söylemiyor. Ama söylediklerimi anlayıp yapıyor.
Bizde de aynı anlattığın gibi. Ihh ıhh diyerek işini halletmeye çalışıyor. Konuşmaya teşvik etmeye çalışıyorum. Ama işine gelmediğinde basıyor Çığlığı :)Bence japonca konuşuyorişine gelirse komut alıp yapıyor eserse ama bence her şeyi anlıyor ama salaga yatiyor
Bu ara konuşmayı bıraktı cis dedi geçen sadece
Baba dede amca gel abla abi teyze cu su demek yani diyordu ffarklı zamanlarda ama bu sıralar yaklaşık 1 aydır çok nadir baba gel diyor başka geçen ciss gibi bisey dedi özetle konuşmuyor kendince bir dili var onla isini görüyor ve ihhhh ihhh deyip gösterme daha basit zaten onla işini hallediyor ısrarla ben heceleyerek yapıyorum
Bizimki de 3 gün dedi. Hatta acaba ben mi öyle duyuyorum diye düşünmüştüm. Sonra yok yani. En çok emek veren biziz bi anne demeyi çok görüyor sıpalar :))Bir kere anne demedi ya laaa abbaaa aloo der gibi bisey var acaba anne mi demek
Parantez anne umudu bence alakası yokçok kirginim efeye anne demedi daha cidden ya
Nankör nankör bunlarBizimki de 3 gün dedi. Hatta acaba ben mi öyle duyuyorum diye düşünmüştüm. Sonra yok yani. En çok emek veren biziz bi anne demeyi çok görüyor sıpalar :))
Son 2 bölümü izleyemedim psikolojim bozuldu seanslara katılamadım yaTelas yok 2. Fragman yayinlanmis aslihan gurbuz falan gelmis iyi oldu![]()
Konuşuyor ya kız daha ne desin çocukBence japonca konuşuyorişine gelirse komut alıp yapıyor eserse ama bence her şeyi anlıyor ama salaga yatiyor
Bu ara konuşmayı bıraktı cis dedi geçen sadece
Baba dede amca gel abla abi teyze cu su demek yani diyordu ffarklı zamanlarda ama bu sıralar yaklaşık 1 aydır çok nadir baba gel diyor başka geçen ciss gibi bisey dedi özetle konuşmuyor kendince bir dili var onla isini görüyor ve ihhhh ihhh deyip gösterme daha basit zaten onla işini hallediyor ısrarla ben heceleyerek yapıyorum
Anlatamadım demekki farklı zamanlarda kısa süreli demişti o kelimeleri şuan ara sıra babagel diyor sadece başka yokKonuşuyor ya kız daha ne desin çocuk![]()
Mama sandalyesi yoksa orda ondan durmuyordur, bende yukarda diyorum hep sandalyesine kiyalim o zaman kaçamazBende senin bu konu da nasıl yol izlediğini merak ederken yazmışsın. Hep söylüyorum herkesin çocuğu kendine. Ben zor da kalınca ne buradan ne dışarıdan kimse gelipte bakmıyor çocuğa. Ya da yemek yedirirken her gün biri yedirmiyor.
3 gündür kayınvalidemlerde yemek yiyoruz. 4 kişi bir çocuğa yemek yediremiyoruz. Sürekli bir yere gidiyor. Yemek istemiyor falan. Ama 10 aydır ben bu çocuğa yemek yediriyorum. O yüzden
Herkes kendi çocuğu için en doğrusunu bilir ve uygular. İster telefon versin ister vermesin :)
Kesin kocam izliyodur nettenBen TV açıyorum kendim izliyorum efe TV'ye bakmiyor sadece müzikle dans etmek istiyor eğer müzik kanalı denk gelirse , ayrıca ben şunu merak ediyorum kimse evde TV açmiyorsa bu rekor kıran dizileri kimler izliyor Allah aşkınadamdan düşer gibi geldim bomba sorumu bıraktım kaçıyorum
yemek yapıp ödevlerimi bitirmem lazım
Kesinlikle yedek bi mama sandalyesi daha almak lazım kayınvalidelere :))Mama sandalyesi yoksa orda ondan durmuyordur, bende yukarda diyorum hep sandalyesine kiyalim o zaman kaçamaz
Kesin kocam izliyodur netten
Tvyi bagladim ama kanal bulamadim, acip tlc ye bakip kapiyorum. Bugün oglen uyumadi, pcden masterchef actim onu izledim. Zaten yandik yani amaaan![]()
Çok geçmiş olsun canım bir dk göz önünden ayırmaya gelmiyorlarSelam kızlar. Dün akşam yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size. Kayınvalidemlerdeydik. Oğlum hiç yerinde duran bir bebek değil sürekli gezinir. Biz çay içerken mutfağa gitmiş. Çaydanlığın üstünü almış ve halıya dökmüş. Allahtan üstüne dokmemis. Allah korusun yanardı. Çaydanlığı bu arada ben tezgahın kenarına koymuşum unuttum yani bilerek tabiki koymadım. Evde 5 kişiydik ve sadece 2 dakika içinde oluyor bu olay. Gözümü kırpmaya gelmiyor.(
Bizim kız geçen baktım babasının taragini almış klozeti karıştırıyorKlozete el sokmalar prizlere parmak ocağa ulasma cabalariaction Dolu hayat napalim annelik eşittir delilik
Sağolasın. Aynen öyle ya çok dikkat etmek gerekiyor. Bu arada sen gold-heart mısın adı mı değiştirdin?Çok geçmiş olsun canım bir dk göz önünden ayırmaya gelmiyorlar
Evet cnm adımı degistirdimSağolasın. Aynen öyle ya çok dikkat etmek gerekiyor. Bu arada sen gold-heart mısın adı mı değiştirdin?
Of offf tuvalet fırçası gezdirmelerrBizim kız geçen baktım babasının taragini almış klozeti karıştırıyor![]()