- 4 Nisan 2012
- 865
- 1.765
- 313
Maşallahmerhaba evet kızım uzun yaşına göre önde gidiyor. uzun zamandır boyunu ölçemedik şuan durumu ne bilmiyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahmerhaba evet kızım uzun yaşına göre önde gidiyor. uzun zamandır boyunu ölçemedik şuan durumu ne bilmiyorum :)
Ben hatırladım çünkü seninde Ankarayla baglantin vardı ailen burdaydı sanırım ama sen uzaktaydınSelamlar :)
Ne kadaaarrr uzun zaman olmuş yazmayalı. Zaten çok aktif değildim, hatırlamazsınız bile belki :)
Sadece selam vereyim istediiimm![]()
Valla canim benim bilgi vermem yanlis olur cunku sekteye ugrama asamasinda. Eger olurda biraktirabilirsem yazim disi cikacak don babam don bi meme istiyo bi su istiyo bi agliyo yatmiyoki ne yapacagimi sasirdim bende...Benimki de gece gündüz emiyor geceyi bıraksa gündüz 10 kere emsin razıyım ama bırakmaz gibi ya sen ne yapıyorsun bırakması için?
Kesinlikle canim, aminAmin canım. Annelik başlı başına zor ve emek isteyen bir şey. Allah karşılığını ahirette versin.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım tv telefon vererek bombayı patlattikGece emzirmesini niye birakmaya calisiyorum onu da yazim
1-) dojtora gore gec bile kaldim
2-) arkadasinin cocugu 20 aylik disleri curuneye basladi gece emzirmewinden kaynaklandigini soylemis disci cunku fircalayip yatiyolar e gece yine kalkiyo besin aliyo
3-) emicem diye yalandsn yere gecen saydim 8 kere kalkti. Hic kalkmasa 5 kere kalkiyo
4-) karni gur gur gurulduyo gazdan gece boyu bide gaz agrisi cekiyo
Ben dizi izlemiyorumKırmızı oda..Bakma ağlarsın![]()
Maddeler halinde adeta basin aciklamasi yapmisimKimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım tv telefon vererek bombayı patlattik6. Ayda kestim ben dış çürümesi kulak iltihabı gaz reflu uyku kalitesi diyerek doktorum önerdi kilo alımı sorun değil talep etmiyor ise alışkanlık değilse kes dedi
Koptum yalnızMaddeler halinde adeta basin aciklamasi yapmisimne bilim abi girdim o psikolojiye bi kere
evet kulak iltihabini eklemeyo unutmusjm
![]()
Sabret canım okadar ugrasmissin pes etme.Sana böyle diyorum ama ben ne yapacaksam bilmiyorumValla canim benim bilgi vermem yanlis olur cunku sekteye ugrama asamasinda. Eger olurda biraktirabilirsem yazim disi cikacak don babam don bi meme istiyo bi su istiyo bi agliyo yatmiyoki ne yapacagimi sasirdim bende...
Aslında bende dizi izliyorum sayılmaz haftalık psikologa gidiyor gibi oluyorumBen dizi izlemiyorumizleyemiyorummm
O da başarıAslında bende dizi izliyorum sayılmaz haftalık psikologa gidiyor gibi oluyorum![]()
Hediye hayatini duzeltti gbiAslında bende dizi izliyorum sayılmaz haftalık psikologa gidiyor gibi oluyorum![]()
Bakalim 3 gun sinir koydumSabret canım okadar ugrasmissin pes etme.Sana böyle diyorum ama ben ne yapacaksam bilmiyorum![]()
Allah korusun sadaka ver bence cidden Allah korumus çok geçmiş olsun canimSelam kızlar. Dün akşam yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size. Kayınvalidemlerdeydik. Oğlum hiç yerinde duran bir bebek değil sürekli gezinir. Biz çay içerken mutfağa gitmiş. Çaydanlığın üstünü almış ve halıya dökmüş. Allahtan üstüne dokmemis. Allah korusun yanardı. Çaydanlığı bu arada ben tezgahın kenarına koymuşum unuttum yani bilerek tabiki koymadım. Evde 5 kişiydik ve sadece 2 dakika içinde oluyor bu olay. Gözümü kırpmaya gelmiyor.(
Sağol canım. Onu bi hafta sonu eşime bırakmıştım. Eşim namaz kılarken bütün koridora bir bidon suyu dökmüş. Gene kayınvalidemlerde yapmıştı bunu. Onların yerleri taş ve araları açılmış. İçlerine su girmiş hep bastıkca su çıkıyordu :)Allah korusun sadaka ver bence cidden Allah korumus çok geçmiş olsun canim
Heran yanında olsan da yapacaklarını yapıyorlar efe de damacana ağzını çıkarıp yere yuvarladı çekip ev gole döndü saatlerce havluyla şu almaya çalıştım
Klozete el sokmalar prizlere parmak ocağa ulasma cabalariSağol canım. Onu bi hafta sonu eşime bırakmıştım. Eşim namaz kılarken bütün koridora bir bidon suyu dökmüş. Gene kayınvalidemlerde yapmıştı bunu. Onların yerleri taş ve araları açılmış. İçlerine su girmiş hep bastıkca su çıkıyordu :)