• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buarada bugun kumdan(bulgur kullanacagım)hayvan cıkarma etkinliğimiz var ögleden sonra:KK70:
Hazırlayın bulgıurları sizde:KK70:
Gömeceğiz bebeler cıkaracak:)
Sonra o bulgrları baska kaba aktarma etkinliği yapacagız Alyayla:)
Süpürgleeri hazırlayın kızlar:KK70:
Bugun cok calısacak o süpürgeler:KK70:
Dün makarnayla yaptık aynı etkinliği 10 dakika sonra her yer makarnaydı. En son eline alıp her yere atıp gülüyordu :))

20210106_204627.webp
:))

Buarada bugun kumdan(bulgur kullanacagım)hayvan cıkarma etkinliğimiz var ögleden sonra:KK70:
Hazırlayın bulgıurları sizde:KK70:
Gömeceğiz bebeler cıkaracak:)
Sonra o bulgrları baska kaba aktarma etkinliği yapacagız Alyayla:)
Süpürgleeri hazırlayın kızlar:KK70:
Bugun cok calısacak o süpürgeler:KK70:
Dolapta yedek tuz kavanozum vardı. Kilidi kapatmayı unutmuşum sen dolabı aç kavanozu yere dök... Mutfak tuz gölü. Bi de elleriyle sağa sola saçmış al sana tuz etkinliği.
Dün de dişleriyle makarna poşedini yırtmış yerler boncuk makarna doluydu. Bi de gelmiş ellerini göğsüne koyarak “ben” diyor. “Ben yaptım” yani. Kızacaktım, dürüstlüğünden kızamadım:))))

Bu arada Efe daha yeni 3 gündür “anne” diyor. Onda da seslenme amaçlı değil. “Anne de bakayım” dersem söylüyor.
Benim oğlan çok babacı. Canı yandığında bile “baba” diye ağlar 😁 Günde 500 kez baba der. Artık alınganlık yapmıyorum, hay babanın şarap çanağına diyorum 😁

Kesinlikle yedek bi mama sandalyesi daha almak lazım kayınvalidelere :))
I ikuayko bu arada biz kayınvalidenin evine de mama sandalyesi koyduk. Hatta yadırgamasın diye evdekinin aynısını almıştık. Kaç kişi bir araya geldik 1 kere bile oturtamadık. Anneanne-babaanne evinde gezerek yiyor. Etrafı kurcalıyor, dağıtıyor, eee kızan eden yok. Rahat rahat takılıyor oralarda. Hatta babaannesinin koridor duvarlarını tahta kalemiyle boyamış. Ben kızarlar, uyarırlar diye beklerken “aferin paşam, ne de güzel çizmişsin maşallah sana” diye daha çok sevindiler. Dedesiyle babaannesi her gece yatmadan duvardaki çizimine bakıyorlarmış, sanat eseriymiş :)))

Bu arada Efe daha yeni 3 gündür “anne” diyor. Onda da seslenme amaçlı değil. “Anne de bakayım” dersem söylüyor.
Benim oğlan çok babacı. Canı yandığında bile “baba” diye ağlar 😁 Günde 500 kez baba der. Artık alınganlık yapmıyorum, hay babanın şarap çanağına diyorum 😁
Bizimki hala anne demiyor baba diyordu bende babana hay babanı diye diye onu da kestirdim 😅😅😅

Dolapta yedek tuz kavanozum vardı. Kilidi kapatmayı unutmuşum sen dolabı aç kavanozu yere dök... Mutfak tuz gölü. Bi de elleriyle sağa sola saçmış al sana tuz etkinliği.
Dün de dişleriyle makarna poşedini yırtmış yerler boncuk makarna doluydu. Bi de gelmiş ellerini göğsüne koyarak “ben” diyor. “Ben yaptım” yani. Kızacaktım, dürüstlüğünden kızamadım:))))
Bnmkiler de bugün kasla göz arası banyomu dağıttılar deterjan gözüm kilitli ama tuvalet kağıtlarını havluları koyduğum gözün kilit yok ortalığı silmek için kovaya şu koymuştum bi arkamı döndüm ki tuvalet kağıtlarının birazı kovada banyonun düzü yırtılmış kağıt dolu kim yaptı diyorum gülüyorlar hemde kağıtları toplayıp bana veriyorlar sipalar biliyorlar ya yapılmaması gereken birşey olduğunu insan kızamıyor bakiyon bi gülümsüyor boyunlarını bukuyorlar insanın içi gidiyor

Ahahah yicem😆
Bizimki de abi diyo naptın diyiince abisi yok tek cocuk🙈😂
Kardesimin oglan yapmıs cocugu ayda 1 görüyoruz ama bütün evi alt üst ediyor bizim🙈😆

Bizimki de babacı🤦🏻‍♀️
Anneyi cok lazım olursa söylüyor canım evladım🤦🏻‍♀️

Valla sanirim pes edicem bu emzirme birakma isine geceleri. Kac gun oldu hala alismadi
geceleri yatmadan mutlaka bişeyler yedi canım o zman hiç değilse birkaç saat deliksiz uyuyor evet inşallah büyük bi dahaki yıl okula başlayacak ama virüs ne okur bilmiyorum yazı yazıyor ama okumaşı kaldi

Klozete el sokmalar prizlere parmak ocağa ulasma cabalari😅 action Dolu hayat napalim annelik eşittir delilik
ayyy evat geçen onu ankarada benim kız yaptı içim mahvoldu bueda VC iyi olmadığı abla lazımd ı kullanıyor gidiyor kıyafetiyle üstüne bi güzel oturuyor koltuk en üst tarafına çıkıp ziolamamca

Aynen aynen aynı ayın mahsulü oldukları için sanırım böyle bunlar :)) olmayacak şeyleri tutturuyor.
Bu arada efe konuşmaya başladı mı işte baba anne top mama gibi kelimeler?
Bizimki kendince bir şeyler söylüyor ama anlamlı değil. Bi ara anni diyordu şimdi onu da söylemiyor. Bababa diyordu onu da söylemiyor. Ama söylediklerimi anlayıp yapıyor.
benim kız da baba abà dede gibi şeyler söylüyor anneyi çok çok nadir söyledi zaten bi kaç hafta oldu anne diyeli dediğin gibi herseyi anlatıyor ama konuşma yok

Back
X