• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki de gece gündüz emiyor geceyi bıraksa gündüz 10 kere emsin razıyım ama bırakmaz gibi ya sen ne yapıyorsun bırakması için?
Valla canim benim bilgi vermem yanlis olur cunku sekteye ugrama asamasinda. Eger olurda biraktirabilirsem yazim disi cikacak don babam don bi meme istiyo bi su istiyo bi agliyo yatmiyoki ne yapacagimi sasirdim bende...

Gece emzirmesini niye birakmaya calisiyorum onu da yazim
1-) dojtora gore gec bile kaldim
2-) arkadasinin cocugu 20 aylik disleri curuneye basladi gece emzirmewinden kaynaklandigini soylemis disci cunku fircalayip yatiyolar e gece yine kalkiyo besin aliyo
3-) emicem diye yalandsn yere gecen saydim 8 kere kalkti. Hic kalkmasa 5 kere kalkiyo
4-) karni gur gur gurulduyo gazdan gece boyu bide gaz agrisi cekiyo

Gece emzirmesini niye birakmaya calisiyorum onu da yazim
1-) dojtora gore gec bile kaldim
2-) arkadasinin cocugu 20 aylik disleri curuneye basladi gece emzirmewinden kaynaklandigini soylemis disci cunku fircalayip yatiyolar e gece yine kalkiyo besin aliyo
3-) emicem diye yalandsn yere gecen saydim 8 kere kalkti. Hic kalkmasa 5 kere kalkiyo
4-) karni gur gur gurulduyo gazdan gece boyu bide gaz agrisi cekiyo
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım tv telefon vererek bombayı patlattik😅6. Ayda kestim ben dış çürümesi kulak iltihabı gaz reflu uyku kalitesi diyerek doktorum önerdi kilo alımı sorun değil talep etmiyor ise alışkanlık değilse kes dedi

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin canım tv telefon vererek bombayı patlattik😅6. Ayda kestim ben dış çürümesi kulak iltihabı gaz reflu uyku kalitesi diyerek doktorum önerdi kilo alımı sorun değil talep etmiyor ise alışkanlık değilse kes dedi
Maddeler halinde adeta basin aciklamasi yapmisim 🤣🤣🤣 ne bilim abi girdim o psikolojiye bi kere 🤣🤣🤣 evet kulak iltihabini eklemeyo unutmusjm🤣🤣

Valla canim benim bilgi vermem yanlis olur cunku sekteye ugrama asamasinda. Eger olurda biraktirabilirsem yazim disi cikacak don babam don bi meme istiyo bi su istiyo bi agliyo yatmiyoki ne yapacagimi sasirdim bende...
Sabret canım okadar ugrasmissin pes etme.Sana böyle diyorum ama ben ne yapacaksam bilmiyorum🙄

Selam kızlar. Dün akşam yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size. Kayınvalidemlerdeydik. Oğlum hiç yerinde duran bir bebek değil sürekli gezinir. Biz çay içerken mutfağa gitmiş. Çaydanlığın üstünü almış ve halıya dökmüş. Allahtan üstüne dokmemis. Allah korusun yanardı. Çaydanlığı bu arada ben tezgahın kenarına koymuşum unuttum yani bilerek tabiki koymadım. Evde 5 kişiydik ve sadece 2 dakika içinde oluyor bu olay. Gözümü kırpmaya gelmiyor. :((

Selam kızlar. Dün akşam yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size. Kayınvalidemlerdeydik. Oğlum hiç yerinde duran bir bebek değil sürekli gezinir. Biz çay içerken mutfağa gitmiş. Çaydanlığın üstünü almış ve halıya dökmüş. Allahtan üstüne dokmemis. Allah korusun yanardı. Çaydanlığı bu arada ben tezgahın kenarına koymuşum unuttum yani bilerek tabiki koymadım. Evde 5 kişiydik ve sadece 2 dakika içinde oluyor bu olay. Gözümü kırpmaya gelmiyor. :KK43:(
Allah korusun sadaka ver bence cidden Allah korumus çok geçmiş olsun canim
Heran yanında olsan da yapacaklarını yapıyorlar efe de damacana ağzını çıkarıp yere yuvarladı çekip ev gole döndü saatlerce havluyla şu almaya çalıştım

Allah korusun sadaka ver bence cidden Allah korumus çok geçmiş olsun canim
Heran yanında olsan da yapacaklarını yapıyorlar efe de damacana ağzını çıkarıp yere yuvarladı çekip ev gole döndü saatlerce havluyla şu almaya çalıştım
Sağol canım. Onu bi hafta sonu eşime bırakmıştım. Eşim namaz kılarken bütün koridora bir bidon suyu dökmüş. Gene kayınvalidemlerde yapmıştı bunu. Onların yerleri taş ve araları açılmış. İçlerine su girmiş hep bastıkca su çıkıyordu :)

Sağol canım. Onu bi hafta sonu eşime bırakmıştım. Eşim namaz kılarken bütün koridora bir bidon suyu dökmüş. Gene kayınvalidemlerde yapmıştı bunu. Onların yerleri taş ve araları açılmış. İçlerine su girmiş hep bastıkca su çıkıyordu :)
Klozete el sokmalar prizlere parmak ocağa ulasma cabalari😅 action Dolu hayat napalim annelik eşittir delilik

Back
X